Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Tam olarak neden öyle dediniz acaba? Sizin eşiniz olsa tavrı nasıl olurdu size karşı? Siz benim yerimde olsanız
Eşim dini yönü kuvvetli bir insan değildir ama o bile kul hakkından korktuğu için beni kendi zevki için istemediğim şeylere zorlamaz. Eşiniz kendi zevki için üstünüze baskı kuruyor resmen. Bizim dinimiz erkeğe köle olmayı emretmiyor. Sizde insansınız ve özel bir durumunuz var. O pis uçkurunu tutmak zor olmasa gerek.
Yerin dibine batsın onun psikolojisi

Uff keske olayın bu kısmına hiç girmeseydiniz,ban yiyebilirsiniz.

Dusuk riskin var, tek dusunmen gereken bebeginin sagliyken bu herifin gonlunu yapmaya ugrasiyosun. Ben yapamam kendin hallet dedigin anda 2.yi getircek, belkide hazirda bekliyo. Karisinin bebeginin sagligini asla dusunmeyen azgin bencilin teki. Bide her gun istiyo uckuruna sahip cikamiyo sapik.

Bence hic takmayin . Benim esimde boyleydi . Dogum sonrasi umrumda bile olmasaydi keske falan dedim . Hic kafaya takilcak bir mevzu gibi gormeyin . Korkutun bence eger bir sey olursa seni affetmem beni uzuyorsun bebege bir sey olursa vs .
Teşekkürler sağduyulu şekilde şefkatle cevap verdiğiniz için. Ama kızanları da anlıyorum. Psikolojimi bilemezler tabiki . Umarım kimsenin başına gelmez.

Tam olarak neden öyle dediniz acaba? Sizin eşiniz olsa tavrı nasıl olurdu size karşı? Siz benim yerimde olsanız
Ben sizin yaşadığınızın benzerini yaşadım. Hamilelik boyunca birleşme yasaktı. Doğumumdaki zorluklar sebebiyle doğum sonrası da birleşme yasaktı. Bir yıl olacak eşim bana bir kez bile cinsellik konusunu açmadı, hareketleriyle belli etmedi.
Üzgünüm ama eşinizin olaya yaklaşımının doğru olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşımını yansıtma şeklini zaten söylemiyorum bile.

Bencilce davranıyor eşiniz. Bu süreçte her bakımdan destek olması gerekir. Sonuçta evladınızın yaşamı söz konusu.Eğer bunu düşünmüyorsa bilerek böyle davranıyorsa gerçekten üzücü bir durum .

Adamın düşüncelerini psikolojisine bağlayıp çok bunaldı demeniz hangi kafa
Muhafazakarlikla cokeslilik bir değil bunu ayırt edin önce.zihniyeti pis insanlar böyle düşünüyor.
Benim riskli hamileliğim olacak eşim bana onu tam tatmin edemediğim için laf soyleyecek.gitsin mastürbasyon yapsın.
Bı zahmet çocuğu yapan eşine de destek olacak.
Ataerkilmis yere batsın onun ataerkilligi.
Yeri geldiğinde eş bütün evin işini,ihtiyacını karşılayacak.esler her zaman sağlıklı,iyi olacak değil ya kötü günde diye evlendik sonuçta.
Eşinin neresinden tutsan elimizde kalıyor.

Dinen izin verilmiş diye birşey yok.
Peygamberimiz zamanımda savaş olduğu için kadin nüfus fazla oluyordu oyuzden sahipsiz kalinan kadinlara nikah kıymışlar.

Simdikilerin şeyi rahat etsin ikinciyi alsin diye degil.
Mesleğim yok ev hanimiyim 6 yil sonra oldu evlâdım eşim buyuzden bana baski yapsaydı yada bir imada bulunsaydı işte kapı derdim.
Biraz yapmazsa geberiyor mu.

Kendi işini kendisi halletsin bekarken ne halt yiyormuş güya muhafazakar ya!!!

Bence doğunun adını böyle çıkarıyorlar yapan yapıyor,metres bile tutup etmedikleri kalmıyor .
Dinin arkasına sığınarak at kosturan erkekler var. Egitimsiz, dolayisi ile maaşı olmayan kadinlar mecburen susmak zorunda kalıyor.
Doğusu batısı degil aslinda zihniyet meselesi.

Haklısınız ama demeyin öyle lütfen psikolojimin sağlıklı olmaması büyük ihtimal. Gerçi ben bunları duymayı hak ediyorum...

Lütfen dini boyutu 2. Eş alma hakkıymış vs bunları bir kenara bırakın. Çünkü bu adamın bencilliği sizin dini inançlarınızdan bağımsız. Siz ortak çocuğunuz için acı çekerken bir yandan beyefendinin kaprisini çekiyorsunuz. Esas sorun cinsellik, 2. Eş falan değil burada..

Siz kendinizi eşinize kahvaltı hazırlamak zorunda olan, her gün bilemedin gün aşırı tatminini sağlamak zorunda olan, eğer bunları yapmazsanız 2. Eşi bulur ve buna da hakkı var diyen bir kadın olarak görüyorsanız eşiniz sizi bunlardan ötesi hayat arkadaşı olarak göremez zaten.

Riskli bir gebeliğiniz var ailecek düştüğünüz dert adamın uçkuru olmamalı.

Birkaç ay önce düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim ki şu an için bir sıkıntı yok eşime kalsa ağzıma yyemeğimi verecek. Gerçekten Allah insana koca değil zor gününde destek olacak bir hayat arkadaşı nasip etsin. Çok üzüldüm sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…