Ailemle yakin oturuyoruz herhafta gorusurum.herseyde yanlarinda ben varim.2 kardesiz annem biraz fazla oglusum oglusumcudur. Hatta babamda onaylar annemin abimci oldugunu.bende gorurum gerci annem nekadar yok desede. Konuma gecersem:
Abim yengem cok gelmezler anneme ya annem para verirse ya yemek ismarlarsa cikar icin gelirler yengem hic aramaz annemi.abimde genelde isi duserse. Ama ben oyle degilim her gittigimde anneme yardim ederim herseyini yapmaya calisirim.annem saglam insandir ama eve elini surmez sadece yemek yapar kalan islerin coguna babam yardim eder.babamla cok konustuk ama annem anlamak istemiyor bizi.
Abim sorumsuzdur bir iste durmaz hatta kumar oynamisligi var esiyle bosanma esigine geldiler cocuk icin baristilar filan.abim surekli babamdan annemden para ister. Yok kirami odeyemedim bilmem ne yalanlar... Annem hemen velveleye verir ortaligi babama cektirir parayi babamda saftir herseye tamam der yapar ceker.bende cok kizarim abim sizide batircak siz hakediyorsunuz derim.bizim kendi evimiz kaynanam cok yardim etti simdi iki sene borcumuz var esim tek maasiyla bir cocuk bende calismiyorum kredi oduyor.abimde sorumsuz kumar oynuyor suan calismiyor bir cocuklari var.bundan 3 hafta once abim annemlerden 50.000 tl istems.yok diyince bidaha beni gelininizi torununuzu goremezsnz tehdit etmis abim.zaten normalde de gormuyor bosverin cekmeyin kredi dedim.dinlemediler beni ve cektiler.(bikere annem bendeyken dedimki kizimin bezi bitti dedim param olsaydi alirdim dedi ve ertesi gunu abime babamin eksi hesabindan para cekip verdi demekki isteyince oluyomus bazen benim yanimda abimin ogluna para verip kizima vermemeler ayrimcilkk var yani) bu para olayini sindiremedim icimde. Cunku:
Hep herseyde ben varim ama maddi destege geldiginde hep abim. Abimde kapisini acmaz anca para icin. esimde paralari beni ilgilendirmez ama nasilsa cekiyolar ellibin al kizim sende onunu yirmisini al kredini kapat diyebilirlerdi diyor.cunki biz kredi oduyoruz ama abim keyfii gunluk bmw araba kiralamalar bilmem neler neler daha yazamayacagim cok sey var... Babamda diger torunu pek goremediginden bizimkine bagimli cok sever.ama ayrimciligi hissediyorum bizim yanimizda abimin ogluna ceviz vermeler oglu birinci sinifa gidiyor kizim uc yasinda.ayip ediyolar bazen oyuzden biraz mesafe koydum esimde ayrinciligi sindiremiyor sana boyle yapmalarini diyor .
Annem hergun cagirir gelsen evimi supursen bilmem ne ufff cok skldn bazen yakindan ev aldigima pisman oluyorum sizin dusunceleriniz nedir?