cinsellik yaşadığım için yadırganmak

Bu nasıl bir bakış açısı ya?
Şahsen benim hayatımda hiç "en çok insanla yatma yarışı" yapan, bununla övünen biri yok. Hele senin zamanında dediğin gibi 'bazen üç kişiyle aynı gün yatıyorum" diyen hiç hiç yok.
Tamamen kendinden genelleme yapmışsın.
Ben de bekarım, benim de kendimce hareketli bir cinsel hayatım var. Ama aynı şekilde sınırlarim da var. Sadece o anın büyüsüne kapildığım için, sadece karşımdaki insan cok istediği için, sadece o an öylesi doğru geldiği için kimseyle birlikte olmam mesela.
Bunu yapan bekarete aşırı önem verip, bakire olmadıktan sonra 'amaaan ha biri ha beşi, ne önemi var' kafasındaki insanlar oluyor genelde (benim eski bir ev arkadaşım böyleydi mesela) .
Benim bakire olmamam her insanla yatacağım anlamina asla gelmez. mesela daha yeni çok tatlı, Balkanlardan bir beyle tanıştım, az zamanda çok şey yaşadık , bir sürü tatlı anı biriktirdik , bu kadar kısa sürede kendince önemli bir şeyden benim icin fedakarlık yaptı vs vs, boy desen onda, pos desen maşallah açıkçası bir düşünmedim değil bir tık ileriye gitmeyi ama sonra hazır olmadığıma karar verdim. Belki tekrar tekrar gelirse zamanla kendimi daha hazır hissederim ve bir şeyler yaşarım .
Neden bir yarışta gibi hazır hissetmeden her yüzüme gülenle yatayım ki? Siz böyle olduğunuz için herkesi kendinizden genelliyorsunuz. Ama bizim ülkemizde genelde işler öyle olmuyor.
Ayrıca annesi destek olan kişilere yardirmissin. Senin annen baban şu yaşadıklarının onda birini öğrense belki de senin ise gitmeni bile engeller, eve hapseder . Bu daha mı iyi? Allah korusun yarın başına bir şey gelse ailenin polise verecek tek ismi bile yok, çünkü bambaşka bir ikinci hayat yaşıyorsun. Bu güzel bir şey mi?
İleride anne olursan "çocugum ne b.k yerse yesin,yeter ki kulağıma gelmesin" modunda mi olacaksın?
Senin için en doğrusu ne? Çocuğuna mesela nasıl davranmayı düşünüyorsun ergenlik sonrası için?

Tabiki öyle değilsin. Ama erkeklerin 3tebirinin kesin böyle düşündüğü yönünde bir gerçek var. Karsina iyi insanlar çıkar umarım

Bana öyle bir enerji geçti.

aşık olduğun kişiyle birlikte olmanın doğru ve güzel ve yaşanması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum.

Eğer inançlı biriysen bu seninle Allah arasında bir konu. Bunun dışında tercihlerin dolayısıyla hiçbir erkeğe karşı kendini ezdirme. Onlar hesap veriyor mu geçmişleri için. Herkes haddini bilsin.

Ben de kimsenin en çok erkekle cinsellik yaşama yarışına girdiğini görmedim ama Ferhansin devamli ağzında bir yarıştırmak gidiyor. İnsanlar akışta bir şeyler yaşıyor ve anlatinca bunu duyan Ferhans kıskandığı için bunu bir yarış sanıyor kendi kendine sıkıntı yaratıp anlamsiz seyler yaşıyor.

Kendisi baskıyla büyüdügünden şikayet ediyordu zaten memur olana kadar ne giyeceğine bile kendisi karar verememiş biri başkalarının ailesine bu kadar hakaret ediyor burada resmen.
Bu kadar bayiliyorsa ailesinin yanına dönse keşke.

Ferhans'ın lipido şu sıralar ölü, nazar değmiş. Ondan bu haller. Yakında geçer çok şetmeyin.

Düzelir mi bilmem de her yatmak isteyen erkekle seçmeden yarış için yatınca insanın psikolojisi kaldirmayabilir biyerde. Onu yaşıyor olabilir.
Ortalama bir Türk kadını cinselliği yarış haline getirmez ki, daha o kadar serbest kalamadık. Klitorisi olduğunu, zevk alabileceğini bilmeyen kadınlar var hala. Ferhans'ın kafası fena karışmış, bi lipidosu yerine gelse, o zaman daha çekilebilir oluyor en azından.

Çok garip bi konu. Önünüze gelene bir erkekle beraber olduğunuzu anlatmanız gerektiğini nerden çıkardınız. Ayrıca onların fikri neden bu kadar önemli.

Sevgilinle oynaşırsın sevişirsin onlar amenna ama önüne gelenle yatmak skor tutmak akıllı işi değil. Ruhun da bedenin de yıpranır. Ki seninki 30u bulmadan yıprandı.

Ben burada kimsenin skor yarıştırdığını görmedim. Sen her nerede takılıyorsan oradan uzak dur.

Sensin o ferhan, şimdi de bunu mu kıskanmaya başladın. Senden başka herkes bir yerine kilit vurup otursun sen marjinal kal. Sevgililerimle oynaştım, skor tutmak için de yapmadım bunu, benim gibi yaşamış olanlara da saygım sonsuz. Evladım da olsa yargılamayacağım. Sedece güvende ve tutarlı olsun. Ben engellemeye kalksam da yaşayacak zaten.

Müslüman olduğumu veya konu sahibinin müslüman olduğunu nereden çıkardınız? Müslüman isek de islam'da çan eğrisi yok. Başkasının günahı sizi aşağı çekmiyor. Korkmayın bu kadar.

Hayır canım bunları beraber olduğum kişiyi övmek için söylememiştim ben, yanlıs anlamıssınız.
Daha çok nasıl kariyer ve yakısıklılık resmine kandığımı anlatmak için söylemiştim. Her şey iyi başlamıştı aşırı etkileyici birisiydi. Ama artık kıskançlıklarına öfkelerine onla konusma bunla görüşme demesine dayanamıyordum. Her geçen gün paranoklaşıyordu. Durmadan ama durmadan evlenmek istiyordu daha 25 yaşındaydım ve dürüst olayım bazı planlarım vardı 30a kadar düşünmüyordum. Bu adamla evlenirsem de hayatımın cehennem olacağını düsünüyordum. Kıskançlıklarıyla gereksiz başlayan öfke nöbetleriyle. Sanki ilişkimiz ilerledikçe o paranoyak bir hal alıyordu.

Birçok kişiyle beraber olmasından bahsetme sebebim ise, benim kendimi dünyaya çok fazla kapatmış olduğumu fark ettirdi. Yani düsündüm, bu adam bir sürü kişi ile beraber olmuş. Açıkcası onun bu kadar kişiyle beraber olması ve benim kimseyle beraber olmamam beni çok üzmüştü. Çünkü deneyimsizliğin baskısı altında kalmışştım. Cinsellik bana stres veriyordu. Neden düzgün olmuyor ben eksik miyim..gibi Bunları bahsetmek istemistim yazarken ama pek düzgün anlaşılmamısım galiba. Kimseyi övdüğüm yok. Ayrılmışım sonucta neyi öveceğim.

Bence sizin bir yanıklığınız var. Annemin babama bağlılığına dair şüphem yok. Tabi arada tartışırlar ama gördüğüm en iyi ilişki diyebilirim. Babam annemsiz hiçbir yere gitmez. Hatta babamın tek arkadaşı annem. Otururlar sabahtan akşama kitap okurlar dizi film seyrederler. Pikniğe giderler. Aralarında aldatma gibi bir konu geçtiğini bir gün olsun düşünmem. Zaten büyük aşkmış onlarınki babam annemle kaçmış yıllarca ailelerini reddetmisler beraber sırt sırta verip kazanmıslar etmisler.

Ancak anne ve babamın da gördüğü şu ki bu devirde kimse kimseyle zora girmez. Zor gören kaçıyor. Hele erkekler... çoğu kadın aldatılıyor, aldatıldığından bir haber.. Eşinin eline bakıyor bazısı yazık ayrılamıyor, bazısı cocuk yüzünden cesaret edemiyor.

Zina yaptıysam da yaptım, bu benim hayatım, benim günahım. Ben pisman olmadım. Beraber olduğum erkek de jigolo falan değildi. Düzgün bir okulda okumuş, yurtdışında erasmus yapmıs, master bitirmis düzgün bir çocuktu. Gençliğinde çok hatası olmuş. Ancak sonrasında durulmuş, düzgün bir ilişki ve evlilik isteyen birisiydi.
Ondan ayrılan da ben oldum, cünkü her geçen gün ilişkimizde bana bağlandıkça beni daha da kıskanmaya başlıyordu. Beni kısıtlamaya calısıyordu. Giydiğim şeylere görüştüğüm insanlara her şeye laf ediyordu. Başlarda böyle birisi değildi, ilişki ortasında bile böyle değildi. Son haftalarda bokunu çıkarıyordu. Açıklamaya çalısıyordum en son hakaret etti ve bana vurdu ben de ayrıldım.

Yaptığım zina diye düsünüp evlenseydim bugün burada eşim bana şiddet uyguladı bosanmak istiyorum diyecektim. Ben o noktaya gelmeden ayrılmayı seçtim. Yaşadığım cinsellikten de memnunum gayet. Bedenimi tanıdım. Ne kadar güzel bir his olduğunu öğrendim. Size de tavsiye ederim. Cünkü kocanız sizin gibi sevişmemis olmayacak... Sizin ona bir borcunuz yok.

yine başa dönsem yine evliliğe kadar beklerdim ben. ama öncesinde ilişki yaşamış olsam da benim eşim bunu bir eksik olarak görecek bir adam değil kaldı ki evlilik öncesi ilişki günah, yasak, ayıp ya da eksiklikse erkek için de öyle olmalı. siz hayatınızı kendi doğrularınızla yaşayın. cinselliğinizi özgürce yaşamak istiyorsanız hpv aşısı yaptırmayı, cok dikkatli korunmayı ihmal etmeyin ve bu kadar özelinizi insanlarla konuşmazsanız daha mutlu olursunuz.

Sen mutluysan kime ne?

İstemediğiniz birşeyi karşınızdaki insan istiyor diye yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…