Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Dini nikahı kullanıyorlar diye resmi nikah kiyilmadan dini nikah kiyilmiyor artık neden çünkü kadınlar haksızlığa uğramasin kadın mağdur olmasın diye hangi devirde yaşıyoruz ki dinimizde serbest diyebiliyorsunuz çok eşlilik yıllar yıllar önce bitti şimdi çok eşlilik dinen serbest diyen kişi uçkurunu düşünen kişiler . Eşiniz gerçekten de iğrenç bir insan siz zorluk bir süreç geçirirken onun o düşüncesi kadın ev işi yapsın hizmet beklesin

Ne güzel çok hoş olması gereken de bu tabi ki. Ne mutlu size. Adınıza sevindim. Ama sanırım siz de karakterinizle böyle güzel davranışları hak ediyorsunuzdur. Hayat arkadaşı olarak görülebilmeyi hak edecek bir yaşayışınız var demek ki. Umarım ben de o kıvama gelebilirim.

Boşayın o kacayı.

Bizim de evi bok götürdü haftalardır. Hiç düşük riskim filan da olmadı keyfiye yattım. Göbeğim büyüdü canım istemedi yapmadım. En başından beri her iş yapacağımda eşim yapma diye tembihledi. Seks bir kaç kez olmuştur. Şimdi doğum yaklaştı kış temizliğini eşim kendi yapıyor. Izinli olduğu günlere bölerek. Gün içinde defalarca arayıp iyi olduğumdan emin oluyor.

Çok şanslıymışsınız ne kadar güzel...

Çok şanslıymışsınız ne kadar güzel...
Bu şans değil. Bu normali. Böyle olmayacaksa olmasın evlilikler. Ev sadece sizin değil her şeyinden siz sorumlu degilsiniz. Iş bölümüyle hareket etmelisiniz. Ben çalışmıyorum diye genelde tüm ev işini yapardım. Ama şimdi yapmıyorum. Seks de sadece kocaların ihtiyaç duyduğu, tatmin olması gereken bir şey değil. Tam birleşme olmayacaksa ben tatmin olmam. O kısma kadar getirip beni daha da tahrik edip zirvede bırakmanın da bi manası yok.

Ucundan azcık siyasete girecek ama “okulda çocuklara neden din dersi aldırılmamalı”nın kanıtı bir mesaj olmuş. Öğretmenin anlattığını evde düzeltmekle uğraş işin yoksa...

Kızlar aslında olan ne biliyor musunuz çocuklarımızı yanlış yetiştiriyoruz. Annelerimiz oğullarını evrenin hakimi kızlarını hizmetçi olarak yetiştirdi. Bakın eleştiriyorum kimse alınmasın benim annem okumuş bir kadın ama birgün kız kardeşimden dert yanıyor evi toplamadı vs dedim ki anne yaptığı doğru değil ama evde yetişkin iki oğlun daha var onlarda yapsın garipsedi inanın. Allah bana evlat nasip etmedi ama oğullarınızı şimdiden aşılayın ev temizlemek sadece kadının işi değil ayrıca kadınların sadece onların zevklerini yerine getirmek için var olmadığını

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Evet keşke tüm evlilikler böyle olsa. Böyle olması ümidiyle evleniyordur eminim herkes...

Eee bu nasıl mantık. Herşey cinsellik mi. O zaman adamda sorun ölünce kadında başka arayışlara mi girmeli ...

Siz keyfinizden red ediyor değilsiniz ,ki adamın gönlünü yine yapıyormuşsunuz bu halinizde. Onunda çocuğu karnınızda tasidiginiz .

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Evet keşke tüm evlilikler böyle olsa. Böyle olması ümidiyle evleniyordur eminim herkes...
Evlenmeden önce ikinci eşe rızam yok diye anlaşmak yerine,
hayatımızi paylaştığımız gibi tüm sorumluluklarımızı paylaşacağız diye anlaşsaydınız daha başka olurdu.

Konusulacak sey var konusulmayacak sey var.

Sizinki eşeğin aklina karpuz kabugu sokmak gibi olmuş.

En basindan Söz konusu yaptığınız icin hala bunun imasıyla uğraşıyorsunuz.

Ben çok yüz verdim kendimi suçlu hissettim onun da işine geldi sanırım. Ama daha başka olacak artık. Teşekkürler yorumunuza.

Haklısınız ama demeyin öyle lütfen psikolojimin sağlıklı olmaması büyük ihtimal. Gerçi ben bunları duymayı hak ediyorum...
hamile hamile hergün eşinizi tatmin etmeye çalışırsanız tabi psikolojiniz bozulur.Birde üstüne ikinci kadın iması.Bunun üstüne sevgi ile sohbet edebilmek.Kusura bakmayın ama bir adamın hergün tatmin olmak istemesi sizi çok sevip istediği anlama gelmiyor bu durumda aksine size zerre kadar değer vermiyor.Evliliği,eş olabilmeyi hangi kitaptan öğrendiniz bilmiyorum ama normalde kimse bu durumda kocasınını düşünmek zorunda değil.Ama çok iyi niyetlisiniz sıcağa maruz kaldık ,tatil yapamadı piskolojisi bozuldu diyebiliyorsunuz.Bence oturup şunu düşünün ‘’sağlıkla ilgili büyük bir probleminiz olsa eşiniz yanınızda olmayacak’’

Dini yorum yapmamalıyım dini yorum yapmamalıyım......

Haklı olabilirsiniz. Bu konu psikolojime çok yerleşmiş sanırım o yüzden oluyor . Başta tüm sorumlulukları paylaşırız diye anlaştık ama zaman içinde benim de tavizlerim ve onun yetiştirilme tarzı nedeniyle buna evrildi belli ki. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama cesaretim ve özgüvenim zayıflamış. Kendim düşürdüm belki de kendimi bu duruma. Vakit ayırıp yazmışsınız sağ olun.

Ya onu bile konusmadık ki. Akıl var mantık var.

Bunu bu aralar çok düşünüyorum. Çok haklısınız. Umarım herşey olması gerektiği gibi olur. Benim iyi niyetim haddinden fazla. Hatta saflık derecesinde. Haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…