çınar paşanın doğum masalı :))

ne kadar güzel dile getirmişsiniz duygularınızı...çok ağladım ben de diğer arkadaşlar gibi...
sağlıkla sıhhatle büyütün evladınızı...Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın..
tekrar tekrar tebrikler...:)))

çok teşekkürler darısı senin başına inşallah :)

Bahar öncelikle tebrikler, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin Cinari´ni. Gercekten hikayeni okurken cok duygulandim ve Rabbimin bana ve benim bebek isteyenlerede nasip etmesini diledim. Cok güzel ve tüm duygularinla anlatmissin hikayeni..

Inan duygu yogunlugundan ne yazacagimi bile bilemiyorum.. tekrar hayirli olsun cinar´in. sevgiler..

ağlamaktan kendime gelemedim... Allah evladınla güzel bi ömür versin canım.

okurken farkettim, bebeğimin yanımda olması çok güzel olacak evet.... ama onun içimde geçirdiği dakikalar nasıl da kıymetliymiş. bunun bilincine sayende vardım. daha bi kıymetli geçireceğim bu zamanları....

Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..

dürüst olmak gerekirse çoğu hikayeyi üşenip okumam sonuçta herkese önce kendi hikayesinin ilginç geldiği gibi bana da kendiminki gelirdi ve pek çok arkadaş 1-2 yıl düşünmedim sonra yaptım doğurdum geldim gibi anlatıp geçtiği için beni pek fazla etkilemezdim.ama hikayenin başında bebk azmin yaşadığın umutsuzluk ve sonra içten duaların sonucu Rabbimin kollarını boş koymaması beni büyüledi.tüm kalbimle çok güzel ve sağlıklı bir ömür diliyorum eşin ve bebeğinle birlikte sana.hayırlı bşr evlat olur inşallah

Son düzenleme:
canım bene bir çok arkadaş gibi göz yaşlarıyla okudum çınar paşanın hikayesini rabbim hayırlı uzuuun önürler versin size ve yavrunuza..

güzel dilekleriniz için hepinize ço teşşekür ederim. rabbim her kadına bu muhteşem duyguyu tattırsın inşallah.

evet canım o anlar çok kıymetli çünkü bir daha asla içinde olamayacak. evet belki ikinci hatta üçüncü bir bebeğin olabilir ama o şu an ki değil. o yüzden geçirdiğin her günü dolu dolu yaşa. muhteşem bir varoluşun içindesin çünkü :) sağlıkla gelir bebeğin inşallah :)

beni bukadar aglatmaya hiç hakkın yoktu .
önce nasıl evledigini okudum beni aglattın sonrada Çınar Efe'nin gelişiyle aglattın.
ama siz hep mutlu olun.(bi kaç resimle merakımıda sonlandırırsan sevinirim)
darısı benim başıma

kıyamam yaa inşallah darısı sana olsun. resim hiç aklıma gelmemişti en kısa zamanda iki erkeğiminde resmini eklerim :)

ayy içim bir acayip oldu.adı gibi uzun ömürlü olsun oğlunuz.bizler için dua edin lütfen allah yavrularımzı kucağımıza alıp hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.

nasıl bişeydi bu ya. hala ağlıyorum... umudun, sabrın o kadar güzel o kadar örnek ki....

ağlamaktan bluzumun önü islandı eşimde tehdit ediyor laptopun fişini çekicem ağlama diye ama hikayen çok duygulandırdı beni heleki 34 haftalık hamıle olunca daha da bi duygulandım rabbim evladınızı bağışlasın bahtı açık olsun çok uzun yoldan gelmiş meleğiniz dilerim bundan sonra hep birlikte çok mutlu olursunuz

canım benim çok sağol. rabbim inşallah senide sağ salim kavuşturur meleğine :) işte o zaman benim yaşadığım tüm sevinci sende yaşarsın.

ağlaya ağlaya okudum hiakyeni.çok duygulandırdın beni.ne güzel anlatmışsın.rabbim sana ve çınarına sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin..anne olmak isteyen herkese bu sevgiyi tatdırsın inşallah.

amin canım sende sağlıkla alırısın inşllah meleğini kollarına :)

bahar ağlamaktan yüzüm gözüm şişti inanki bukadar duygusal değilimdir aslında ama hem çok güzel yazmışsın hem birde 2.5 aylık hamileliğinde etkisi var tabi allah ım kimseyi yavrusundan ayırmasın senide benide inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…