- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.552
-
- Konu Sahibi neliel2odel
Annen çok akıllı bir kadin. Uniye baslayacak kızım var bir gün ayni şeyi soylucemBen 25 yaşında bir kadınım. Son sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım ve ayrıldım. Yaşadığım bazı tecrübeleri sizin için dile getirmek istiyorum.
Karşımdaki adam oldukça yakısıklı ve başarılı bir adamdı. Çoğu kadının beğeneceği türden birisiydi diyebilirim. Zaten bayağı çok kadınla beraber olmuş, tahmini sayı bile vermek istemiyorum. Yani buluşma uygulamaları da kullanmıs birisiydi. E güzel yüz, iyi vücut, güzel kariyer olunca da bulmus birilerini. İlişkimiz bana şiddet uyguladığı için bitti. Ayrıldım. Ama konumuz bu değil şu an.
Her zaman kafamda cinsellik yaşarsam bir sonraki erkek için istenilmeyen kadın olacağım düşüncesi vardı. Hep "sadece eşimle" beraber olmayı beklemiştim. Ancak bu adama çok aşık oldum ve beraber oldum.
25 yaşına kadar kimseyle bir şeyler yaşamamış olmanın bana çok şey kaybettirdiğini anladım. İlk birlikteliğimizde vajinismus olduğumu öğrendim. Kegel egzersizleri falanla bir şekilde korkumu yendim. Ancak sonrasında da cinsellikten beklediğim kadar zevk alamadığımı fark ettim. Oysa karşımdaki kişi her şeyi yapıyordu. Kötü cinsellik ilişkimize bir süre zarar verdi, onu istemediğimi düsündü. Neyse ki zamanla düzeldi. Düzeldiğinde çok garip hissettim, kendimi daha çok beğeniyordum. Daha güzel buluyordum, özgüvenim artmıştı. İyi hissediyordum. Oysa hep de çok güzel olmayan bir kadındım.
İlişkim bitti, bitmesi gereken bir ilişkiydi. Bağırma, çağırma, küfürler, aşırı kıskançlık, en son da şiddetle biten bir ilişki oldu, sanırım sadece seks iyiydi. Bir arkadaşımla konusurken "daha önce hayatımda hiç sevişmeyi arzulamamıştım" dedim.
O beni yargılamaya başladı, "kendini değersizleştiriyorsun, erkekler az kişiyle beraber olmus kadını seçer, hatta bakire ister, onunla bunu yaptığına inanamıyorum, hayatına giren hiçbir erkek sana saf ve temiz birisi gibi bakmayacak" dedi.
Bunlar bana kendimi çok kötü hissettirdi, oysa sokaktan birisiyle yapmaktan bahsetmiyordum.
Gerçekten ruh olarak çok saf ve temiz birisiyim. Kimsenin kötülüğünü istemem, kimseye kötü söz etmem, asla kin tutmam ancak arkadaşlarımın bana "kirlenmişim" gibi bakması beni çok üzdü. Annemle konuştum, bunları anlattım.
O ise bana "Sadece babanla beraber olmuş bir kadın olarak, sana önerim bedenini yaşaman" dedi. "Bir gün vücudun sarkacak izler çıkacak yaşlanacaksın, arzulanılmak güzel bir şey. Kadın olmana izin ver, kız cocugu olmana gerek yok, saf ve temizlik yürektedir" dedi. Ama arkadaşlarım öyle düsünmüyor.
Geçen birisi "benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi" sözler etti. Bunları düşündükçe üzülüyorum. Doğru kişi gelecek mi bilmiyorum bile. Belki hep yalnız kalacağım. Neyi bekleyeceğimi bilmiyorum. Bunu neden kendime yasaklamam gerektiğini bilmiyorum..
Ben 25 yaşında bir kadınım. Son sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım ve ayrıldım. Yaşadığım bazı tecrübeleri sizin için dile getirmek istiyorum.
Karşımdaki adam oldukça yakısıklı ve başarılı bir adamdı. Çoğu kadının beğeneceği türden birisiydi diyebilirim. Zaten bayağı çok kadınla beraber olmuş, tahmini sayı bile vermek istemiyorum. Yani buluşma uygulamaları da kullanmıs birisiydi. E güzel yüz, iyi vücut, güzel kariyer olunca da bulmus birilerini. İlişkimiz bana şiddet uyguladığı için bitti. Ayrıldım. Ama konumuz bu değil şu an.
Her zaman kafamda cinsellik yaşarsam bir sonraki erkek için istenilmeyen kadın olacağım düşüncesi vardı. Hep "sadece eşimle" beraber olmayı beklemiştim. Ancak bu adama çok aşık oldum ve beraber oldum.
25 yaşına kadar kimseyle bir şeyler yaşamamış olmanın bana çok şey kaybettirdiğini anladım. İlk birlikteliğimizde vajinismus olduğumu öğrendim. Kegel egzersizleri falanla bir şekilde korkumu yendim. Ancak sonrasında da cinsellikten beklediğim kadar zevk alamadığımı fark ettim. Oysa karşımdaki kişi her şeyi yapıyordu. Kötü cinsellik ilişkimize bir süre zarar verdi, onu istemediğimi düsündü. Neyse ki zamanla düzeldi. Düzeldiğinde çok garip hissettim, kendimi daha çok beğeniyordum. Daha güzel buluyordum, özgüvenim artmıştı. İyi hissediyordum. Oysa hep de çok güzel olmayan bir kadındım.
İlişkim bitti, bitmesi gereken bir ilişkiydi. Bağırma, çağırma, küfürler, aşırı kıskançlık, en son da şiddetle biten bir ilişki oldu, sanırım sadece seks iyiydi. Bir arkadaşımla konusurken "daha önce hayatımda hiç sevişmeyi arzulamamıştım" dedim.
O beni yargılamaya başladı, "kendini değersizleştiriyorsun, erkekler az kişiyle beraber olmus kadını seçer, hatta bakire ister, onunla bunu yaptığına inanamıyorum, hayatına giren hiçbir erkek sana saf ve temiz birisi gibi bakmayacak" dedi.
Bunlar bana kendimi çok kötü hissettirdi, oysa sokaktan birisiyle yapmaktan bahsetmiyordum.
Gerçekten ruh olarak çok saf ve temiz birisiyim. Kimsenin kötülüğünü istemem, kimseye kötü söz etmem, asla kin tutmam ancak arkadaşlarımın bana "kirlenmişim" gibi bakması beni çok üzdü. Annemle konuştum, bunları anlattım.
O ise bana "Sadece babanla beraber olmuş bir kadın olarak, sana önerim bedenini yaşaman" dedi. "Bir gün vücudun sarkacak izler çıkacak yaşlanacaksın, arzulanılmak güzel bir şey. Kadın olmana izin ver, kız cocugu olmana gerek yok, saf ve temizlik yürektedir" dedi. Ama arkadaşlarım öyle düsünmüyor.
Geçen birisi "benim kocam beni daha cok sevecek cünkü onu beklediğimi görecek, baskasıyla yapan kadına eşi de güvenmez gibi" sözler etti. Bunları düşündükçe üzülüyorum. Doğru kişi gelecek mi bilmiyorum bile. Belki hep yalnız kalacağım. Neyi bekleyeceğimi bilmiyorum. Bunu neden kendime yasaklamam gerektiğini bilmiyorum..
Bi kere bunu söyleyen arkadaşınız arkadaş değil maalesef çoğu kadın gibi günahı, namusu, şerefi sadece kadına yükleyen, temiz, saygılı, edepli olması gerekenin sadece kadın olduğunu düşünen tipler. Ayrıca siz keyfen bi gün biriyle diğer başkasıyla cinsellik yaşamıyorsunuz ki sevmişsiniz, güvenmişsiniz. Buna kim karışır? Kim temiz olmaktan, ahlaktan bahsedebilir kimin haddine ya? Böyle hem cinslerimin oluşu bile inanılmaz midemi bulandırıyor artık. Buna benzer bi konuda çok tartışma olmuşta orada da öfkelendim. Ve yorumlarda üyelerin çoğunun yorumunu çok farklı yerlere çekti bu her şeyi dine, namusa bağlayan kadıncağızlar... Evlenmeden cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak tamamen kişisel bir tercihtir bu eleştirilmiyor zaten. Sadece bunu erkekler yaptığında normalleştiriyorlar '' o erkek '' kafasında kadınlar dahil.... Ama kadın yapınca '' neden yaptın? erkekler bunu istemez '' oluyor. Ooşşttt derim o arkadaşa ben. Yazık ya gerçekten acıyorum kendini değersizleştiren erkekleri çok üstün görüp her haltı yediğinde normalleştiren ama kendine gelince, bakire, ev işinde hizmetçi, yatakta erkeğini tatmin eden bir kadın olarak görmelerini ve bu şekilde yetişmiş olmalarına çok üzülüyorum. Neyse konu uzadı bu konu inanılmaz sinir ediyor artık beni. Size şunu çok rahat söyleyebilirim sizin bedeniniz sizi ilgilendirir Allah korusun taciz, zorlama vs. olmadığı sürece kimsenin sizin üzerinizde baskı uygulamasına asla izin vermeyin. Sadece birçok kızla olmuş size saygısı olmayan erkeklere sırf duygusal anlamda bağlandığınız için güvenip kendinizi ona teslim etmeyin şiddete kadar varmış çünkü.O beni yargılamaya başladı, "kendini değersizleştiriyorsun, erkekler az kişiyle beraber olmus kadını seçer, hatta bakire ister, onunla bunu yaptığına inanamıyorum, hayatına giren hiçbir erkek sana saf ve temiz birisi gibi bakmayacak" dedi.
Ya ben yapmadıgım için terkedildim, ve artık erkekler ilişki yaşayan kız istiyor. Hatta bu yüzden sevgili bulmam çok zor. Çünkü bu istenecek. Malum ülkemizde evlenmekte zor, parada yok kimsede. Kimse kimseyi beklemiyor yalan bunlar.Ben 25 yaşında bir kadınım. Son sevgilimle cinsel birliktelik yaşadım ve ayrıldım. Yaşadığım bazı tecrübeleri sizin için dile getirmek istiyorum.
Şimdi kızları böyle kandırıyorlar. Sonra neden bakire değilsin diye yüze vuruyorlar.. Bu Ortadoğunun erkekleri sizlerin dudak ucunuzu dahi haketmiyor aslında.Ya ben yapmadıgım için terkedildim
Eee yapılcak mı yapılmayacak mı? Benım tum arklar yaptı hepsının sevgılısı var ben bostayım. 28 yasındayım bıdeŞimdi kızları böyle kandırıyorlar. Sonra neden bakire değilsin diye yüze vuruyorlar.. Bu Ortadoğunun erkekleri sizlerin dudak ucunuzu dahi haketmiyor aslında.
Kimliğinize tekrar bakın emin misiniz 28 yaşında olduğunuza?Eee yapılcak mı yapılmayacak mı? Benım tum arklar yaptı hepsının sevgılısı var ben bostayım. 28 yasındayım bıde
Ya valla yapsak dert yapmasak dert. Piskolojımı bozdu bu konu yani. Bu yüzden evde kalcam :/Kimliğinize tekrar bakın emin misiniz 28 yaşında olduğunuza?
Şaka şaka..
Sizi hakeden, sizi gerçekten seven ve gerçekten arzuladığınız adamla tabi ki öpüşebilirsiniz.. Devamı size kalmış artık
Ya ben yapmadıgım için terkedildim, ve artık erkekler ilişki yaşayan kız istiyor. Hatta bu yüzden sevgili bulmam çok zor. Çünkü bu istenecek. Malum ülkemizde evlenmekte zor, parada yok kimsede. Kimse kimseyi beklemiyor yalan bunlar.
Bekaret elde edene kadar. O beyinler için büyük zafer. Benim eski eş malı, beni aldattığı kadınlara benim çok saf temiz olduğumu anlatmış. Mesajlarda okudum. Hatta birine o gönlümü güzelleştiriyor ama sen de ateşimi alıyorsun, ikiniz farklısınız demiş falan sjsjsjsh. Kadın da gerizekalı. Bana biri bunu dese engellerim de neyse. Abaza beyinler farklı çalışıyorSanki beni anlatmışsınız. Eski eşimden önce hiç bişey yaşamamıştım. Ama o gitti başka kadınlarla beni aldattı. Çokta önemli değil yani.
Bu forumda çok takılınca anladım ki Ben böyle bir şey yaşasam kimseye anlatmam. Burada anlatanları da gördük. Sonra herkes duyuyorAnneniz konusunda ne kadar şanslı olduğunuzun farkinda misiniz ? Sadece şuna takildim arkadaşlarınız neden biliyor ? Hadi biliyor bu cümleleri kuramaz benim arkadaşım bana size de tavsiye ediyorum .kararlarim bana aittir .arkadaşımdan yanımda olmasini beklerim sadece böyle aptalca akıl verirse artık eski arkadaşım olur kendisi
Aynı yaştayız 10 güne evlencem bakalım değmiş mi değmemiş miYa valla yapsak dert yapmasak dert. Piskolojımı bozdu bu konu yani. Bu yüzden evde kalcam :/
Annem konusunda gerçekten şanslıyım.. Bu konuda hiçbir şey diyemem. Her zaman yanımdadır arkadaş gibidir.Anneniz konusunda ne kadar şanslı olduğunuzun farkinda misiniz ? Sadece şuna takildim arkadaşlarınız neden biliyor ? Hadi biliyor bu cümleleri kuramaz benim arkadaşım bana size de tavsiye ediyorum .kararlarim bana aittir .arkadaşımdan yanımda olmasini beklerim sadece böyle aptalca akıl verirse artık eski arkadaşım olur kendisi
demek ki yaşamları özgür ama kafa yapıları değil.Annem konusunda gerçekten şanslıyım.. Bu konuda hiçbir şey diyemem. Her zaman yanımdadır arkadaş gibidir.
Arkadaşlarıma da anlattım cünkü hiç böyle tavır takınmazlardı. Tek adamla ömür mü geçer gülben esprileri yapardık. Kapalı kızlar bile değillerdir öyle, öpüşürler oynasırlar oğlanlarla. Ne yasadıklarını da anlatırlar. Acıkcası sanırım biraz beni üzen bu kadar özgür yaşadığını düsündüğüm insanlardan bu tip şeyler duymak oldu..