çınar paşanın doğum masalı :))

bahar ağlamaktan yüzüm gözüm şişti inanki bukadar duygusal değilimdir aslında ama hem çok güzel yazmışsın hem birde 2.5 aylık hamileliğinde etkisi var tabi allah ım kimseyi yavrusundan ayırmasın senide benide inş.

ay canım benim taze hamişsin daha. inşallah sağlık sıhhatle kavuşursun kuzuna(bir anda içimden oğluna demek geçti ama sağlıklı olsun tabi en önemlisi bu )

:KK43:cnm inan ağlaya ağlaya okudum yazını yüreğine sağlık gerçek bir hikaye ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi rabbim uzun ömürler versin sağlıklı,huzurlu...
Kendiside adı gibi güzeldir çınar efe'nin eminim ve senin gibi annesi olduğu içinde çok şanslı :KK71:
Ben de yeni düşük yaptım zor günler geçiyo geçicek rabbim bir daha nasip edecek biliorum

:KK43:cnm inan ağlaya ağlaya okudum yazını yüreğine sağlık gerçek bir hikaye ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi rabbim uzun ömürler versin sağlıklı,huzurlu...
Kendiside adı gibi güzeldir çınar efe'nin eminim ve senin gibi annesi olduğu içinde çok şanslı :KK71:
Ben de yeni düşük yaptım zor günler geçiyo geçicek rabbim bir daha nasip edecek biliorum

geçiyor canım inan ki minicik kuzunu kolarına aldığın gün gelicek işte o gün hepsi geçecek.

canim okurken cok agladim valla:KK43:ne kadar guzel ifade etmisiin.benim de 8 aylik bi pasam var o kucgimda okudum ben agladim pasam bana bakti:KK1:uzun ve zorlu sureclerden gecmsiin ama sonu guzel olmus cok sevindim Rabbim sizi ayirmasin butun guzellikler sizin olsun.

allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versın
okadar güzel akıcı yalın yazmışsınkı ağlamamak elde değil

dualarına harfi harfine katılıyorum allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
her tekmede harekette bnde senın gibi şukredıyorum hemde arkadaşlarımında bu duyguyu yaşamasını diliyorum allahım kımsenın kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versın
okadar güzel akıcı yalın yazmışsınkı ağlamamak elde değil

dualarına harfi harfine katılıyorum allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
her tekmede harekette bnde senın gibi şukredıyorum hemde arkadaşlarımında bu duyguyu yaşamasını diliyorum allahım kımsenın kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

çok teşekkürler darısı senin başına inşallah:)

20 yaşındayım,evlenip çocuk doğurmak için önümde daha çok zamanım var
ama bu yazıyı okurken gözyaşlarıma engel olamadım
inşallah Rabbim bana da nasib eder bu duyduyu :KK43:
Allah analı babalı büyütsün ÇInar Efe'yi
Allahım acısını göstermesin sizlere

okurken ağlamamak ne mümkünnn,çınar şuan 6 aylık bile olmuşş.RABBİM ayırmasın,hepimizin evlatlarına sağlık versinn..

alıntı yapamıyorum bilg deki sorundan dolayı ama çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. sizlerin de bu muhteşem duyguyu yaşamanız en büyük temennim :)

yazını hıçkırarak gözyaşları içinde okudum.. Allah bebegini size bagıslasın canım..
ozellikle dua ettigin kısımda resmen hıckırıklara boguldum cunku ben de uzun sure tedavilerin sonucu cok sukur hamileyim daha yolun basindayim 9 haftaligim ama dualarımız hep aynıymıs cok sasırdım.. resmen tuylerim urperdi..

Allah sizi nazarlardan saklasin:nazar::nazar:

insallah ben de sorunsuz bir hamilelik sonucu hayalim olan bebegimi hayirli ve saglikli bir evlat olarak dunyaya getiririm..:KK14::KK14:

yazını hıçkırarak gözyaşları içinde okudum.. Allah bebegini size bagıslasın canım..
ozellikle dua ettigin kısımda resmen hıckırıklara boguldum cunku ben de uzun sure tedavilerin sonucu cok sukur hamileyim daha yolun basindayim 9 haftaligim ama dualarımız hep aynıymıs cok sasırdım.. resmen tuylerim urperdi..

Allah sizi nazarlardan saklasin:nazar::nazar:

insallah ben de sorunsuz bir hamilelik sonucu hayalim olan bebegimi hayirli ve saglikli bir evlat olarak dunyaya getiririm..:KK14::KK14:

çok mutlu oldum canım. inşallah sonuna kadar sağlıkla geçirirsin bu süreci. rabbim sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

ay canım benim taze hamişsin daha. inşallah sağlık sıhhatle kavuşursun kuzuna(bir anda içimden oğluna demek geçti ama sağlıklı olsun tabi en önemlisi bu )

canım içinden oğluna demek geçmiş şaşırdım etrafımdaki herkes erkek hissettiğini söylüyo ama hiç tanımayan birinden duymak çok ilginç geldi cinsiyetini öğrenince forumda paylaşıcam zaten bakalım hislerin nekadar kuvvetliymiş :)))

ağlayarak yazdıklarını okuyunca kendim geldiaklıma. benim de senin gibi 8 yıl boyunca uğraşmalarım, tedavilerim sonucu çocuğum olmadı. aynen senin yaptığın gibi kafadan bebek kelimesini sildiğimiz, evde adının geçmediği günlerde ve geçen ramazanda hamile kaldım. şu anda sayılı günlerim kaldı.allah bu yolda tüm mücadele edenlerin sonunu getirsin inşallah.... isyan etmemek sabretmek önemli...allah çınarınızı sizlere bağışlasın...

ağlayarak yazdıklarını okuyunca kendim geldiaklıma. benim de senin gibi 8 yıl boyunca uğraşmalarım, tedavilerim sonucu çocuğum olmadı. aynen senin yaptığın gibi kafadan bebek kelimesini sildiğimiz, evde adının geçmediği günlerde ve geçen ramazanda hamile kaldım. şu anda sayılı günlerim kaldı.allah bu yolda tüm mücadele edenlerin sonunu getirsin inşallah.... isyan etmemek sabretmek önemli...allah çınarınızı sizlere bağışlasın...

teşekkür ederim öncelikle. demek ki gerçekten bazen bu tür şeyler kafada bitebiliyor. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza :)

X