cinsellik yaşadığım için yadırganmak

Bence de çok güzel duygular. İlişkim kötü bitmis olsa da yaşadığım hiçbir şeyden pisman olmadım. Ama çevremdeki insanlar abuk subuk sözlerle beni çok üzüyor. Resmen laf sokuyolar
Benim bu durumu sadece ailem bilir başka kimseye anlatmam. Özelimizi bilecek tek kişi kız kardeşim annemdir. Sizi yargılamıyorum ama arkadaşlarımız çok gaddar ve kötünün niyetli hatta eğitimsiz olduğu için bizi kötü kadın gibi bilerek yanımıza yaklaşmak hatta bunu öğrenince birlikte kafede gezmek bile istemeyebiliyor. Hatta onlarda bunu ailesine anlatıyor. Benim kız kardeşim arkadaşının özelini onu nasıl toplayabilirim sadece ben biliyorum diye anlatmıştı. Evet biz ona kötü bakacak ailelerden değiliz ama sizin arkadaşlarınızı seçiminiz yanlış olmuş...

Biriyle sevişmek öpüşmek çok özel anlar. Bunu yaşayacağınız kişi sizi gerçekten seviyor ve değer veriyorsa yaşarsın. Zaten sizi gerçekten seviyorsa bırakmaz kötü davranmaz. Burda sizi sevmeyen ve hak etmeyen adama bekaretinizi sunmanız yanlış. Sevişmek bazı şeyleri yaşamak yanlış değil evlilik öncesi ama gerçekten sizi seven ve size aşık adamla yaşanmalı. Bedenimizi bizi sevmeyen adamlara sunacak kadar basit olmayalım

Sevince o geleneksellik fıs oluyor. Mesela adam senin ilkokul sıra arkadaşına kadar sorgular, gider 50 tane irkekle yatmış biriyle evlenir. Gözümüzün önünde kimler kimlerle evlendi valla. 😂 Güvenmeyin erkek milletine, ne pk yiyeceğini onlar da bilmiyor.
Gözümün önünde bir öğretmen çift vardı.
Severek evlendiler.
Ama bir yıl icinde bosandilar.
Ben kadını adama göre daha ii buluyordum tıp kalite duruş olarak.
Muhafazakar bir cift.
Şuan kadınla adam aynı ilçede.
Adam yeniden evlendi katip iki çocuğu var mutlu aynı okuldayım eşi de yine muhafazakar bir kadın.
Ama o kadın ayrılalı nerdeyse 6 yıl olmuştur.
Bakıyorum hala yalnız yaş olarak anne olmayı isteyen bir kadin.
Kırka geliyor yaşadığı hayat sırada okula git gel.
Ve bulunduğu çevre aşırı geleneksel.
Kadinin çocuğu yok güzel hanim hanımcık öğretmen kadin.
Ama o adam bekar hiç evlenmemiş kadını buldu çocukları yaptı mutlulugu yakaladı o adamı evleneceği kadın dul diye etiketlemedi.
Sorgulamadan evlendi ve ama eski eşi boşanmış diye çocuğu olmadığı halde makul hoş adam gelmiyor.
O kadının ne farkı var adamdan?
Bu toplum böyle ikiyüzlü.

Biriyle sevişmek öpüşmek çok özel anlar. Bunu yaşayacağınız kişi sizi gerçekten seviyor ve değer veriyorsa yaşarsın. Zaten sizi gerçekten seviyorsa bırakmaz kötü davranmaz. Burda sizi sevmeyen ve hak etmeyen adama bekaretinizi sunmanız yanlış. Sevişmek bazı şeyleri yaşamak yanlış değil evlilik öncesi ama gerçekten sizi seven ve size aşık adamla yaşanmalı. Bedenimizi bizi sevmeyen adamlara sunacak kadar basit olmayalım
bekaret mi sunmak?
1,5 tele farkla hiç ellenmemiş meme de sunabiliyor muyuz?
basit falan da denmiş de fenalık geldi, şaka yapamıycam.

Şöyle bir şey var, herkes her şeyi söyler, önemli olan sende karşılığının olup olmadığı. İnsan önce kendini değiştirecek, tabi ki sen senin kafandakileri çekeceksin kendine. Sen değişince zamanla çevren de değişiyor, sana gelenler de değişiyor. Değişmese de duracakları yeri biliyorlar.
Beyin kodu çok önemli.
Kumar dayak yoksa bosailmaz.
Bosaninca herkes herşeyi söyler algısı vsvs
İste beyinde bunları bitirmek lazım ve kaliteli çevre lazım.

Severek evlendiler.
Muhafazakar bir cift.
Adam yeniden evlendi katip iki çocuğu var mutlu aynı okuldayım eşi de yine muhafazakar bir kadın.
Ama o adam bekar hiç evlenmemiş kadını buldu çocukları yaptı mutlulugu yakaladı o adamı evleneceği kadın dul diye etiketlemedi.
Sorgulamadan evlendi ve ama eski eşi boşanmış diye çocuğu olmadığı halde makul hoş adam gelmiyor.
Çok farklı şeyler vardır işin içinde ne bileceğiz ki? Benim 24 yaşında kocası ölmüş 2 çocuklu ev hanımı teyzeme kimler kimler gelmişti, çocuklarımı el kapısında garip edemem diye evlenmedi, rahmetli eşine de çok aşıktı o yüzden içi almadı kimseyi. Halam 90larda boşandı, eşi bizden bile kıskanıyor diye. Hiç evlenmemiş biriyle evlendi sonra. Bak bunlar da gayet muhafazakar bir aile ve çevrede oldu, benim dedelere H*meyni diyordu millet o kadar diyorum.

Bence sizin düşünceniz inanılmaz yanlış buluyorum. Ne demek istediğin kişiyle cinsellik yaşaman normal. Zina ne zaman normal oldu bizde? Kız zina yapmış siz ise normal diyorsunuz. Normal değil bu yaptıkları, herkes sevdiği işiyle cinsellik yaşamak ister ama dinen uygun şekilde yani evlenerek.
Peki şimdi ne yapalım hanım kızımızı, sen bunu yaşadın günahkarsın, pissin, basitsin, tövbe et diye darlayıp intihara mı sürükleyelim. Olan olmuş, hayat devam ediyor, ayrıca kimsenin inanç şekli din yaşayışı sizi ilgilendirmez. Siz istediğiniz gibi yaşayın, becerebilirseniz çocuklarınıza da öyle yaşatın, başkasına karışamazsınız

Sevince o geleneksellik fıs oluyor. Mesela adam senin ilkokul sıra arkadaşına kadar sorgular, gider 50 tane irkekle yatmış biriyle evlenir. Gözümüzün önünde kimler kimlerle evlendi valla. 😂 Güvenmeyin erkek milletine, ne pk yiyeceğini onlar da bilmiyor.
Aynen öyle valla . Bana senelerce neden yanından erkek kuş uçmuş muhabbeti yapan adamın iç anadolu illerinde '' sözde;'' DJlik yapan eskort müptezel kızla aynı yemek masasında pozları vardı

Çok farklı şeyler vardır işin içinde ne bileceğiz ki? Benim 24 yaşında kocası ölmüş 2 çocuklu ev hanımı teyzeme kimler kimler gelmişti, çocuklarımı el kapısında garip edemem diye evlenmedi, rahmetli eşine de çok aşıktı o yüzden içi almadı kimseyi. Halam 90larda boşandı, eşi bizden bile kıskanıyor diye. Hiç evlenmemiş biriyle evlendi sonra. Bak bunlar da gayet muhafazakar bir aile ve çevrede oldu, benim dedelere H*meyni diyordu millet o kadar diyorum.
Ben tanıyorum o yüzden anlattim.
Kadın istemedi ayrılmayı.
Adam istedi hatta ilçede vs duyuldu bu.
Adama çok kızdı herkes.
Herkesin üzüldügu kadın oldu biliyor musun?
Şuan bakınca da öyle.
Adama bakıyorum çocuklarım karıcığım modunda.
O kadın da bekliyor bakalım.
İnşallah kafasına göre biri gelir.

Severek evlendiler.
Muhafazakar bir cift.
kadınlar daha duygusal çünkü
ve kadın boşanınca erkeğe göre daha çekinik kalıyor
çevrenin dul baskısından değil,tekrar evlilik yükünü almaya cesaret edemediğinden
ve aslında ben bunu daha aklı başında buluyorum
daha sağlam basıyor kadınların ayakları yere
öyle evlenmek için evlenmek istemiyorlar
aynı hatayı tekrar yapmak istemiyrlar
keşke bütün kadınlar boşandıktan sonra sırf eski eşine nispet olsun diye tekrar evleneyim fikrinde olmasa,çünkü bazı kadınlar bu psikolojiyi yaşıyor
kendimi düşünüyorum,ben de boşansam, 3 çocukluyum,ama yaşımı göstermiyorum,41im ama herkes en fazla 33-34 sanar, fiziğim de gayet düzgün ,güzel de giyinirim ,ona rağmen ,evlenmezdim.
bir yük omuzumdan kalkmış derdim,çouklarımla hayatın keyfini sürmeye çalışırdım
çünkü erkekler çok bodoslama karar veriyor
çünkü yine evlenecek olsa yine yük kadında ,kadınlar bunu biliyor
ben tekrar bir erkeğin ailesini,anasını ,danasını tanıyıp yeniden o süreçleri yaşayamam mesela ,yaşamak istemem,ağır gelir
azıcık aşım ağrısız başım der otururum evimde
bana böylesi daha sağlıklı geliyor niyeyse

kadınlar daha duygusal çünkü
ve kadın boşanınca erkeğe göre daha çekinik kalıyor
çevrenin dul baskısından değil,tekrar evlilik yükünü almaya cesaret edemediğinden
ve aslında ben bunu daha aklı başında buluyorum
daha sağlam basıyor kadınların ayakları yere
öyle evlenmek için evlenmek istemiyorlar
aynı hatayı tekrar yapmak istemiyrlar
keşke bütün kadınlar boşandıktan sonra sırf eski eşine nispet olsun diye tekrar evleneyim fikrinde olmasa,çünkü bazı kadınlar bu psikolojiyi yaşıyor
kendimi düşünüyorum,ben de boşansam, 3 çocukluyum,ama yaşımı göstermiyorum,41im ama herkes en fazla 33-34 sanar, fiziğim de gayet düzgün ,güzel de giyinirim ,ona rağmen ,evlenmezdim.
bir yük omuzumdan kalkmış derdim,çouklarımla hayatın keyfini sürmeye çalışırdım
çünkü erkekler çok bodoslama karar veriyor
çünkü yine evlenecek olsa yine yük kadında ,kadınlar bunu biliyor
ben tekrar bir erkeğin ailesini,anasını ,danasını tanıyıp yeniden o süreçleri yaşayamam mesela ,yaşamak istemem,ağır gelir
azıcık aşım ağrısız başım der otururum evimde
bana böylesi daha sağlıklı geliyor niyeyse
Ben çocuğu olmayan kadına üzülüyorum.
Zaten çocuklu kadınların yana yakıla evlenmek istediğini görmedim.
Evliliğin yükü kadında niye bodoslama salsın?
Çocuksuz kadın istiyor ama kafa dengi bulmak zor.

Ben 25 yaşında bir kadınım. Son sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım ve ayrıldım. Yaşadığım bazı tecrübeleri sizin için dile getirmek istiyorum.

Karşımdaki adam oldukça yakısıklı ve başarılı bir adamdı. Çoğu kadının beğeneceği türden birisiydi diyebilirim. Zaten bayağı çok kadınla beraber olmuş, tahmini sayı bile vermek istemiyorum. Yani buluşma uygulamaları da kullanmıs birisiydi. E güzel yüz, iyi vücut, güzel kariyer olunca da bulmus birilerini. İlişkimiz bana şiddet uyguladığı için bitti. Ayrıldım. Ama konumuz bu değil şu an.

Her zaman kafamda cinsellik yaşarsam bir sonraki erkek için istenilmeyen kadın olacağım düşüncesi vardı. Hep "sadece eşimle" beraber olmayı beklemiştim. Ancak bu adama çok aşık oldum ve beraber oldum.
25 yaşına kadar kimseyle bir şeyler yaşamamış olmanın bana çok şey kaybettirdiğini anladım. İlk birlikteliğimizde vajinismus olduğumu öğrendim. Kegel egzersizleri falanla bir şekilde korkumu yendim. Ancak sonrasında da cinsellikten beklediğim kadar zevk alamadığımı fark ettim. Oysa karşımdaki kişi her şeyi yapıyordu. Kötü cinsellik ilişkimize bir süre zarar verdi, onu istemediğimi düsündü. Neyse ki zamanla düzeldi. Düzeldiğinde çok garip hissettim, kendimi daha çok beğeniyordum. Daha güzel buluyordum, özgüvenim artmıştı. İyi hissediyordum. Oysa hep de çok güzel olmayan bir kadındım.

İlişkim bitti, bitmesi gereken bir ilişkiydi. Bağırma, çağırma, küfürler, aşırı kıskançlık, en son da şiddetle biten bir ilişki oldu, sanırım sadece seks iyiydi. Bir arkadaşımla konusurken "daha önce hayatımda hiç sevişmeyi arzulamamıştım" dedim.
O beni yargılamaya başladı, "kendini değersizleştiriyorsun, erkekler az kişiyle beraber olmus kadını seçer, hatta bakire ister, onunla bunu yaptığına inanamıyorum, hayatına giren hiçbir erkek sana saf ve temiz birisi gibi bakmayacak" dedi.
Bunlar bana kendimi çok kötü hissettirdi, oysa sokaktan birisiyle yapmaktan bahsetmiyordum.

Gerçekten ruh olarak çok saf ve temiz birisiyim. Kimsenin kötülüğünü istemem, kimseye kötü söz etmem, asla kin tutmam ancak arkadaşlarımın bana "kirlenmişim" gibi bakması beni çok üzdü. Annemle konuştum, bunları anlattım.
O ise bana "Sadece babanla beraber olmuş bir kadın olarak, sana önerim bedenini yaşaman" dedi. "Bir gün vücudun sarkacak izler çıkacak yaşlanacaksın, arzulanılmak güzel bir şey. Kadın olmana izin ver, kız cocugu olmana gerek yok, saf ve temizlik yürektedir" dedi. Ama arkadaşlarım öyle düsünmüyor.
Geçen birisi "benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi" sözler etti. Bunları düşündükçe üzülüyorum. Doğru kişi gelecek mi bilmiyorum bile. Belki hep yalnız kalacağım. Neyi bekleyeceğimi bilmiyorum. Bunu neden kendime yasaklamam gerektiğini bilmiyorum..
Anneye bak ne güzel konuşmuş benim annem olsa iyi bok yedin salak derdi 😂😂

Ben tanıyorum o yüzden anlattim.
Kadın istemedi ayrılmayı.
Adam istedi hatta ilçede vs duyuldu bu.
Adama çok kızdı herkes.
Herkesin üzüldügu kadın oldu biliyor musun?
Şuan bakınca da öyle.
Adama bakıyorum çocuklarım karıcığım modunda.
O kadın da bekliyor bakalım.
İnşallah kafasına göre biri gelir.
Fazla "iyi" bir abla heralde. Kendini açsın biraz dışarı. Bi yaştan sonra erkekler de kadında iyilik aramıyor.

Bence sizin düşünceniz inanılmaz yanlış buluyorum. Ne demek istediğin kişiyle cinsellik yaşaman normal. Zina ne zaman normal oldu bizde? Kız zina yapmış siz ise normal diyorsunuz. Normal değil bu yaptıkları, herkes sevdiği işiyle cinsellik yaşamak ister ama dinen uygun şekilde yani evlenerek.
Hah zinacılar ne zaman gelecek diyordum ben de 🙄

Ben 25 yaşında bir kadınım. Son sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım ve ayrıldım. Yaşadığım bazı tecrübeleri sizin için dile getirmek istiyorum.

Karşımdaki adam oldukça yakısıklı ve başarılı bir adamdı. Çoğu kadının beğeneceği türden birisiydi diyebilirim. Zaten bayağı çok kadınla beraber olmuş, tahmini sayı bile vermek istemiyorum. Yani buluşma uygulamaları da kullanmıs birisiydi. E güzel yüz, iyi vücut, güzel kariyer olunca da bulmus birilerini. İlişkimiz bana şiddet uyguladığı için bitti. Ayrıldım. Ama konumuz bu değil şu an.

Her zaman kafamda cinsellik yaşarsam bir sonraki erkek için istenilmeyen kadın olacağım düşüncesi vardı. Hep "sadece eşimle" beraber olmayı beklemiştim. Ancak bu adama çok aşık oldum ve beraber oldum.
25 yaşına kadar kimseyle bir şeyler yaşamamış olmanın bana çok şey kaybettirdiğini anladım. İlk birlikteliğimizde vajinismus olduğumu öğrendim. Kegel egzersizleri falanla bir şekilde korkumu yendim. Ancak sonrasında da cinsellikten beklediğim kadar zevk alamadığımı fark ettim. Oysa karşımdaki kişi her şeyi yapıyordu. Kötü cinsellik ilişkimize bir süre zarar verdi, onu istemediğimi düsündü. Neyse ki zamanla düzeldi. Düzeldiğinde çok garip hissettim, kendimi daha çok beğeniyordum. Daha güzel buluyordum, özgüvenim artmıştı. İyi hissediyordum. Oysa hep de çok güzel olmayan bir kadındım.

İlişkim bitti, bitmesi gereken bir ilişkiydi. Bağırma, çağırma, küfürler, aşırı kıskançlık, en son da şiddetle biten bir ilişki oldu, sanırım sadece seks iyiydi. Bir arkadaşımla konusurken "daha önce hayatımda hiç sevişmeyi arzulamamıştım" dedim.
O beni yargılamaya başladı, "kendini değersizleştiriyorsun, erkekler az kişiyle beraber olmus kadını seçer, hatta bakire ister, onunla bunu yaptığına inanamıyorum, hayatına giren hiçbir erkek sana saf ve temiz birisi gibi bakmayacak" dedi.
Bunlar bana kendimi çok kötü hissettirdi, oysa sokaktan birisiyle yapmaktan bahsetmiyordum.

Gerçekten ruh olarak çok saf ve temiz birisiyim. Kimsenin kötülüğünü istemem, kimseye kötü söz etmem, asla kin tutmam ancak arkadaşlarımın bana "kirlenmişim" gibi bakması beni çok üzdü. Annemle konuştum, bunları anlattım.
O ise bana "Sadece babanla beraber olmuş bir kadın olarak, sana önerim bedenini yaşaman" dedi. "Bir gün vücudun sarkacak izler çıkacak yaşlanacaksın, arzulanılmak güzel bir şey. Kadın olmana izin ver, kız cocugu olmana gerek yok, saf ve temizlik yürektedir" dedi. Ama arkadaşlarım öyle düsünmüyor.
Geçen birisi "benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi" sözler etti. Bunları düşündükçe üzülüyorum. Doğru kişi gelecek mi bilmiyorum bile. Belki hep yalnız kalacağım. Neyi bekleyeceğimi bilmiyorum. Bunu neden kendime yasaklamam gerektiğini bilmiyorum..

Adamı o kadar övdünüz övdünüz, yere göre sığdıramadınız adam hem dayakçı hem de arkadaşlık uygulamalarından kız kovalayan abaza çıktı ya ne diyeyim 😂😂. Tecrübesizliğiniz buradan belli oluyor.gerçi forumdaki üyelerin çoğu yapıyor.öve öve bitirilemeyen eşler yaa dayaktı çıkıyor yaa abaza, ya da iktidarsız.sinra da aman da ferhanım ne kıskanç 😂😂. Dün statü tartışması vardı.eminim ki o statü var ama gerisi allaha emanet.😂😂 hâlâ millet birbirine hava basmanın derdinde.allahtan bir tarafından tutturmuşlar 😂😂hepimiz aynı rezil erkeklerin arasında debelenip duruyoruz işte.dert ortağı olacağımıza millet birbirini ezmenin derdinde.yaa bu kadar kariyerli, aklıbaşında kadınım diyorsunuz hâlâ erkeklerin tercihi üzerinden kendinize değer biçmek çok acınası değil mi ? Benim için de geçerli.hâlâ çocuksu çocuksu hırslar.
Tutturabildiği kadınla yatan abazayla bile hava atıldı burada ya ne diyeyim 😀😀

Son düzenleme:
Arkadaşlarınıza niye anlatıyorsunuz ki? Bu çok yanlış. İnsanlar aynı görüşte olmak zorunda değil onların görüşleri niye sizin için önemli ki? Hem kirlenmiş vb yakıştırmaları yapmaya hiç hakları yok onların ruhu kirli, zavallı insanlar. Eğer öyle olmasalardı size "ben evlenene kadar beklemenin doğru olduğunu düşünüyorum, o yüzden ben beklemeyi tercih ediyorum ama sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap" demeleri lazım. Yok erkek daha çok severmiş asla öyle değil. Anneniz size böyle demiş olsaydı ve üzülüyorum deseydiniz hadi bir nebze anlardım, insanın annesi ama onlar kim oluyor ki? Aklınızdan çıkarın onları ve bu ruhu kirli insanları da hayatınıza sokmayın.

X