Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))
- Konu Sahibi alzen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
ben gezdim gezdim oraya yazdım buraya yazdım zaten ilerlemiş sayfalar arasında kendime bir yer bulamadım
kendime göre bir diyet bulamadım derken serçecik arkadaşımızın açtığı topiğe rastladımo da benim gibi ne yapacağını bilmiyordu umutsuzdu birbirimize umut olalım dedik:)
ilk önce çok yemekten kocaman olan midelerimizi küçülterek başlayalım işe mesela yarım ekmek yiyorsak çeyreğe düşürelim iki dilim bir dilim derken kepeğe geçip sonra tek öğüne düşürelim dedik aklımıza yattı porsiyonları da aynı yapalım ekmek işini hallettikten sonra porsiyonları da halledelim buna da tamam
inceledim araştırdım her diyette olan bol su içelim sonra baktım ki kürler var ben kendi adıma elma sirkesi kürünü seçtim:)gücüne çok inandığım yeşilçaysız olur mu serçecikte severmiş yeşil çayı günde 3 bardak yeşil çay içelim dedik isteyen arada form çayı içebilir kür işinide hallettik
sonra gelelim hepimizin ortak olan göbek problemine bende basen sorunu yok ama olanlar için aynı şey kullanılıyormuş marankinin biberiye yağıyla olan karışımı en kısa zamanda yağları elde edince başlıyacaz :))
eee bu kadar çabaya bir de vazgeçilmezimiz sporsuz olur mu yürüyüş yapalım dedik hafta da en az 3 gün havalar müsait olmazsa evde bir şekilde halledecez
ne kaldı geriye diye düşünürken ilerleyen dönemlerde buluruz önce bir ödemleri atıp mideleri küçültelim sonra yavaş yavaş sıkılaştırırız dedik
ama en önemli ne kaldı biliyor musunuz bize eşlik edebilecek azimli sayfayı hiç bırakmayacak sıkılmadan eğlenerek diyet yapabilecek arkadaşlar o zaman burda bir topic açalım dedik hadi kızlar bizim azmimizi pekiştirecek arkadaşlar arıyoruz takılın peşimizeee
evetttt liste yapalım artık unuttuğum arkadaşlar söylesin:))
boy.................... başlangıç kilo................... hedef kilo
alzen ......................... 152 ..................... 62.9 ...................... 52
serçecik ...................... 161 ...................... 67 ....................... 61
denizintuzu ................. 165 ...................... 80 .......................70
elifdaa ....................... 160 ...................... 65,4 ....................
keykey ...................... 157 ...................... 78 ....................
edags ........................ 156 ...................... 53 ....................... 49
rehnuma .................... 169 ....................... 69 ...................... 63
melsa34......................170......................110.......................
birdy..........................170......................62,8........................
nur-44.......................172......................80............................70
hazaal.......................165.......................71............................61
kurtlukiraz..................160........................91,5.........................70
ayris35......................169........................68,8........................61
zezeq.......................158........................71..........................
yarın görüşmek üzeree sana ve herkese iyi gecelerrr
Günaydın canlarrrrrr,ilk kilo bildirimi benden geliyor 69.600kg.Kızlar ben diyorumki bugün kaçamak günümüz olsa,hafta boyunca çok yemeyi isteyipte yiyemediklerimizden fazla kaçırmamak kaydıyla yesek
Ay negüzel çogalıyoruz,sende aramıza hoşgeldin canım buarada tebrikler negüzel bırakmışsın sigarayı saglıklı günlerin daim olsun olsun
HOşgeldin,gerçekten moral çok önemli diyet döneminde,sagolsun benim eşim çok deste oluyor dün akşam yaşpasta alıp gelmiş nefsimle çok mücadele ettim ama yemedimmerhaba kızlar.ben de katılmak istiyorum aranıza.dukan gazisi olarak geldim.1 aydır dukan yapıyordum.1 kilo verdim toplamda.dünden beri başka bir diyete başladım.sabahki tartıda verdiğim o bir kiloyu da almış görünüyorum :) ne traji komik değil mi!!! dukan işte!! neyse son bir aydır zaten bir ileri iki geri gidiyordum.bu sonuç hiç şaşırtmadı beni.36 yaşındayım.1.69 boyum.sabah 68.8 dim.62-60 arası bişey istiyorum.7den sonra da bişey yemedim dün.öyle de devam etmeye çalışıcam.moral motivasyon bu işin olmazsa olmazı.o yüzden ben de aranıza katılmak, destek görmek destek vermek istiyorum.herkese başarılar dilerim.önceki sayfaları tam okuyamadım.3 yaşında oğlum var.pek imkanım olmuyor o yüzden.kilolarımızı hangi gün yazıcaz?ayrıca elma sirkesi kürü ve yoğurtla ilgili birşeyden bahsetmiş bir arkadaş,onu da paylaşır mısınız tekrar?ve ayrıca başka kaçırdığım bir bilgi,bir kür de varsa onu da bilen arkadaşlar yazabilirlerse çok memnun olurum :) çok teşekkürler.görüşmek üzereeeee :)
Canım sanki biraz fazla kaçırmışsın.Hadi bakalım kilolar nekadar gitmişbende menülerimi yazayım sahurda
iki dilim kepek ekmeğiyle tost yeyip kalkıyordum ki eşim kızdı çeyrek ekmek tost daha yedirdi çok kızdım çoookkkk
iftarda da 2 porsiyon mercimek çorbası 1 porsiyon tavuklu mantar sote ve 1.5 dilim kepek ekmeği çok mu olmuş kızlar( bol bol su içmeye çalıştım
merhabalar....
bende zayıflamaya dün karar verdim hemide eşimle ve ilk defa bu kadar kararlı görüyorum kendimi..
bugünde hem diyete girdik hemde spora yazıldık
boy ..1.58
kilo 71
ve sigarayıda bıraktım 10 gün oluyor ve asla artık sigara içmicem 5 senedir içeceğimi içtim...
bugünkü menüm
bi s.bardağı su kocaman ama
2 kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta
salatalık domates peynir zeytin
şekersiz çay.
öğlen.
bir kase yoğurt
mercimek çorbası
ara öğün
yeşilçay kayısı 2 ,3 tane ceviz
akşam
kıymalı karnıbahar bir tabak
bol salata
akşam .7.30 spor
9.30 a kadar
yeşil elma
işte bukadar yarın ola hayırola
sizlerede kolay gelsin diyorum sağlıcakla kalın
Ay negüzel çogalıyoruz,sende aramıza hoşgeldin canım buarada tebrikler negüzel bırakmışsın sigarayı saglıklı günlerin daim olsun olsun
günaydın kızlar
bir elimde tostum bir elimde sütüm ile yazıyorum kilomu bildiriyorum
65.3 herkese iyi forumlar ben işe kaçıyorum..:2:
serçeciiiikkkkk başarıyoruz 1.7 kg gitmiş inanmıyorum yaaaa süper:))))
Günaydın canlarrrrrr,ilk kilo bildirimi benden geliyor 69.600kg.Kızlar ben diyorumki bugün kaçamak günümüz olsa,hafta boyunca çok yemeyi isteyipte yiyemediklerimizden fazla kaçırmamak kaydıyla yesek
HOşgeldin,gerçekten moral çok önemli diyet döneminde,sagolsun benim eşim çok deste oluyor dün akşam yaşpasta alıp gelmiş nefsimle çok mücadele ettim ama yemedim
Canım sanki biraz fazla kaçırmışsın.Hadi bakalım kilolar nekadar gitmiş:7 :
süper 1.4 kg çok güzel yaaaa:)))
demek yaşpasta almış tam gaz destek veren eşine alkışşşş
ama en büyük alkış sana nasıl yemededin maşallah
kaçırmışım dimi aslında doyduğum halde yedim onun farkındayım da oruç olunca gözüm aç oluyor benim neyse bugün sahurda 2.5 dilim kepek ekmeği akşamdan kalan mantarlı soteyi yedim 1 bardak tarçınlı süt içtim bir kaçta zeytin iyi dimi:))))
bu pazartesi başladım 68.8 idim.bugün 68.1 im.elimde yeşil çayım mücadeleye hazırıııımmm
2 günde 700 gr. bravo sana :)))
tamam ozaman bende deniyeyim
sabah akşam içiyorsun yani dimi
aç olmakta gerekiyor
ne kadar sirke koyuyorsun cnm
çok oldum kusura bakma cnm öğrenmem lazım
canım 1 yemek kaşığı ekliyorsun sirkeyi ne demek yardımımız olursa ne mutlu bize:)))))))
verdiğim kilodan yada şişlikten bende memnunum.demekki azıcık hareket ve ağzımzıı tutmakla oluyormuş.şimdi sıkılaşma zamanı göbeğimden hala nefret ediyorum
ben de naptığımı merak ediyorum ve göbeğimden nefret ediyorum hatta altları sallanmaya başladı çok çirkin yaaa(((
aslında ben dayanamayıp sahurda tartıldım yani gece 4.30 da 61.6 idim bundan 5 saat sonra tartılmış olsam tahmini 61 civarı da küsüratları bilmiyorum iftar öncesi de ne kadar çıkar acaba...62.9 ile başlamıştım:)))
günaydın arkadaşlarr
bugün yine koşuşturmaca ile geçicek bigün daha beni bekliyor:) bugün bi daha uğramayabilirim buraya. yine sabah sabit olan kuru kayısı ve ılık suyumu içtim. kahvaltıda yumurta zeytin lıght kaşar ve 2 dilim lıght ekmeği yedim. birazdan evden çıkıcam. dışarda ayaküstü bişeyler atıştırırım artık. akşamada yemeğe davetliyiz. ordada inşallh fazla kaçırmadan atlatabilirim akşamı. gelgelelim asıl önemli konuya :) bu sabah itibariyle kilom 77,7
bugün yine koşuşturmaca ile geçicek bigün daha beni bekliyor:) bugün bi daha uğramayabilirim buraya. yine sabah sabit olan kuru kayısı ve ılık suyumu içtim. kahvaltıda yumurta zeytin lıght kaşar ve 2 dilim lıght ekmeği yedim. birazdan evden çıkıcam. dışarda ayaküstü bişeyler atıştırırım artık. akşamada yemeğe davetliyiz. ordada inşallh fazla kaçırmadan atlatabilirim akşamı. gelgelelim asıl önemli konuya :) bu sabah itibariyle kilom 77,7
günaydın arkadaşlarr
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww denir buna 2.3 kilo ne demek yaaaa çok çok iyi
slm arkadaşlarbugün sabah 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 dilim peynir, biraz domates yedim ve 1 bardak şekersiz çay içtim. Öğlen ise tavuklu krep yedim. 1ekimde diyete başladığımda 53.0 kiloydum, bugün ise 50.9 kiloyum Ben sabahları aç karna tartılıyorum hep, doğrusu bu değil mi? Kilolarını yazan tüm arkadaşları da tebrik ediyorum, herkes süper en yakın zamanda istediğimiz kiloda olmak dileğiyle
bende kilo bildirimi yapıyorum 61.4 olmuşum 400 gr.mıda olmayaydı iyiymiş ama maalesef sadece 1.5 kilo gitmiş ama çokta yedim yaaa genede iyi gitti
bugün sahurda 2.5 dilim kepek ekmeği akşamdan artan mantar sote 1 bardak tarçınlı yarımyağlı süt...
iftarda 1 porsiyon kıymalı yumurtalı ıspanak 2.5 dilim kepek ekmeği yarım porsiyon sulu makarna 3-4 kaşık yoğurt:)2 lokmada tatlı ((
bugün sahurda 2.5 dilim kepek ekmeği akşamdan artan mantar sote 1 bardak tarçınlı yarımyağlı süt...
iftarda 1 porsiyon kıymalı yumurtalı ıspanak 2.5 dilim kepek ekmeği yarım porsiyon sulu makarna 3-4 kaşık yoğurt:)2 lokmada tatlı ((
slm arkadaşlarbugün sabah 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 dilim peynir, biraz domates yedim ve 1 bardak şekersiz çay içtim. Öğlen ise tavuklu krep yedim. 1ekimde diyete başladığımda 53.0 kiloydum, bugün ise 50.9 kiloyum Ben sabahları aç karna tartılıyorum hep, doğrusu bu değil mi? Kilolarını yazan tüm arkadaşları da tebrik ediyorum, herkes süper en yakın zamanda istediğimiz kiloda olmak dileğiyle
edaaa çok iyi 1.9 kilon kaldı dimi yanlış hatırlamıyorsam:)))
evet aç karnına mümkünse iç çamaşırlarınla ve tuvalete gittikten sonra en doğrusu bu:)))
2 kilocuk gitmiş şimdilik 78 oldum bu da iyidir...
şimdi 2 kilocuk dediğin şey 8 paket margarin ediyor biliyorsun dimi niye küçümsedin o kadar aşk olsun onu veremeyende var örnek ben asıl bundan sonrası önemli bunlar suydu bundan sonra yağlar gidecek:)))
edaaa çok iyi 1.9 kilon kaldı dimi yanlış hatırlamıyorsam:)))
evet aç karnına mümkünse iç çamaşırlarınla ve tuvalete gittikten sonra en doğrusu bu:)))
evet canım doğru hatırlıyosun tamam, ben de sabahları uyanınca hep aç karna tartılıyorum zaten bazen gün içinde de çıkıyorum tartıya, sabahkiyle 500-600 gram fark oluyor, çok üzülüyorum
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
sabah tuvalete çıktıktan sonra,aç karnına tartılacaksın..