Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Bu ima nasıl bir ima... 2nci eş muhabbeti? Dikiş atılmış ya ötesi varmı çok anlayışsız. Merhamet bazı şeylerin önüne geçmeli
Evlilikte sürekli cinsellik öne geçmez herşeyi yaşayabiliriz hasta olabiliriz düşebiliriz
Sürekli çok iyi kafada çok iyi vücutta olmayız.
Size bu iması çok çirkin bunu çok sorgulardim ve unutmazdim ben

Ortada bebek varken şeyinin derdine düşüp ben karı istirem babo moduna giren birinin sevgi duygusu taşıyor olması mümkün degil.

Beni üzen bu zihniyeti kabullenmiş, normal gören kadınların hala var olması.

Normalleştirmek istemiyorum ama sanırım kendimi yetersiz hissediyorum suçluluk duyuyorum o yüzden oluyor. Ama artık yok yapmayacağım böyle... inşallah
Bakın yetersiz hissettiren de esınız. Bı kendinize gelin suclu olan sız degılsınız, sız hamılesınız. Bir kayıp yasayıp bir de rısklı durumdasınız. Farkında mı degılsınız cok şaşkınım suan. O da dusunemıyor mu bunu. saglık bu, dininı bilen insan saglık konusunda da yapması gerekeni bilirdi.

Kusura bakmayın ama eşiniz çok düşüncesizmiş. Yine aynı şeyleri yaşasanız daha mı iyi. Bizde aynı durumdayız asla eşim yaklaşmıyor hatta doktora ilişki yasağımız devam ediyor mu diye sordurmuyor bile ondan değerli değil hiçbir şey diyor. Zaten çoğu gitmiş azı kalmış. Sağlık olsun demekten başka çare yok .

Ortada bebek varken şeyinin derdine düşüp ben karı istirem babo moduna giren birinin sevgi duygusu taşıyor olması mümkün degil.
Eşimden o kadar memnunum ki , ben öpüşmek bile istediğimde korkup enfeksiyon kaparsin bişey olur da Allah korusun bebeğimiz etkilenir dedi ve birbirimize bu kadar ay boyunca soyut sevgimizden başka bişey vermedik o kadar eminim ki herkes anne ve baba olmak için yaratılmamış gerçekten ve olmasinlarda. Sadece biz uzun süre evlat sahibi olmak için çaba verdik bu yüzden gözümüz herşeyden korktu ve önemli olan evladimizi sağ saglim kucaklamak değil şeyinin derdine düşmek . O yüzden yok dinmis yok bilmem neymiş öyle adamın ben suratına tukurmem .

Eşiniz sizinle iyi gününüzde, kötü gününüzde ne olursa olsun onu tatmin edesiniz diye mi evlenmiş? Evlilik sizin için de sadece bundan mı ibaret?
Hayır asla değil... Ben sevgiyi önceliyorum hep..ama burada herkes evliliğin yüzde 90 ı cinsellik vs diyor... biliyorum bu hastalık hali bebek var ortada ama çok gereksiz derecede anlayışlı davranıyorum galiba ben...

Öğretmenim ve doğudayız... burada dediğim şey çok yaygın ne yazık ki.
Nerede yaşıyor olursa olsun bir öğretmenin hele de bir kadının zihninin bu kadar ağlı olması ne üzücü.
Umarım bebeğiniz bu karanlık çağ düşüncelerinden hiç etkilenmez ve o ortama aykırı bir yaşam sürer.

Konu sahibi okusun bunlari. Sevgi neymis görsün. Adam evine hizmetçi, yatağına kadin almak icin evlenmis. Şu durumda bile akli şeyinde. Yazik gerçekten.

Kardesim sizi aileniz boyle mi büyüttü? Anneniz boyle mi ogretti? Siz bir de ogretmensiniz. Bu zihniyetle çocuklar mı yetiştiriyorsunuz?
Hayır ben inanın bunu kabullenebilecek biri değilim ama çok realist biriyim durumum zor zaten ve çok üzgünüm... biraz da suçluluk duyuyorum yetersizlik... özgüven eksikliği olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…