- 17 Ağustos 2011
- 22.181
- 138.683
- Konu Sahibi neliel2odel
Bu nasıl bir bakış açısı ya?Bu hırs bana iyi gelmiyor yaa.kim daha çok kişiyle yatmış yarışı var her yerde.nereye kadar gidecek.en iyisi tümden yarışı bırakayım diyorum.bu konuyu okudum daha fena hıslandım.yatışa devam diye abuk sabuk ilişkiler yaşa dur.sonra daha da hırslan daha da mutsuz ol.ohh sefam olsun, millet neler neler yapıyor çok mu diye kendini aklmaya çaliş, yine yarışa devam.bu mudur yani ? Birbirinden pişkin mesajlar, birbirinden kızışık skorlar.bu pişkinlik bu teşvik yüzünden zaten bu hâldeyim.
Şahsen benim hayatımda hiç "en çok insanla yatma yarışı" yapan, bununla övünen biri yok. Hele senin zamanında dediğin gibi 'bazen üç kişiyle aynı gün yatıyorum" diyen hiç hiç yok.
Tamamen kendinden genelleme yapmışsın.
Ben de bekarım, benim de kendimce hareketli bir cinsel hayatım var. Ama aynı şekilde sınırlarim da var. Sadece o anın büyüsüne kapildığım için, sadece karşımdaki insan cok istediği için, sadece o an öylesi doğru geldiği için kimseyle birlikte olmam mesela.
Bunu yapan bekarete aşırı önem verip, bakire olmadıktan sonra 'amaaan ha biri ha beşi, ne önemi var' kafasındaki insanlar oluyor genelde (benim eski bir ev arkadaşım böyleydi mesela) .
Benim bakire olmamam her insanla yatacağım anlamina asla gelmez. mesela daha yeni çok tatlı, Balkanlardan bir beyle tanıştım, az zamanda çok şey yaşadık , bir sürü tatlı anı biriktirdik , bu kadar kısa sürede kendince önemli bir şeyden benim icin fedakarlık yaptı vs vs, boy desen onda, pos desen maşallah açıkçası bir düşünmedim değil bir tık ileriye gitmeyi ama sonra hazır olmadığıma karar verdim. Belki tekrar tekrar gelirse zamanla kendimi daha hazır hissederim ve bir şeyler yaşarım .
Neden bir yarışta gibi hazır hissetmeden her yüzüme gülenle yatayım ki? Siz böyle olduğunuz için herkesi kendinizden genelliyorsunuz. Ama bizim ülkemizde genelde işler öyle olmuyor.
Ayrıca annesi destek olan kişilere yardirmissin. Senin annen baban şu yaşadıklarının onda birini öğrense belki de senin ise gitmeni bile engeller, eve hapseder . Bu daha mı iyi? Allah korusun yarın başına bir şey gelse ailenin polise verecek tek ismi bile yok, çünkü bambaşka bir ikinci hayat yaşıyorsun. Bu güzel bir şey mi?
İleride anne olursan "çocugum ne b.k yerse yesin,yeter ki kulağıma gelmesin" modunda mi olacaksın?
Senin için en doğrusu ne? Çocuğuna mesela nasıl davranmayı düşünüyorsun ergenlik sonrası için?