cinsellik yaşadığım için yadırganmak

Erkekler sevişmeyen kız mı sever miş valla öyle degil hiç tatmamıs olsan aha benim gibi vajinusmusla cebellesirsin sonra kocan sana vajo vajo diye seslenir biz cok tartıstık esim cidden hiç hayatında ilişkin olmadı mı nasıl aşıcaksın bu sorunu (vajinusmu) bunda korkucak bişey yok cok büyütmüşsün kafanda falan dedigi oldu.tabi ben astım ama işte hep büyüklerin evde kalırsın kimse almaz kızlık zarın giderse vs baskısı yüzünden e zar gidecek diye korkup sürtünme yoluyla mast yapa yapa ona alısıp asıl birleşmeyi bilmiyor korkuyoruz.evlilikte yatak odası resmen işkence oluhor bize.... ha daha önce deneyimlemiş olursun bu seferde cahile denk gelirsin or.. der.. bi ayarı yok bunların ya yaparsın damga yersin, yapamazsın niye yapmadın derler.. neyseki yeni nesil yetişen gencler bu gibi konulara pekte takılmıyorlar senin zekana dusuncelerine tavırlarına asık olan biri bacak aranda ask aramıyacak zaten o konu bile olmaz. Bizler sonucta evlenrcegimiz adama kaç kızla ilikiye girdin vs bakir misin degil misin diye sormuyoruz yası 30 olmus adam bunca zaman agac kovuguna dalmıyordur illa ki hayatındaki kadınla bunları yaşamıstır.aynı sekilde saglam zihniyetki bir erkekte kadın için boyle seylerin peşine dusmez bir erkek için özel hissettirmek , ilk ilişkiyi ona saklayarak vs olmaz davranısların sevgin karsılıklı saygın ablayısınla belli olur.senin bedenin senin kararların diyoruz

Son düzenleme:
Biz bakire evlendikte noldu. Madalyamı taktılar

Niye insanlara seviştiğinizi anlatıyorsunuz ki ben kısmı hiç anlamadım.
Yani biriyle birlikte olduğunuzu anlatmanız buna birilerinin yorum yapması filan oldukça saçma.

son sevgilim geçmişin önemli değil demesine rağmen sürekli sormuştu. anlatınca kafasına taktı, kafasında kurdu kurdu bunu da bahane yapıp ayrıldı. toksik bir ilişki oldu. anlattığına da yaptığıma da pişman etmişti. bazı ilişkiler de aşk da yetmiyor.
haa kendisi paso istiyordu haspam, kendiyle çelişen erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…