cinsellik yaşadığım için yadırganmak

Cidden öyle. Bu kadar asiri kişiyle birlikte olan birine "çok yakışıklı bulmuş birilerini" diye düşünüp koşmak yerine hastalikli filan olabilir mi bu diye dusunurdum ben olsam. 🙄😃
Çok doğru. Aklıma gelen şey kesinlikle bu adam HIV virusunun Türkiye şubesi olmuş olabilir ihtimali olurdu .

Bu kafadaki arkadaslarin asiri cahiller hic takma o soylenenleri. Hani deselerki haram zina vs vs okey ama yok kocalarinin en degerlisi olacaklarmis bilmemne asiri cahil ve ezikce dusunceler takilma ya bu sacmaliklara

buna çok güldüm. Benim ilk ilişkim ilk eşimleydi. Daha önce bir erkeğin elini bile tutmamıştım. Ne oldu? Beni çok mu sevdi, hayır. Aldattı beni. Cinsellikten ilk başta utandım mesela. Beni aldatma nedenlerinden biri de buydu. Oysa ona sorsan benim hiç ilişkim olmaması onun için çok SAF VE TEMİZDİ. Güyaaağğğ o da kimse ile bir şey yapmamıştı falan. Meğer beni sevgili ve nişanlıyken yemedik bok bırakmamışçasına aldatmış. (Bunu söyleme nedenim hayatında biri varken bunları yapması)

Şimdiki eşim çok seviyor beni. Hem de hiç evlenmemiş biri ile evlendim. Size tavsiyem nerde ahlak bekçisi varsa, size ucuz gözle bakan biri varsa uzak durun. İsterseniz üzerinizden erkek sinek bile uçmamış olsun. Adam sizi aşağılayacakla her türlü aşağılıyor. Siz kendinizi ne kadar severseniz o kadar sevilirsiniz. Keşke ben de zamanında kendimi sevseydim.
Sanki beni anlatmışsınız. Eski eşimden önce hiç bişey yaşamamıştım. Ama o gitti başka kadınlarla beni aldattı. Çokta önemli değil yani.

Ben 25 yaşında bir kadınım. Son sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım ve ayrıldım. Yaşadığım bazı tecrübeleri sizin için dile getirmek istiyorum.

Karşımdaki adam oldukça yakısıklı ve başarılı bir adamdı. Çoğu kadının beğeneceği türden birisiydi diyebilirim. Zaten bayağı çok kadınla beraber olmuş, tahmini sayı bile vermek istemiyorum. Yani buluşma uygulamaları da kullanmıs birisiydi. E güzel yüz, iyi vücut, güzel kariyer olunca da bulmus birilerini. İlişkimiz bana şiddet uyguladığı için bitti. Ayrıldım. Ama konumuz bu değil şu an.

Her zaman kafamda cinsellik yaşarsam bir sonraki erkek için istenilmeyen kadın olacağım düşüncesi vardı. Hep "sadece eşimle" beraber olmayı beklemiştim. Ancak bu adama çok aşık oldum ve beraber oldum.
25 yaşına kadar kimseyle bir şeyler yaşamamış olmanın bana çok şey kaybettirdiğini anladım. İlk birlikteliğimizde vajinismus olduğumu öğrendim. Kegel egzersizleri falanla bir şekilde korkumu yendim. Ancak sonrasında da cinsellikten beklediğim kadar zevk alamadığımı fark ettim. Oysa karşımdaki kişi her şeyi yapıyordu. Kötü cinsellik ilişkimize bir süre zarar verdi, onu istemediğimi düsündü. Neyse ki zamanla düzeldi. Düzeldiğinde çok garip hissettim, kendimi daha çok beğeniyordum. Daha güzel buluyordum, özgüvenim artmıştı. İyi hissediyordum. Oysa hep de çok güzel olmayan bir kadındım.

İlişkim bitti, bitmesi gereken bir ilişkiydi. Bağırma, çağırma, küfürler, aşırı kıskançlık, en son da şiddetle biten bir ilişki oldu, sanırım sadece seks iyiydi. Bir arkadaşımla konusurken "daha önce hayatımda hiç sevişmeyi arzulamamıştım" dedim.
O beni yargılamaya başladı, "kendini değersizleştiriyorsun, erkekler az kişiyle beraber olmus kadını seçer, hatta bakire ister, onunla bunu yaptığına inanamıyorum, hayatına giren hiçbir erkek sana saf ve temiz birisi gibi bakmayacak" dedi.
Bunlar bana kendimi çok kötü hissettirdi, oysa sokaktan birisiyle yapmaktan bahsetmiyordum.

Gerçekten ruh olarak çok saf ve temiz birisiyim. Kimsenin kötülüğünü istemem, kimseye kötü söz etmem, asla kin tutmam ancak arkadaşlarımın bana "kirlenmişim" gibi bakması beni çok üzdü. Annemle konuştum, bunları anlattım.
O ise bana "Sadece babanla beraber olmuş bir kadın olarak, sana önerim bedenini yaşaman" dedi. "Bir gün vücudun sarkacak izler çıkacak yaşlanacaksın, arzulanılmak güzel bir şey. Kadın olmana izin ver, kız cocugu olmana gerek yok, saf ve temizlik yürektedir" dedi. Ama arkadaşlarım öyle düsünmüyor.
Geçen birisi "benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi" sözler etti. Bunları düşündükçe üzülüyorum. Doğru kişi gelecek mi bilmiyorum bile. Belki hep yalnız kalacağım. Neyi bekleyeceğimi bilmiyorum. Bunu neden kendime yasaklamam gerektiğini bilmiyorum..
Anneye bak bu ulkeden olduguna emin misiniz. Karşinizdako de iliski deneyimi olan biri olirsa birbirinizi anlarsiniz darlamaz uzmezsiniz olur bence. O sekilde birini bulun yoksa bu ulkede üzülürsünüz..siz haklisiniz ama genel bir ulkede erkeklerde problem var.yetistirme hatasi cok fazla. Erkek evlada olup bitme falan

Bu nasıl bir düşünce acilen bu kafadan çıkın. Evet yanlış kişiyi seçmişsiniz en değerlinizi vermek için ama o an bu doğru kişi gibi geldi size. Ay sevişmek cinsellik çok güzel duygular neden böyle düşünüyorsunuz.
Bence de çok güzel duygular. İlişkim kötü bitmis olsa da yaşadığım hiçbir şeyden pisman olmadım. Ama çevremdeki insanlar abuk subuk sözlerle beni çok üzüyor. Resmen laf sokuyolar

dedi. Ama arkadaşlarım öyle düsünmüyor.
Geçen birisi "benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi" sözler etti.
çıkartın bu varoşları hayatınızdan. Faydasızlar. Zamanla zararlarını da görürsünüz. O nedenle yavaş yavaş uzaklaşın ve çıkartın hayatınızdan.

Böyle bir konu açmıştım ben.
Ama sizin konunuzda şunu anlamadım neden herkese gidip ben birlikte oldum şöyle böyle diye anlatıyorsunuz ki? Mesela arkadaşlarınız neden biliyor onu da geçtim böyle konuşma cesaretini nasıl buluyorlar?
Bu arada hayatımda en çok çekim duyduğum hatta belki ilk defa yoğun çekim hissettiğim birini reddettim. Tam olarak pişmanım diyemem ama aklımda kaldı. O yüzden boşverin.
Çünkü birisiyle beraber olduktan sonra bunun çok normal bir şey olduğunu ve güzel olduğunu hissettim. Saklanması tabu olup konusulmaması gereken bir şey değildi. Belki de kimse benimle böyle konusmadığı için tabu etmistim. Arkadaşlarıma karşı da dürüst olmak istedim. Yaptım, ilişkim bitti ve kötü hissetmiyorum demek istedim. Beni üzen şey onların yaklasımı oldu

Cidden öyle. Bu kadar asiri kişiyle birlikte olan birine "çok yakışıklı bulmuş birilerini" diye düşünüp koşmak yerine hastalikli filan olabilir mi bu diye dusunurdum ben olsam. 🙄😃
Yok yok sağ olsun testini falan veren birisiydi. Yurtdışında falan bulunmus hpv aşısı bile yaptırmıs...

arkadaşlarımın bana "kirlenmişim" gibi bakması beni çok üzdü.
Lütfen bu kelimeyi kullanmayın kendinize çok çirkin. Asla kabul etmiyorum bir kadının bedenini bu şekilde tanımlamasını.
Burada kirlenmiş bir şey varsa oda arkadaşlarınızın beyni.

Konu beni pek açmadı. Anneniz gerçekten öyle bir şey söylediyse bravo çok kitap cümleleri ile yazılmış geldi neyse gerçektir belki de elf hislerim yanılıyordur.
Neden sevistiginizi herkese söylediniz ve size o sözleri söyleme haddini veriyorsunuz anlamadım. Bakın bir üyeye verdiginiz cevap çok güzel. Bunu aynen o arkadaşlarınıza iletin
Annem çok rahat bir kadın. Zaten okumus etmis çalışmış bir kadın. Ama asıl annemin zihnini değiştiren şey kendi kardeşlerinin ve çevresindeki arkadaşlarının yaşadıkları oldu. Annemin çevresindeki tüm arkadaşları aldatıldı/ boşandı/ şiddet gördü. En severek evlenen bir arkadaşının kafasına eşi silah dayadı. Oysa çok efendi tatlı bir adamdı. Kızı kısıtlayıp durdu. Tek evliliği sağlam annem kaldı. O bile babamdan çoğu zaman memnun değil... Ama bu dönemin erkeklerine düşman oldu diyebilirim. Evlenmemi bile istemiyor. Erkekleri objeleştirdi neredeyse

Lütfen bu kelimeyi kullanmayın kendinize çok çirkin. Asla kabul etmiyorum bir kadının bedenini bu şekilde tanımlamasını.
Burada kirlenmiş bir şey varsa oda arkadaşlarınızın beyni.
Bu kelimeyi kullanmak değil de bakışlarda bunu görmek çok garipti. Eski arkadaşlarımın bakışı değildi bu sanki pis birisiymisim gibi bakıyorlardı o anlamda söylemek istemistim. Neden böyle davrandıklarını anlayamadım. Cogu zaman konustugumuzda bu sekilde dile getirmiyorlardı bile.

bence arkadaş ortamını değiştirin. ve unutmayın kadının söylediğini 10la çarpın erkeğin söylediğini 10a bölün.

Arkadaşlarıma karşı da dürüst olmak istedim.
Arkadaşlarınıza neyin dürüstlüğünü yapıyorsunuz? Bu ilginç

2.si de Annenizin düşüncesine bakılacak olursa sizi de o yetiştirdiğine göre Ailenize göre değil de nasıl bir ailede yetiştiği anlaşılmayan arkadaşlarınıza göre mi şekil alıyorsunuz?

Aile yapınıza göre düşünüp kendiniz olursanız daha mutlu olacağınız kanısındayım.

Ben 25 yaşında bir kadınım. Son sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım ve ayrıldım. Yaşadığım bazı tecrübeleri sizin için dile getirmek istiyorum.

Karşımdaki adam oldukça yakısıklı ve başarılı bir adamdı. Çoğu kadının beğeneceği türden birisiydi diyebilirim. Zaten bayağı çok kadınla beraber olmuş, tahmini sayı bile vermek istemiyorum. Yani buluşma uygulamaları da kullanmıs birisiydi. E güzel yüz, iyi vücut, güzel kariyer olunca da bulmus birilerini. İlişkimiz bana şiddet uyguladığı için bitti. Ayrıldım. Ama konumuz bu değil şu an.

Her zaman kafamda cinsellik yaşarsam bir sonraki erkek için istenilmeyen kadın olacağım düşüncesi vardı. Hep "sadece eşimle" beraber olmayı beklemiştim. Ancak bu adama çok aşık oldum ve beraber oldum.
25 yaşına kadar kimseyle bir şeyler yaşamamış olmanın bana çok şey kaybettirdiğini anladım. İlk birlikteliğimizde vajinismus olduğumu öğrendim. Kegel egzersizleri falanla bir şekilde korkumu yendim. Ancak sonrasında da cinsellikten beklediğim kadar zevk alamadığımı fark ettim. Oysa karşımdaki kişi her şeyi yapıyordu. Kötü cinsellik ilişkimize bir süre zarar verdi, onu istemediğimi düsündü. Neyse ki zamanla düzeldi. Düzeldiğinde çok garip hissettim, kendimi daha çok beğeniyordum. Daha güzel buluyordum, özgüvenim artmıştı. İyi hissediyordum. Oysa hep de çok güzel olmayan bir kadındım.

İlişkim bitti, bitmesi gereken bir ilişkiydi. Bağırma, çağırma, küfürler, aşırı kıskançlık, en son da şiddetle biten bir ilişki oldu, sanırım sadece seks iyiydi. Bir arkadaşımla konusurken "daha önce hayatımda hiç sevişmeyi arzulamamıştım" dedim.
O beni yargılamaya başladı, "kendini değersizleştiriyorsun, erkekler az kişiyle beraber olmus kadını seçer, hatta bakire ister, onunla bunu yaptığına inanamıyorum, hayatına giren hiçbir erkek sana saf ve temiz birisi gibi bakmayacak" dedi.
Bunlar bana kendimi çok kötü hissettirdi, oysa sokaktan birisiyle yapmaktan bahsetmiyordum.

Gerçekten ruh olarak çok saf ve temiz birisiyim. Kimsenin kötülüğünü istemem, kimseye kötü söz etmem, asla kin tutmam ancak arkadaşlarımın bana "kirlenmişim" gibi bakması beni çok üzdü. Annemle konuştum, bunları anlattım.
O ise bana "Sadece babanla beraber olmuş bir kadın olarak, sana önerim bedenini yaşaman" dedi. "Bir gün vücudun sarkacak izler çıkacak yaşlanacaksın, arzulanılmak güzel bir şey. Kadın olmana izin ver, kız cocugu olmana gerek yok, saf ve temizlik yürektedir" dedi. Ama arkadaşlarım öyle düsünmüyor.
Geçen birisi "benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi" sözler etti. Bunları düşündükçe üzülüyorum. Doğru kişi gelecek mi bilmiyorum bile. Belki hep yalnız kalacağım. Neyi bekleyeceğimi bilmiyorum. Bunu neden kendime yasaklamam gerektiğini bilmiyorum..
Arkadaşlarına cinsellik yaşadığını anlatan hata olmus.Bende evlilik dışı ilişkiye karşıyim.Ama anlatılmamasi gerekir.Bana birkaç kişi ilişki yaşadın mı ? Diye sordu.Sinir oldum.Tecavuze ugrarsin.Yardim amaçlı anlayabilirsin.Vajinismus'u doktora anlatabilirsin.Onun dışında ilişki senin ozelin anlatman doğru birşey değil.

X