çınar paşanın doğum masalı :))

herkez gibi bende çok duygulandım rabbim herkeze bu güzel olağan üstü duyguyu tattırsın
oğluşuna hayırlı uzun uzun ömürler versin

off canım ne güzel anlatmışsın duygularını işyerindeyim ağlamamak için kendimi çok zor tuttum allahım çınar efeye sağlık mutluluk ve huzur versin.

ne güzel anla♂mışsınız duygularınızı ağlaya ağlaya okudum şimdi küçük adam olmuştur çınar efe annesinin kollarındaa..

zaten bugün ayrı bi duygusal günümdeyimm.. topikte 2 arkadaşımız erken doğum yaptı biri bebeğini kaybetti malesef o hepimizi çok etkiledi...ama diğer arkadaşımızınki hayata tutunmaya çalışıyor oda çınar sizinki gibi... limon kabuğuda uzun tedavilerden sonra kavuşmuş bebeğine dua edin onunda çınarı kök salsın tutunsun hayata....

benimde kontrolüm var bugün arkadaşlarımın başlarına gelenden sonra korkuyorum gitmeye inş iyi haberlerle dönerimm...

niye bunları yazdım bilmiyorum ama içim çok dolu bugün boşaltmaya ihtiayacım vardı yaşadıklarınız tuz biber oldu...

çınar paşanla mutlu bi hayat diliyorum size

canım çok üzüldüm arkadaşlarımız için. cennete giden meleğimizin ailesin en büyük sabrı diliyorum. çınar kuzusu içinse söyleyecek tek sözüm var. ben oğluma güçlü uzun ömürlü ve hayatın kasırgalrına karşı güçlü dursun diye çınar ismini verdim. minik çınarda bu hayatın ilk kasırgasına karşı sağlam kökleriyle tutunsun hayata inşallah. ki buna tüm kalbimle inanıyorum dualrım onunla.

sana gelince korkma çünkü göbüşündeki minik seni o kadar iyi tanıyor ki, her halini çok iyi biliyor. sakin ol ve onun hep iyi olduğunu ve her zamanda öyle olacağını düşün annesi.

kolay kolay ağlayamayan ben bile bu hikaye karşısında gözyaşlarımı tutamadım.gerçekten duygularını çok güzel paylaşmışsın.benimde çocuğum erkek olursa düşündüğüm isim çınardı.çok seviyorum bu ismi.Allah size çınar paşanızla bir ömür mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin inş.

çok teşekkür ederim. inşallah rabbim gönlünüze göre verir.

Ah Baharcım nasıl bir duygu seli içersinde okudum yazdıklarını inanamazssın allahım sağlıklı sıhhatli ailesiyle birlikte uzun bir ömür versin paşana... Allahım dedim bende kollarıma aldığım günleri görürüm inşallah tüm isteyenler gibi elbette.... Bu arada daha kimseciklerle paylaşamadım ama 12.haftamızı bitiryoruz bizde. :) allahım bağışlarsa bir prenses geliyor kısmet se çok öpüyorum sağlıcakla kal...

ne güzel anlatmışsın hikayeni rabbim sizi ayırmasın

Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını... Allahım uzun sağlıklı ömürler versin evladına. Allahımm herkese yaşatsın bu duyguyu. ne güzel anlatmışsın daha da sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almak için. Allah bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...

ayyyy aşkolsun gülüüm yaaaa insan aramazmı hiiçç nasıl sevindim anlatamam. rabbim minik prensesimizi korusun. havalar biraz düzelsin bir buluşma ayarlayalım hemen olurmu :)))

inşallah sende sağ salim alırsın kucağına yavrunu o zaman çok daha iyi anlarsın canım.

ayyyy aşkolsun gülüüm yaaaa insan aramazmı hiiçç nasıl sevindim anlatamam. rabbim minik prensesimizi korusun. havalar biraz düzelsin bir buluşma ayarlayalım hemen olurmu :)))

canım benim biliyorsun her anı bir kalp çarpıntısı ile geçiyor bizim hamileliklerimizin ailedekilerle bile daha yeni paylaşabiliyorum sonu güzel ve hayırlı olur inşallah... bu arada ne çok isterim gerçekten tekrar buluşmayı oğluşunuda getirirsin belki çok öpüyorum sizi sevgiyle kalın ... (bu arada ne zaman biraz umutsuzluğa düşsem bu dönemde senin hamileyken söylediklerin ve enerjin aklımdan çıkmıyor toparlanıyorum tekrar. sonsuz teşekkürler arkadaşım tüm güzellikler sizinle olsun)

tabiki çınarıda getiririm. haklısın canım ama elinden geldiği kadar sakin ve huzurlu olmaya çalış bak nasıl herşey daha kolay olcak o zaman. ya inanırmısın geçen bir arkadaş mutasyonumu sordu ve be onu bile unutmuşum. :))

mümkün olduğunca öyle yapmaya çalışıyorum bakalım artık kısmet işte :))bugün kontrol günümüz var ve heyecandan saatler geçmiyor gibi geliyor. buarada msn adresini bana özelden yazabilrsen çok sevinirim arada bir tecrübelerinden yararlanmak isterim bir sakıncası yoksa

Bahar ne çok ağladım yaaaa çok güzel anlatmışsın
mutlu upuzzuuun bir ömrü olsun Çınar Efe'mizin
benim Lara'm da 8 yıl sonra geldi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…