Biz modern çağ annesi olmak zorundayız ferhan, z kuşağı yetişiyor. Bizim gibi bakmayacaklar hayata. İsterim ki evladım ssdece evleneceği adamla (evlenmeden önce ya da sonra) birlikte olsun, duygusal yaralar almadan kadınlığını yaşasın ama bu pek mümkün olacak gibi durmuyor. Benim lise çağlarımda bile cinsellikle tanışan, bu yüzden çok yara alan insanlar vardı. Korunmanın ne olduğundan çoğumuz haberdar değildik. Bu çocuklar istemesek de pek çok yolla cinselliği tanıyorlar. En azından bileyim ki doğru yönlendireyim, hatalardan korumaya çalışayım. Sal kendini kızım, bedenini hor kullan, cinselliği freni patlak kamyon gibi yaşa diyecek halim yok. Yetişkin, kendini bilen bir insan olduğunda bunları onunla paylaşmak benim için önemli. Sonuçta beden de hayat da günah ve savap da onun olacak. Benim görevim onu doğru yönlendirmek. Bak sen ne haldesin, lüzumsuz baskılarla evladımı senin pozisyonuna sokacağıma kontrollü yaşamasını sağlamayı tercih ederim. Ben çocuklarıma hpv aşısı yaptırıyorum şu an, yarın nasıl bir hayat yaşayacaklarını bilmiyorum çünkü, kızımı da oğlumu da oğlumun birlikte olacağı kadınları veya kadını korumak da benim görevim