- Konu Sahibi baharçelik
-
inanıyorum ki şu anda çok seyredilen reyting rekortmeni türk dizileri yazarlarından çok daha iyi senaryo yazarsın sen, muhteşem olmuş ismini aklımın bir köşesine yazdım
kim bilir belki bir gün adını bir kitabın üstünde görürüm ne dersin :)
devam et harikasın...
tşk
Bahar'cım Rabbim uzun sağlıklı ömürler bahşetsin bende bu duyguyu tatmak isteyen biriyim ve okurken çok ağladımmm ya gözlerim şişti valla :2::2::2: bu arada hangi doktora gittin canım nerde ve adı ne acaba?
canım ben izmirdeyim namık demir dr umun adı bu arada iyi dileklerin için çok teşekkürler.
Bahar'cım, bir yazıya duygular ancak bu kadar güzel yansıtılabilir. ilk kan pıhtılaşması olduğunu öğrendiğimde, atlayarak hikayeni forumdan takip etmiştim. mutasyon aynı olunca evet bak oluyormuş demek demiştim. Sen ve Çınar bebek umutsunuz. ve yazıdaki o güzel duan.. Ağlayarak okudum. Allah'ım herkese bu güzel duyguyu tatdırsın, kucağına almayı nasip etsin...
Allah'ım banada nasip ederse bende ekim ayında anne olacağım. hikayende aynı tarihleri gördükçe, okudukça ohh dedim, mutlu oldumm.
Ve Çınar bebek, ömrün uzun ve sağlıkla geçsin. anneciğin ve babacığın ömrünün her anı seninle olsun. Bahtın, şansın hep açık olsun. yüzün hep gülsün. kötülüklerden uzak ol,Allah'ım hep seni iyi insanlarla karşılaştırsın..
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?