cinsellik yaşadığım için yadırganmak

Of bunlar eskide kalmadı mı? Bir arkadaşım bekarete çok önem veriyordu gururla evlendi ne oldu aldatıldı. Bir çok kişiyle beraber oldum gayette mutluyum kimsenin beni yargıladığı yok.
Aynı şeyleri bende düşündüm ve sonuç bende aldatıldım arkadalşınız gibi . Bekaretim kocama aitti meyle şeyleri çok önemseyen biriyid çünkü sonu hüsran 😔böyle şeyleri çok dile getiren erkek er geç aldatıyor

bekaret mi sunmak?
1,5 tele farkla hiç ellenmemiş meme de sunabiliyor muyuz?
basit falan da denmiş de fenalık geldi, şaka yapamıycam.
Haklısın seni sevmeyen, saygı duymayan macera olsun diye bir iki görüşeyim diyen bir erkekle bu işlere girmek çok erdemli bir davranış.yapan yapsın, ben de zamanında çok yaptım ama savunulacak tarafı da yok.gençtik macera olsun, tecrübe olsun dedik işte.neyine tepki gösterdiniz ki ? Erdemli davranışlar bellidir.erdemlinolmak da bir zorunluluk değildir.ama gerçekler inkâr edilemez.

Hymen, birine sunulacak bir mal/hediye değildir.
Vajina girişinde bulunan, tek görevi kadın üreme organlarını ve rahmi mikroptan korumak olan doku parçasıdır.
Dediğinizin aksini söylemedim. Sadece bir erkek bize sadece bedenimizi kullanmak için gelip alacağını alıp gitmesi gurur kırıcı değil mi biz bu kadar değersiz miyiz. Tabikide sevişirsin ama gerçekten sana aşık ve seni seven biriyle herşeyi yaşarsın ister evlenmeden önce ister evlenmeden sonra. Ama sadece o vajinayı kullanmak için gelene kendimizi sunmak mantıklı mı doğru mu.

Son düzenleme:
Dediğinizin aksini söylemedim. Sadece bir erkek bize sadece bedenimizi kullanmak için grlip alacağını alıp gitmesi gurur kırıcı değil mi biz bu kadar değersiz miyiz. Tabikide sevişirsin ama gerçekten sana aşık ve seni seven biriyle herşeyi yaşarsın ister evlenmeden önce ister evlenmeden sonra. Ama sadece o vajinayı kullanmak için geşene kendimizi sunmak mantıklı mı doğru mu
Hala "sunmak/kullanmak" diyorsunuz ama.. Sunmak "ikram etmek"dir.
İşte kullandığımız dil, zihnimizden dökülenler sonuçta.
Mal değiliz, bir şey "sunmuyoruz" kimseye.
Sevişmek eşit bir alışveriştir. Bir aşk ve kimya alışverişidir. Kimse kimseyi kullanmaz...
Erkek de zevk alır, ve zevk verir.. kadın da..
Önce bunu anlamak lazım bence.

Bu kadar aydın düşünceli bi anneniz varken bu çöp zihniyetli insanları arkadaş diye neden yanınızda tutuyorsunuz? Kendini kocasına sakladı diye kocasi ona çok değer verecekmis bak bak bak. Kocasına iki bacağının arasındakinden başka verecek biseyi yoksa zekasını ve entelektüel birikimini sorgulaması gerektiğini söyleyin o arkadaşınıza.

bekaret mi sunmak?
1,5 tele farkla hiç ellenmemiş meme de sunabiliyor muyuz?
basit falan da denmiş de fenalık geldi, şaka yapamıycam.
Sizi sevmiyen değer vermeyen sadece vajinanızı kullanıp gidecek olan insana bedeninizi sunacak kadar değersiz buluyorsanız kendinizi siz yapın yadırgamam sizin hayatınız sizin düşünceniz. Bakın dini veya gelenek boyıtundan söz etmiyorum. Size aşık değer veren seven adamla yaşayın diyorum. Sizi kullanıp bırakan değer veröeyen adamlarla yaşarssanız kullanılıp atılan bir eşya gibi oluruz basitleşiriz.

Sevişmek eşit bir alışveriştir. Bir aşk ve kimya alışverişidir. Kimse kimseyi kullanmaz...
Karşılıklı zevk alışverişi ise konu onda bir şey diyemem herkes özgürdür yadırgamam. Ama konu sevgi değer ise o farklı olur

Eşit alışveriş olmayanını diyorlar işte zaten.

kadınlar daha duygusal çünkü
ve kadın boşanınca erkeğe göre daha çekinik kalıyor
çevrenin dul baskısından değil,tekrar evlilik yükünü almaya cesaret edemediğinden
ve aslında ben bunu daha aklı başında buluyorum
daha sağlam basıyor kadınların ayakları yere
öyle evlenmek için evlenmek istemiyorlar
aynı hatayı tekrar yapmak istemiyrlar
keşke bütün kadınlar boşandıktan sonra sırf eski eşine nispet olsun diye tekrar evleneyim fikrinde olmasa,çünkü bazı kadınlar bu psikolojiyi yaşıyor
kendimi düşünüyorum,ben de boşansam, 3 çocukluyum,ama yaşımı göstermiyorum,41im ama herkes en fazla 33-34 sanar, fiziğim de gayet düzgün ,güzel de giyinirim ,ona rağmen ,evlenmezdim.
bir yük omuzumdan kalkmış derdim,çouklarımla hayatın keyfini sürmeye çalışırdım
çünkü erkekler çok bodoslama karar veriyor
çünkü yine evlenecek olsa yine yük kadında ,kadınlar bunu biliyor
ben tekrar bir erkeğin ailesini,anasını ,danasını tanıyıp yeniden o süreçleri yaşayamam mesela ,yaşamak istemem,ağır gelir
azıcık aşım ağrısız başım der otururum evimde
bana böylesi daha sağlıklı geliyor niyeyse
Yine şimşekleri üzerime çekeceğim ama bana bu devrin kadınları çok pişkin geliyor ya.sürekli bir erkekler ve cinsellik üzerinden bir yarış içindeyiz.koca bulan, kocasının statüsüyle, başka özellikleriyle hava atmanın peşinde, henüz koca bulamamış olan yattığı erkeklerin sayısıyla övünüyor. Anneler eski kocam gününü gün ediyor da ben kaldım diye çocuklarını fazlalık görüyor, kendi evladını başından atmanın derdinde.sürekli bir magazinel bomboş hayatlara özenme.en son ne zaman şöyle kimsenin birbirine hava atmaya çalişmadığı, bir yerlerden vurma derdiniz olmadığı samimice dertleşme ortamı oluşmadı. Sadece maddiyat sadece hava atma, sadece dünya nimetleri... ne bir duygu, ne bir manevi değer ne bir vefa, ne bir samimiyet. Hiçbirşeyimiz kalmamış.kim en üstte kavgası.en ufak bir şeyde herkes hırstan, sinirden deliye dönüyor.eskiden annelerimizin fedakâlığıyla ve maneviyatıyla hava atılırdı, şimdi boşanmış çocuğu olmasına rağmen daha iyi erkek bulmuş sen de derdine yan diye millet kudurtuluyor.biz niye bu hâle geldik.durumumuz hiç iyi değil.toparlanmamış lâzım.herşeyden sonuna kadar hakkımız var yarasın koçuma, helal olsun diye diye feleğimiz şaştı.ben de dahil.kendimi dışta bırakmıyorum.

Son düzenleme:
benim annemde hamile değilsen sorun yok derdi ona göre kürtaj olmak zorunda kalmayacaksan sorun yok :rolleyes: :rolleyes: :KK70: :KK70: kral anam benim
Anneniz gelecekteki ben olmalı, kızım böyle bir şey dese ilk aklıma gelen hamile kalma riski olurdu.

Türkiyede kadın olmak ne kadar zor bir şey ya, allah hepimizin yardımcısı olsun

Yine şimşekleri üzerime çekeceğim ama bana bu devrin kadınları çok pişkin geliyor ya.sürekli bir erkekler ve cinsellik üzerinden bir yarış içindeyiz.koca bulan, kocasının statüsüyle, başka özellikleriyle hava atmanın peşinde, henüz koca bulamamış olan yattığı erkeklerin sayısıyla övünüyor. Anneler eski kocam gününü gün ediyor da ben kaldım diye çocuklarını fazlalık görüyor, kendi evladını başından atmanın derdinde.sürekli bir magazinel bomboş hayatlara özenme.en son ne zaman şöyle kimsenin birbirine hava atmaya çalişmadığı, bir yerlerden vurma derdiniz olmadığı samimice dertleşme ortamı oluşmadı. Sadece maddiyat sadece hava atma, sadece dünya nimetleri... ne bir duygu, ne bir manevi değer ne bir vefa, ne bir samimiyet. Hiçbirşeyimiz kalmamış.kim en üstte kavgası.en ufak bir şeyde herkes hırstan, sinirden deliye dönüyor.eskiden annelerimizin fedakâlığıyal ve maneviyatıyla hava atılırdı, şimdi boşanmış çocuğu olmasına rağmen daha iyi erkek bulmuş sen de derdine yan diye millet kudurtuluyor.biz niye bu hâle geldik.durumumuz hiç iyi değil.toparlanmamış lâzım.herşeyden sonuna kadar hakkımız var yarasın koçuma, helal olsun diye diye feleğimiz şaştı.ben de dahil.kendimi dışta bırakmıyorum.
bacım sen herkesi kendin gibi sanmaktan ne zaman vazgeçeceksin? kendinde ne varsa bütün diğer insanlarda da o var sanıyorsun.

Anneniz gelecekteki ben olmalı, kızım böyle bir şey dese ilk aklıma gelen hamile kalma riski olurdu.

Türkiyede kadın olmak ne kadar zor bir şey ya, allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayy bu kadari da fazla.arada bir saygı, sınır olur ebeveyn evlat arasinda.vayy anasini ülke ne hâle gelmiş.hani marjinal bendim.ben evliya kalıyorum artık milletin yaninda.yobaz olmayacağız diye biz de iyice seviyesizlikte çığır açıyoruz haa.bir de marifet gibi bahsediyorsunuz.hiç güzel bir durum değil.

Ben 25 yaşında bir kadınım. Son sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım ve ayrıldım. Yaşadığım bazı tecrübeleri sizin için dile getirmek istiyorum.

Karşımdaki adam oldukça yakısıklı ve başarılı bir adamdı. Çoğu kadının beğeneceği türden birisiydi diyebilirim. Zaten bayağı çok kadınla beraber olmuş, tahmini sayı bile vermek istemiyorum. Yani buluşma uygulamaları da kullanmıs birisiydi. E güzel yüz, iyi vücut, güzel kariyer olunca da bulmus birilerini. İlişkimiz bana şiddet uyguladığı için bitti. Ayrıldım. Ama konumuz bu değil şu an.

Her zaman kafamda cinsellik yaşarsam bir sonraki erkek için istenilmeyen kadın olacağım düşüncesi vardı. Hep "sadece eşimle" beraber olmayı beklemiştim. Ancak bu adama çok aşık oldum ve beraber oldum.
25 yaşına kadar kimseyle bir şeyler yaşamamış olmanın bana çok şey kaybettirdiğini anladım. İlk birlikteliğimizde vajinismus olduğumu öğrendim. Kegel egzersizleri falanla bir şekilde korkumu yendim. Ancak sonrasında da cinsellikten beklediğim kadar zevk alamadığımı fark ettim. Oysa karşımdaki kişi her şeyi yapıyordu. Kötü cinsellik ilişkimize bir süre zarar verdi, onu istemediğimi düsündü. Neyse ki zamanla düzeldi. Düzeldiğinde çok garip hissettim, kendimi daha çok beğeniyordum. Daha güzel buluyordum, özgüvenim artmıştı. İyi hissediyordum. Oysa hep de çok güzel olmayan bir kadındım.

İlişkim bitti, bitmesi gereken bir ilişkiydi. Bağırma, çağırma, küfürler, aşırı kıskançlık, en son da şiddetle biten bir ilişki oldu, sanırım sadece seks iyiydi. Bir arkadaşımla konusurken "daha önce hayatımda hiç sevişmeyi arzulamamıştım" dedim.
O beni yargılamaya başladı, "kendini değersizleştiriyorsun, erkekler az kişiyle beraber olmus kadını seçer, hatta bakire ister, onunla bunu yaptığına inanamıyorum, hayatına giren hiçbir erkek sana saf ve temiz birisi gibi bakmayacak" dedi.
Bunlar bana kendimi çok kötü hissettirdi, oysa sokaktan birisiyle yapmaktan bahsetmiyordum.

Gerçekten ruh olarak çok saf ve temiz birisiyim. Kimsenin kötülüğünü istemem, kimseye kötü söz etmem, asla kin tutmam ancak arkadaşlarımın bana "kirlenmişim" gibi bakması beni çok üzdü. Annemle konuştum, bunları anlattım.
O ise bana "Sadece babanla beraber olmuş bir kadın olarak, sana önerim bedenini yaşaman" dedi. "Bir gün vücudun sarkacak izler çıkacak yaşlanacaksın, arzulanılmak güzel bir şey. Kadın olmana izin ver, kız cocugu olmana gerek yok, saf ve temizlik yürektedir" dedi. Ama arkadaşlarım öyle düsünmüyor.
Geçen birisi "benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi" sözler etti. Bunları düşündükçe üzülüyorum. Doğru kişi gelecek mi bilmiyorum bile. Belki hep yalnız kalacağım. Neyi bekleyeceğimi bilmiyorum. Bunu neden kendime yasaklamam gerektiğini bilmiyorum..
Asıl sıkıntı cinsellik yaşadınız diye bu toksik ilişkiyi devam ettirmeniz olurdu. Bi sürü arkadaşım ilk cinsellik yaşadığı kişiyle evlenmemesine rağmen mutlu bi şekilde evliliklerini sürdürüyorlar. Benim eşimden önce uzun bi ilişkim vardı ama birlikte olmamıştık. Eşim bakire olup olmadığımı hiç sorgulamadı. Medeni bi insan böyle yapar çünkü.

Yine şimşekleri üzerime çekeceğim ama bana bu devrin kadınları çok pişkin geliyor ya.sürekli bir erkekler ve cinsellik üzerinden bir yarış içindeyiz.koca bulan, kocasının statüsüyle, başka özellikleriyle hava atmanın peşinde, henüz koca bulamamış olan yattığı erkeklerin sayısıyla övünüyor. Anneler eski kocam gününü gün ediyor da ben kaldım diye çocuklarını fazlalık görüyor, kendi evladını başından atmanın derdinde.sürekli bir magazinel bomboş hayatlara özenme.en son ne zaman şöyle kimsenin birbirine hava atmaya çalişmadığı, bir yerlerden vurma derdiniz olmadığı samimice dertleşme ortamı oluşmadı. Sadece maddiyat sadece hava atma, sadece dünya nimetleri... ne bir duygu, ne bir manevi değer ne bir vefa, ne bir samimiyet. Hiçbirşeyimiz kalmamış.kim en üstte kavgası.en ufak bir şeyde herkes hırstan, sinirden deliye dönüyor.eskiden annelerimizin fedakâlığıyla ve maneviyatıyla hava atılırdı, şimdi boşanmış çocuğu olmasına rağmen daha iyi erkek bulmuş sen de derdine yan diye millet kudurtuluyor.biz niye bu hâle geldik.durumumuz hiç iyi değil.toparlanmamış lâzım.herşeyden sonuna kadar hakkımız var yarasın koçuma, helal olsun diye diye feleğimiz şaştı.ben de dahil.kendimi dışta bırakmıyorum.
evet böyle kadınlar da var .
ama tam tersi kadınlarımz da var
ve ben isterim ki tam tersi kadınlarımız çoğalsın
o yüzden de boşanmış ama evlenme düşüncesi olmayan kadınlara olan saygım daha da artıyor
daha sağlam düşündüklerine inanıyorum

Haklı olduğun yerler var ferhans. Çünkü ahir zaman. Daha da kötüye gider emin ol

Bence sizin düşünceniz inanılmaz yanlış buluyorum. Ne demek istediğin kişiyle cinsellik yaşaman normal. Zina ne zaman normal oldu bizde? Kız zina yapmış siz ise normal diyorsunuz. Normal değil bu yaptıkları, herkes sevdiği işiyle cinsellik yaşamak ister ama dinen uygun şekilde yani evlenerek.
Belki inançlı değil, niye inançlı olmayan biri dinen uygun şekilde evlenmeyi beklesin. Belki evlenmeden ten uyumu var mı yok mu merak ediyor. Yani belki tamamen kendi yaşam tarzı. Kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok ki.
Ahlaksızlığı kafasında olan zaten dinen de bir şekilde yolunu buluyor. Müge Anlı’da gelmiş geçmiş en ahlaksız olayın kahramanlarından biri olan kızı biliyorsunuzdur belki. Ya da Esra Erol’da çocuklarını bırakıp kaçıp ama dini nikah kıydık Esra Abla diye kendini temize çıkarmaya çalışanı. İnsanın önce vicdanı, merhameti, ahlakı olsun. Bekaret bana göre bunların anlaşılmasında asla bi kıstas değil.

evet böyle kadınlar da var .
ama tam tersi kadınlarımz da var
ve ben isterim ki tam tersi kadınlarımız çoğalsın
o yüzden de boşanmış ama evlenme düşüncesi olmayan kadınlara olan saygım daha da artıyor
daha sağlam düşündüklerine inanıyorum
Eskiden ben bu tarz şeylerle hava atardım.kendimi marjinal bilirdim, şimdi öyle şeyler okuyorum ki ben kendimden vazgeçtim, maneviyat peşine düştüm.onları dizginlemeye çalışıyorum.😂😂hiç iyi gelmiyormuş insana bunu farkettim.bu kadar da olmasın yaaa. Bana bile bunu dedirttiler.hem kim mutlu yani bu şekilde.birgün onunla seviş bir gün bununla hayatta hiçbir kuralım yok diye hava at.herşey benim hakkım diye gez dur.sanki mutlu mu oluyoruz? Herkes saatli bomba gibi kime çemkirsem diye gezip duruyor.dokunsan deliriyor, kuduruyor.bir yol dana iyi gelmiyorsa bu yolu bir sorgularsın yani.yobazlık iyi değil tecrübe ettik ama demek ki bu kadar serbestlik, kuralsızlık da iyi gelmiyor insana.kendimizi biraz beslememiz lazim bir sakin olmamiz lazım yaa.herşey kendini kanıtlama ve hava atma üzerine kurulu.

Son düzenleme:
Eskiden ben bu tarz şeylerle hava atardım.kendimi marjinal bilirdim, şimdi öyle şeyler okuyorum ki ben kendimden vazgeçtim, maneviyat peşine düştüm.onları dizginlemeye çalışıyorum.😂😂hiç iyi gelmiyormuş insana bunu farkettim.bu kadar da olmasın yaaa. Bana bile bunu dedirttiler.hem kim mutlu yani bu şekilde.birgün onunla seviş bir gün bununla hayatta hiçbir kuralım yok diye hava at.herşey benim hakkım diye gez dur.sanki mutlu mu oluyoruz? Herkes saatli bomba gibi kime çemkirsem diye gezip duruyor.dokunsan deliriyor, kuduruyor.bir yol dana iyi gelmiyorsa bu yolu bir sorgularsın yani.yobazlık iyi değil tecrübe ettik ama demek ki bu kadar serbestlik, kuralsızlık da iyi gelmiyor insana.
bu konular bizi aşar
herkesin inancı var
belki inancı yoktur,belki başka bir dine mensuptur,o da inandığı gibi yaşıyordur
bunu yargılayamayız .
sadece sonuçları hakkında fikir verebiliriz

Hepimiz insan olduğumuZ içindir belki, zaaflarımız isteklerimiz egolarımız var. Nirvanaya çıkmak öyle kolay bir şey değil ya hani

X