Hayır asla değil... Ben sevgiyi önceliyorum hep..ama burada herkes evliliğin yüzde 90 ı cinsellik vs diyor... biliyorum bu hastalık hali bebek var ortada ama çok gereksiz derecede anlayışlı davranıyorum galiba ben...
Herkesin sağlığının yerinde olduğu, evladın sağlıklı doğması sebebiyle engellenmediği koşullarda evliliğin %90ı cinsellik. Sizin durumunuz geçici ve özel bir durum, şu durumda eşinizi tatmin etme yükümlülüğünüz yok bence. Ayrıca aklı selim bir bilgine danışıldığında bu durumda ikinci eş alınabileceğine icazet vereceği konusunda bile şüphelerim var.
Benim için bu kabul edilebilir bir şey değil inanın ama bu realite var ülkemizde ve dünyada... Ben de kabullenemediğimden üzülüyorum zaten
Bu realite yasal olarak yok. Siz de yok sayarsanız elinizin size bu cümleyi kurabilmesine fırsat vermemiş olursunuz.
Hayır böyle büyütülmedim ama her ihtimali delicesine düşünen biriyim ne yazık ki...
Diyemiyor musunuz, sen ikinci eşi al ben de kalkıp ailemin evine gideyim, bu bebek de yolda ölürse sen sağ ben selamet yolumuza devam ederiz, diye.
Adamların ağzını kapatmayı bilmiyorsunuz ya gerçekten inanamıyorum.
Bana bu kadar düşkünsen çocuk yapmayacaktın diyebilirsiniz.
Gel istediğin gibi oynaşalım evladının katili olmak hoşuna gidecek mi bakalım diyebilirsiniz.
Ben yarın felç geçirsem üzerime kuma getireceksin demek ki, yazıklar olsun sana ben de seni koca diye aldım, diyebilirsiniz.
Allah size bir sınav vermiş, siz evladın canına odaklanacağınıza adamın çükünün yerinde rahat olmamasına üzülmek durumunda kalıyorsunuz. Çok yazık.
Tamam sağlıklıyken ataerkil yapı işliyor ve siz pek şikayetçi değilsiniz ama hastalık durumunda karısına paspas olmayı da bilmeli o atadan görme odun. Benim kp türkçe bile bilmez, okuma yazması yok, doğunun göbeğinde doğmuş büyümüş ama karısı belinden sakatlandığında hem küçük çocuklara bakmış hem evi çekip çevirmiş, bir defa da 2.yi alayım dememiş.
Eşiniz şaka bile yapıyor olsa ağzının payını vermelisiniz. Siz yetersiz değilsiniz, eşiniz arsız.