- 7 Kasım 2023
- 1.726
- 2.921
- 40
Haksızlık, kötü olmuş. Baştan eklerseniz farklı olurdu. Ama yine de eşinizde bitiyor, karışmanız uygun değil.Aynen noktasına kadar dogru
Böyle şeylerin muhabbeti mi dönüyor ? Sen eşine sormussun kaç tane çıktı diye o da söylemiş fiyatıyla birlikte. Bu devirde 400₺ para mı da sen kocana " ANNEMLER COK GELMİYOR, GELİNCE ELİ KOLU DOLU GELİYOR" diye açıklama yapıyorsunuz MGünaydın arkadaşlar ,evim tadilatta kayinvalidemde kaliyorum dün annemler geldi koydeler biz merkezdeyiz gelirken de patatesimizden soganimiza bulgurumuza kadar 3 büyük çanta getirmişler ,her gittgmzde de eli dolu gelirz ,dün eşim pide yaptrdi annemlerle yendi içildi annemler gitti kalan pideleri poşetlere katıyoruz kaç tane çıktı falan diye sorsum ben içini kemdmz vermiştik kiymasini eşim sayıyı söyledi parayı da söyledi kaynanamın yanında 400 TL diye ben de her zaman gelmiyorlar geldiklerinde gittgmzde eli dolu geliyoz dedim kaynanamda aynen öyle dedi ,bı de ben pidenin artanini işçilerine yemek verecektim kaynanam poşete kattı derin dondurucuya götürdü kıymalı olanları bı kaç sefer dedim eşime kalan pideler işçilere de yeter dite bana inat mi yaptı bilmiyorum ,bugün kalkınca sinir oldum eşime keşke lafını yapacaksan patanin bı daha pide de yaptrma bişey de alma deseydim keşke ,ben de çalışıyorum hesabına bugün 400 TL attim dünkü pide parası aciklamalisiz olsamz caninz sıkılmaz mi ailenizin yedigunin parasını hesap yapsa annesinin yanında ,bı de 400 TL nin içinde annesine de 100 TL'lik fırın ekmeği almış aslında 300 pide annesinin yanında 400 diye lafını ediyo
Anlamadım ki kim kime ne demiş. Özne yüklem hak getire.Günaydın arkadaşlar ,evim tadilatta kayinvalidemde kaliyorum dün annemler geldi koydeler biz merkezdeyiz gelirken de patatesimizden soganimiza bulgurumuza kadar 3 büyük çanta getirmişler ,her gittgmzde de eli dolu gelirz ,dün eşim pide yaptrdi annemlerle yendi içildi annemler gitti kalan pideleri poşetlere katıyoruz kaç tane çıktı falan diye sorsum ben içini kemdmz vermiştik kiymasini eşim sayıyı söyledi parayı da söyledi kaynanamın yanında 400 TL diye ben de her zaman gelmiyorlar geldiklerinde gittgmzde eli dolu geliyoz dedim kaynanamda aynen öyle dedi ,bı de ben pidenin artanini işçilerine yemek verecektim kaynanam poşete kattı derin dondurucuya götürdü kıymalı olanları bı kaç sefer dedim eşime kalan pideler işçilere de yeter dite bana inat mi yaptı bilmiyorum ,bugün kalkınca sinir oldum eşime keşke lafını yapacaksan patanin bı daha pide de yaptrma bişey de alma deseydim keşke ,ben de çalışıyorum hesabına bugün 400 TL attim dünkü pide parası aciklamalisiz olsamz caninz sıkılmaz mi ailenizin yedigunin parasını hesap yapsa annesinin yanında ,bı de 400 TL nin içinde annesine de 100 TL'lik fırın ekmeği almış aslında 300 pide annesinin yanında 400 diye lafını ediyo
Evlerin hepsi kayınvalideninmiş aslında. Babadan kaldı diyor da tapular kadının üstüne. Büyüklük yapmış, evlatlara vermiş yine yaranamamış geline. Adı da cimriye çıktı durduk yere. Şurda yazılanları görebilse keşke bazı eşler ve kayınvalideler.Ya aslında böylelerine cevap vermemek lazım,nasıl olsa anlamıyorlar. İnsan dayanamıyor işte.
Verip de yaranamayacağıma vermeyip yaranmamayı tercih ederim şahsen.Evlerin hepsi kayınvalideninmiş aslında. Babadan kaldı diyor da tapular kadının üstüne. Büyüklük yapmış, evlatlara vermiş yine yaranamamış geline. Adı da cimriye çıktı durduk yere. Şurda yazılanları görebilse keşke bazı eşler ve kayınvalideler.
Aç gözlülük tamamen ya başka bir şey değil. Adama sorarlar bu yaşına kadar ne edinebildin, baban sana ne verdi diye. Kayınvalide ev vermese totoları açıkta kalacak tipler bir ev ve bir evin kirasını veren kadına cimri diyor. Neymiş babası köyden patates getirmiş.Verip de yaranamayacağıma vermeyip yaranmamayı tercih ederim şahsen.kadına bak yav gelsin evimde otursun sonra da bana cimri desin. Aklım almıyor böyle hesapçılığı
O patatesi getirmese pideyi rüyasında görürdü babası bence. Konu sahibi su bile vermez.Aç gözlülük tamamen ya başka bir şey değil. Adama sorarlar bu yaşına kadar ne edinebildin, baban sana ne verdi diye. Kayınvalide ev vermese totoları açıkta kalacak tipler bir ev ve bir evin kirasını veren kadına cimri diyor. Neymiş babası köyden patates getirmiş.
Bi de şey diyor ya boşanamam annem babam tansiyon hastası çok üzülürler, bir gülme geliyor bana. Burdaki imkanları bırakıp babamın köy evinde patatese talim edemem demiyor da üzülürler diyorO patatesi getirmese pideyi rüyasında görürdü babası bence. Konu sahibi su bile vermez.
Günaydın arkadaşlar ,evim tadilatta kayinvalidemde kaliyorum dün annemler geldi koydeler biz merkezdeyiz gelirken de patatesimizden soganimiza bulgurumuza kadar 3 büyük çanta getirmişler ,her gittgmzde de eli dolu gelirz ,dün eşim pide yaptrdi annemlerle yendi içildi annemler gitti kalan pideleri poşetlere katıyoruz kaç tane çıktı falan diye sorsum ben içini kemdmz vermiştik kiymasini eşim sayıyı söyledi parayı da söyledi kaynanamın yanında 400 TL diye ben de her zaman gelmiyorlar geldiklerinde gittgmzde eli dolu geliyoz dedim kaynanamda aynen öyle dedi ,bı de ben pidenin artanini işçilerine yemek verecektim kaynanam poşete kattı derin dondurucuya götürdü kıymalı olanları bı kaç sefer dedim eşime kalan pideler işçilere de yeter dite bana inat mi yaptı bilmiyorum ,bugün kalkınca sinir oldum eşime keşke lafını yapacaksan patanin bı daha pide de yaptrma bişey de alma deseydim keşke ,ben de çalışıyorum hesabına bugün 400 TL attim dünkü pide parası aciklamalisiz olsamz caninz sıkılmaz mi ailenizin yedigunin parasını hesap yapsa annesinin yanında ,bı de 400 TL nin içinde annesine de 100 TL'lik fırın ekmeği almış aslında 300 pide annesinin yanında 400 diye lafını ediyo
Evet enişteyim ben, küçük enişte
Aynen 400 lira diye annesine diyo çok. Para gibi bı de 100 tlsine annesine fırın ekmeği almış ,300 TL pide yarısını yediker annemler 150 TL yarısını kaynanam buzluğa kaldırıldı ,iç malzemede benim kurban kiymamdan
İçimde kapı gibi bir erkek varHahaha deme şöyleerkek bu resmi de erkek lafları da erkek lafı diyolar sonra
Dedim zaten her zaman gelmiyorlar geldikelrinde elleri dolu geliyirlar dedimBöyle şeylerin muhabbeti mi dönüyor ? Sen eşine sormussun kaç tane çıktı diye o da söylemiş fiyatıyla birlikte. Bu devirde 400₺ para mı da sen kocana " ANNEMLER COK GELMİYOR, GELİNCE ELİ KOLU DOLU GELİYOR" diye açıklama yapıyorsunuz M
Evet yaptım karşı taraf 400 tllnin lafını yapitorsaGerçekten hesap mi yaptınız. Tanesi 10 TL den 30 pide çıktıysa annenler de 3 er pide yediyse 60₺ annelerin fırın parasi, kıyma da pide başına 40-50 Gr dustuyse...
Ay pes yuh yani ,siz nerenizle anlarsanz öyle anlayınBi de şey diyor ya boşanamam annem babam tansiyon hastası çok üzülürler, bir gülme geliyor bana. Burdaki imkanları bırakıp babamın köy evinde patatese talim edemem demiyor da üzülürler diyor
Yapmayın Allah aşkına, siz anlamıyorsunuz diye herkes mi anlamaz? Mikrodalgada ısıtıldığı nasıl belli olmaz? 100 kişiden 99 u anlar o pidenin fırından yeni alınmadığını, o bir kişi de siz olabilirsiniz heralde. Velev ki anlamadılar, hak mu bu? Kimse sofra donatılsın demiyor ama bir pide kaç lira? Adam başı iki pide bir ayran kimi fakir eder? Milletin çifter evi var kiralar havada uçuyor ama çalışan işçiye iki tane pide almak yerine kalmışlar veriliyor.Ben o işçilerin pideyi yerken dünden yapıldığını anlayacaklarını çok sanmıyorum güzel saklanırsa.
Bi söylentiye göre nickindeki 87 ev sayısını temsil ediyormuşşPişt toplamda kaç ev var?
Bı sen varsın bı kişi daha var muhalefet msnz nesiniz vermeseydi versin diyen olmadı hatta babam benim için ev almıştı bekarken orda kalıyordum iş yerime yakın evlenince orda otursunlar dedi babamlar kayınvalide kabul etmedi ,şükür totomuz falan acikta kalmayacakti herkesi kendinzle karistrmayinAç gözlülük tamamen ya başka bir şey değil. Adama sorarlar bu yaşına kadar ne edinebildin, baban sana ne verdi diye. Kayınvalide ev vermese totoları açıkta kalacak tipler bir ev ve bir evin kirasını veren kadına cimri diyor. Neymiş babası köyden patates getirmiş.
He he zirvaladnz iyiceBi söylentiye göre nickindeki 87 ev sayısını temsil ediyormuşş
İnsan şaşırıyor bazen ya. En son geçen ay kocam annemin yaşadığı şehre götürüp restoranta 5 küsür hesap ödedi. Alnından öptüğüm.Günaydın arkadaşlar ,evim tadilatta kayinvalidemde kaliyorum dün annemler geldi koydeler biz merkezdeyiz gelirken de patatesimizden soganimiza bulgurumuza kadar 3 büyük çanta getirmişler ,her gittgmzde de eli dolu gelirz ,dün eşim pide yaptrdi annemlerle yendi içildi annemler gitti kalan pideleri poşetlere katıyoruz kaç tane çıktı falan diye sorsum ben içini kemdmz vermiştik kiymasini eşim sayıyı söyledi parayı da söyledi kaynanamın yanında 400 TL diye ben de her zaman gelmiyorlar geldiklerinde gittgmzde eli dolu geliyoz dedim kaynanamda aynen öyle dedi ,bı de ben pidenin artanini işçilerine yemek verecektim kaynanam poşete kattı derin dondurucuya götürdü kıymalı olanları bı kaç sefer dedim eşime kalan pideler işçilere de yeter dite bana inat mi yaptı bilmiyorum ,bugün kalkınca sinir oldum eşime keşke lafını yapacaksan patanin bı daha pide de yaptrma bişey de alma deseydim keşke ,ben de çalışıyorum hesabına bugün 400 TL attim dünkü pide parası aciklamalisiz olsamz caninz sıkılmaz mi ailenizin yedigunin parasını hesap yapsa annesinin yanında ,bı de 400 TL nin içinde annesine de 100 TL'lik fırın ekmeği almış aslında 300 pide annesinin yanında 400 diye lafını ediyo