-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
Biri bana mı seslendi -tatlicadiarzu-
naber cilweli hatunlar nişanlımın doğum güünüydü bugün güzel sürprizler hazırladımm eğlendik akşamda kaynanamlara gidecezz birazda orda cilweleştin mi tamam
ya cok güldüm cogunu okudum kendimi cilveli zanneidyodum ama ben bi hicmisim süprizzzzz
evliligimizin ikinci senesiydi ben böyle civil civil olmayi severim kilom yoktu adami böyle üzerine sicramak istedim bana dedigi sumogürescisine benziyosun böyle deyince bi daha yapmadim ama tavsiyeleriniz güzel
ayy benı mı cagırdınız :) bende severım cılve naz sımarıklık ne ararsan var heheh tabı evlenınce dahada cılvelı olurum heralde :) pespembe koptum sana cok tatlısın ya :) banada soyle guzel bır fıkır verırımısın canım hedıye konusunda cok uretıcısın masallah bı yardım canım be
pespembecım cımrı ve odun gıbı adamları degıstırmek ıcınde elınde bı formul varmı:)
Malesef canım...
O zaman taktik başlı başına sensin... Yol vereceksin ....yasakkelime
Odun gibi adam asla değişmez ... Bu bahsettiklerim , sadece anlayanlar için...
Değmeyene zırnık cilve yok... :1closedeyes:
( Bu arada özel msj kotan dolmuş cnm , msj yollanmıyo hbrin olsun...)
Alınganlık yapmasan olmaz mıydı tatlım... O sana öyle dediğinde ;
- Ben , sumo güreşçisi :1shok: Aşkıımmm, çabuk başka bi sıfat bul çabuk diyip onu gıdıklasaydın... Gülmekten yarılana kadar... Başka bi sıfat buldu ... Onu da mı beğenmedin ;
-Olmadı bi tanem , şen bulana kadar ben şeni gıdıklıcam ... Bunu şen istedin... (bebek gibi konuşarak)
Ta ki sana " sevgi kelebeğim(!)" diyene kadar gıdıklamaya devam kaydirigubbakcemile3
Ya kızlara pes etmeyin yeterki ... İlk başta pes ederseniz olmaz ki ama... Sizin elinizde , erkeğinizin beğenmediğiniz sözlerini , hareketlerini değiştirmek... Taktik yine cilve tabi
Neyse durmak yok , taktiklere tam gaz devam ediyim ;
Sabah kocişi işe yolcu ederken dedim ki,
- Bu gün beni ne kadar özliceksin ?:asigim:
- Çok ...
- Ohoo... O kadarcık mı yani?
- Çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
- Ne kadar özle biliyo musun?
- Eve geldiğinde, içeri girer girmez beni kucağına alıp öpücük yağmuruna tutacak kadar...Şeniz Şeniz Şeniz
- Tamam aşkım...
- Söz mü...
- Evet , söz...:asigim:
- Tamam , akşam kapıyı açıcam ve büyük bir hevesle akşama kadar o anı beklicem:asigim:
(kocişin gözleindeki o pırıltıyı görmeniz lazımdı )
Bunu yapmak o kadar zor mu hanımlar !!! Hadi bakalım herkes cilveli olsun...
Cilvesiz KK kadını kalmasın...hihoyyyt
-