Cirkinlestim!

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Eski guzelligim kalmadi liseden mezun olmama 2 kredi kaldi. Kardesim disardan okuyorders calismiyor 2 sene sonra akli basina gelecek hersey icin gec olurmu ?

Eski guzelligim kalmadi liseden mezun olmama 2 kredi kaldi. Kardesim disardan okuyorders calismiyor 2 sene sonra akli basina gelecek hersey icin gec olurmu ?
Dikkat dağınıklığı mı var? Kardeşiniz kaç yasında ne okuyor ne için geç olur mu?
Hangi eski güzelliğiniz?
Derdi bulmaca forumu oldu KK...

Kardeşinin aklı iki sene sonra gelirse geç olmaz. Ama 2 sene 2 ay sonra gelirse söz veremem. Rötar falan yapabilir.
Kardeşin 16 yaşında, 2 sene sonra 18.
Sen 21. Ama aklın başına gelmemiş hala. Geç mi sence? 5 yıl geçmiş 16 nın üzerinden.
Demekki olabiliyor böyle şeyler.
Topla aklını başına. Alt tarafı lise bitireceksin içim şişti. Yok 25 kredi kaldı, yok işaretleyemiyorum, yok sınavda eski sevgilim aklıma gelirse, şimdi de 2 kredi kalmış.
Kalmasın canım. Otur kafanı topla çalış dersine.
Aynaya baktığın kadar kitaba baksaydın lise çoktan bitmişti.

Diğer konularınıza baktım aynı şeyler kardeşim, çirkinim, bit, lise, kredi, intihar.. Dalga mı geçiyorsunuz bizimle, geçmiyorsanız da mutlaka psikologa gidin.. Burada herkes birbirine derman olmaya çalışıyor siz aynı şeyleri tekrarlayarak, ve size söylenenleri dikkate almayarak insanları bunaltıyorsunuz.. Herkesin sorunları var belki sizden çok daha ağır..

Marketten pirinç almayı unuttum acaba altının fiyatı daha da yükselecek mi?

Kardeşinin 2 sene sonra aklının başına geleceğini nerden biliyorsun? Randevu mu aldın?

Bulgur yap hem daha sağlıklı..
Altın daha fazla yükselmez bence..

Eee bu sene danaya kaç kişi giriyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…