- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.907
-
- Konu Sahibi neliel2odel
Libidon yerine gelsin bi şeyciğin kalmaz. Bayılıyorum gençlikte türlü nane yiyip yaş alınca milletin başına kanaat önderi kesilenlere.Eskiden ben bu tarz şeylerle hava atardım.kendimi marjinal bilirdim, şimdi öyle şeyler okuyorum ki ben kendimden vazgeçtim, maneviyat peşine düştüm.onları dizginlemeye çalışıyorum.hiç iyi gelmiyormuş insana bunu farkettim.bu kadar da olmasın yaaa. Bana bile bunu dedirttiler.hem kim mutlu yani bu şekilde.birgün onunla seviş bir gün bununla hayatta hiçbir kuralım yok diye hava at.herşey benim hakkım diye gez dur.sanki mutlu mu oluyoruz? Herkes saatli bomba gibi kime çemkirsem diye gezip duruyor.dokunsan deliriyor, kuduruyor.bir yol dana iyi gelmiyorsa bu yolu bir sorgularsın yani.yobazlık iyi değil tecrübe ettik ama demek ki bu kadar serbestlik, kuralsızlık da iyi gelmiyor insana.
Ben dini yorum yapmıyorum.bütün değerler din üzerinden işlemiyor ki.insani değerler var.bu konular bizi aşar
herkesin inancı var
belki inancı yoktur,belki başka bir dine mensuptur,o da inandığı gibi yaşıyordur
bunu yargılayamayız .
sadece sonuçları hakkında fikir verebiliriz
Kanaat önderi kesilmek değil de durum değerlendirmesi yapmaya çalıştım.ee doğru değil mi? Yapıuoruz herşeyi kuralsızca, savuna savuna da ne oluyor? Kim mutlu kim huzurlu şu forumda? Tamam yobaz olmadığımızı cümle aleme kanitladik yeterLibidon yerine gelsin bi şeyciğin kalmaz. Bayılıyorum gençlikte türlü nane yiyip yaş alınca milletin başına kanaat önderi kesilenlere.
Biz modern çağ annesi olmak zorundayız ferhan, z kuşağı yetişiyor. Bizim gibi bakmayacaklar hayata. İsterim ki evladım ssdece evleneceği adamla (evlenmeden önce ya da sonra) birlikte olsun, duygusal yaralar almadan kadınlığını yaşasın ama bu pek mümkün olacak gibi durmuyor. Benim lise çağlarımda bile cinsellikle tanışan, bu yüzden çok yara alan insanlar vardı. Korunmanın ne olduğundan çoğumuz haberdar değildik. Bu çocuklar istemesek de pek çok yolla cinselliği tanıyorlar. En azından bileyim ki doğru yönlendireyim, hatalardan korumaya çalışayım. Sal kendini kızım, bedenini hor kullan, cinselliği freni patlak kamyon gibi yaşa diyecek halim yok. Yetişkin, kendini bilen bir insan olduğunda bunları onunla paylaşmak benim için önemli. Sonuçta beden de hayat da günah ve savap da onun olacak. Benim görevim onu doğru yönlendirmek. Bak sen ne haldesin, lüzumsuz baskılarla evladımı senin pozisyonuna sokacağıma kontrollü yaşamasını sağlamayı tercih ederim. Ben çocuklarıma hpv aşısı yaptırıyorum şu an, yarın nasıl bir hayat yaşayacaklarını bilmiyorum çünkü, kızımı da oğlumu da oğlumun birlikte olacağı kadınları veya kadını korumak da benim görevimAyy bu kadari da fazla.arada bir saygı, sınır olur ebeveyn evlat arasinda.vayy anasini ülke ne hâle gelmiş.hani marjinal bendim.ben evliya kalıyorum artık milletin yaninda.yobaz olmayacağız diye biz de iyice seviyesizlikte çığır açıyoruz haa.bir de marifet gibi bahsediyorsunuz.hiç güzel bir durum değil.
Günah mı çıkarıyorsun, imana mı geleceksin ferhanEskiden ben bu tarz şeylerle hava atardım.kendimi marjinal bilirdim, şimdi öyle şeyler okuyorum ki ben kendimden vazgeçtim, maneviyat peşine düştüm.onları dizginlemeye çalışıyorum.hiç iyi gelmiyormuş insana bunu farkettim.bu kadar da olmasın yaaa. Bana bile bunu dedirttiler.hem kim mutlu yani bu şekilde.birgün onunla seviş bir gün bununla hayatta hiçbir kuralım yok diye hava at.herşey benim hakkım diye gez dur.sanki mutlu mu oluyoruz? Herkes saatli bomba gibi kime çemkirsem diye gezip duruyor.dokunsan deliriyor, kuduruyor.bir yol dana iyi gelmiyorsa bu yolu bir sorgularsın yani.yobazlık iyi değil tecrübe ettik ama demek ki bu kadar serbestlik, kuralsızlık da iyi gelmiyor insana.kendimizi biraz beslememiz lazim bir sakin olmamiz lazım yaa.herşey kendini kanıtlama ve hava atma üzerine kurulu.
böyle düşünceler kalmadı artık arkadaşım ya benim çevremde çocuklu boşanıp hiç evlenmemiş biriyle evlenen var, çocuksuz var. kadın tercih edilir potansiyeldeyse ve evlenmek istiyorsa bunlar sorun olmuyorGözümün önünde bir öğretmen çift vardı.
Severek evlendiler.
Ama bir yıl icinde bosandilar.
Ben kadını adama göre daha ii buluyordum tıp kalite duruş olarak.
Muhafazakar bir cift.
Şuan kadınla adam aynı ilçede.
Adam yeniden evlendi katip iki çocuğu var mutlu aynı okuldayım eşi de yine muhafazakar bir kadın.
Ama o kadın ayrılalı nerdeyse 6 yıl olmuştur.
Bakıyorum hala yalnız yaş olarak anne olmayı isteyen bir kadin.
Kırka geliyor yaşadığı hayat sırada okula git gel.
Ve bulunduğu çevre aşırı geleneksel.
Kadinin çocuğu yok güzel hanim hanımcık öğretmen kadin.
Ama o adam bekar hiç evlenmemiş kadını buldu çocukları yaptı mutlulugu yakaladı o adamı evleneceği kadın dul diye etiketlemedi.
Sorgulamadan evlendi ve ama eski eşi boşanmış diye çocuğu olmadığı halde makul hoş adam gelmiyor.
O kadının ne farkı var adamdan?
Bu toplum böyle ikiyüzlü.
Yaşayan yaşasın.yeri gelecek çok seviyesiz ilişkileri de denemek isteyecekler.bile bile yanliş yapacaklar.ben de bile bile yanlış yaptım zamanında.o dönem o yanlışları da yapmak gerekiyor diye düşündüm çünkü.o dönem de öyle.yaşamam gerekiyordum benim eleştirdiğim nokta bu pişkinlik.kuralsızlıkla, seviyesizlikle övünmek, hava atmak.annem hamile kalmazsan sorun yok dedi diye şişinmek.bir anne sırf muhafazakâr değil diye bunu mu demeli yani? Yek kıstas din mi ?kısaca seviyesizlik ve kalitesizlikle övünmek.Biz modern çağ annesi olmak zorundayız ferhan, z kuşağı yetişiyor. Bizim gibi bakmayacaklar hayata. İsterim ki evladım ssdece evleneceği adamla (evlenmeden önce ya da sonra) birlikte olsun, duygusal yaralar almadan kadınlığını yaşasın ama bu pek mümkün olacak gibi durmuyor. Benim lise çağlarımda bile cinsellikle tanışan, bu yüzden çok yara alan insanlar vardı. Korunmanın ne olduğundan çoğumuz haberdar değildik. Bu çocuklar istemesek de pek çok yolla cinselliği tanıyorlar. En azından bileyim ki doğru yönlendireyim, hatalardan korumaya çalışayım. Sal kendini kızım, bedenini hor kullan, cinselliği freni patlak kamyon gibi yaşa diyecek halim yok. Yetişkin, kendini bilen bir insan olduğunda bunları onunla paylaşmak benim için önemli. Sonuçta beden de hayat da günah ve savap da onun olacak. Benim görevim onu doğru yönlendirmek. Bak sen ne haldesin, lüzumsuz baskılarla evladımı senin pozisyonuna sokacağıma kontrollü yaşamasını sağlamayı tercih ederim. Ben çocuklarıma hpv aşısı yaptırıyorum şu an, yarın nasıl bir hayat yaşayacaklarını bilmiyorum çünkü, kızımı da oğlumu da oğlumun birlikte olacağı kadınları veya kadını korumak da benim görevim
Annemle aramda gayet bir sınır var bu sözün ucu bana dokunuyo haddini bil sen bi bence. Siz gayet sınırları olan bi aile misiniz mesela gelmiş burda seksologculuk oynuyosun öyle mi düşünelim?Ayy bu kadari da fazla.arada bir saygı, sınır olur ebeveyn evlat arasinda.vayy anasini ülke ne hâle gelmiş.hani marjinal bendim.ben evliya kalıyorum artık milletin yaninda.yobaz olmayacağız diye biz de iyice seviyesizlikte çığır açıyoruz haa.bir de marifet gibi bahsediyorsunuz.hiç güzel bir durum değil.
he evlendiğinde görür o öyle mi değil mi"benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi"
Bu forumda seviyeden hele hele cinsellikle alakalı seviyeden konuşacak son kişisin ferhan hatta sonunda sonu. Sen hangi cüretle bana istinaden konusursun_? seni cok kıymetli şekilde sınırlarını bilir yetiştirmişler belli burda fışkırtıyosun. Sesini keseceksin ve aileme ithafen konuşmayacaksın. Bu ne cüret kimsn senYaşayan yaşasın.yeri gelecek çok seviyesiz ilişkileri de denemek isteyecekler.bile bile yanliş yapacaklar.ben de bile bile yanlış yaptım zamanında.o dönem o yanlışları da yapmak gerekiyor diye düşündüm çünkü.o dönem de öyle.yaşamam gerekiyordum benim eleştirdiğim nokta bu pişkinlik.kuralsızlıkla, seviyesizlikle övünmek, hava atmak.annem hamile kalmazsan sorun yok dedi diye şişinmek.kısaca seviyesizlik ve kalitesizlikle övünmek.
Sen ne anlatıyorsun abla şldflşdsf çocuğun belirli bir yaşa geldiğinde bu konuları konuşmayıp cahil kalmasını mı sağlayacaksın? her bireyin belirli bir yaşa geldiği zaman aile bireyleri tarafından bu konu aşılanması lazım ki çocuk yanlış bir iş yapmasın.Ayy bu kadari da fazla.arada bir saygı, sınır olur ebeveyn evlat arasinda.vayy anasini ülke ne hâle gelmiş.hani marjinal bendim.ben evliya kalıyorum artık milletin yaninda.yobaz olmayacağız diye biz de iyice seviyesizlikte çığır açıyoruz haa.bir de marifet gibi bahsediyorsunuz.hiç güzel bir durum değil.
Kuzum sen bu ferhansa ne anlatıyorsun ya bunun yüksek libidodan şeyi bile kaşınıyormuş istek olunca hahaha öyle yazmıştı bi yorumundaBu forumda seviyeden hele hele cinsellikle alakalı seviyeden konuşacak son kişisin ferhan hatta sonunda sonu. Sen hangi cüretle bana istinaden konusursun_? seni cok kıymetli şekilde sınırlarını bilir yetiştirmişler belli burda fışkırtıyosun. Sesini keseceksin ve aileme ithafen konuşmayacaksın. Bu ne cüret kimsn sen
Düşüncemi yazdim.bu kadar.Bu forumda seviyeden hele hele cinsellikle alakalı seviyeden konuşacak son kişisin ferhan hatta sonunda sonu. Sen hangi cüretle bana istinaden konusursun_? seni cok kıymetli şekilde sınırlarını bilir yetiştirmişler belli burda fışkırtıyosun. Sesini keseceksin ve aileme ithafen konuşmayacaksın. Bu ne cüret kimsn sen
Söz konusu karşındaki kişinin aile yapısıysa ana babasına laf çarpma içeriyorsa o düşünceyi yutacaksın yoksa yuttururlar. Anlıyor musun?Düşüncemi yazdim.bu kadar.
Sen huzursuz olduğun için huzursuzluğu çekiyorsun, bir sürü huzurlu insan var ama senin radarında değil. Niye çünkü huzursuzsun. Ayrı ve dirençli bir tür olduğun için de tedavin yıllar sürebilir.Kanaat önderi kesilmek değil de durum değerlendirmesi yapmaya çalıştım.ee doğru değil mi? Yapıuoruz herşeyi kuralsızca, savuna savuna da ne oluyor? Kim mutlu kim huzurlu şu forumda? Tamam yobaz olmadığımızı cümle aleme kanitladik yeter
Bencede fena kaşınıyor ama farkında değil. Kaşıyacak birine ille denk gelir.Kuzum sen bu ferhansa ne anlatıyorsun ya bunun yüksek libidodan şeyi bile kaşınıyormuş istek olunca hahaha öyle yazmıştı bi yorumunda
Denerler Ferho denerler. Kimsenin boğazına tasma takamayacağız, tenasül uzvuna kilit vuramayacağız. Sözde en iyi yetişmiş en muhafazakar çevreden çıkan çocuklar bile neler neler yapıyor. Bizim tek derdimiz sen gibi aklını cinsellikle bozup kendilerine zarar vermemeleri. İnsanoğlu böyle, neyden mahkum bırakırsan aklı orda kalıyor.Yaşayan yaşasın.yeri gelecek çok seviyesiz ilişkileri de denemek isteyecekler.bile bile yanliş yapacaklar.ben de bile bile yanlış yaptım zamanında.o dönem o yanlışları da yapmak gerekiyor diye düşündüm çünkü.o dönem de öyle.yaşamam gerekiyordum benim eleştirdiğim nokta bu pişkinlik.kuralsızlıkla, seviyesizlikle övünmek, hava atmak.annem hamile kalmazsan sorun yok dedi diye şişinmek.bir anne sırf muhafazakâr değil diye bunu mu demeli yani? Yek kıstas din mi ?kısaca seviyesizlik ve kalitesizlikle övünmek.
Bu hırs bana iyi gelmiyor yaa.kim daha çok kişiyle yatmış yarışı var her yerde.nereye kadar gidecek.en iyisi tümden yarışı bırakayım diyorum.bu konuyu okudum daha fena hıslandım.yatışa devam diye abuk sabuk ilişkiler yaşa dur.sonra daha da hırslan daha da mutsuz ol.ohh sefam olsun, millet neler neler yapıyor çok mu diye kendini aklmaya çaliş, yine yarışa devam.bu mudur yani ? Birbirinden pişkin mesajlar, birbirinden kızışık skorlar.bu pişkinlik bu teşvik yüzünden zaten bu hâldeyim.Günah mı çıkarıyorsun, imana mı geleceksin ferhan