cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

pespembeee yaa valla bu topiği sırf senin tavsiyelerin için takip eder oldum...afferin kız sanakaydirigubbakcemile5

naber cilweli hatunlar nişanlımın doğum güünüydü bugün güzel sürprizler hazırladımm eğlendik akşamda kaynanamlara gidecezz birazda orda cilweleştin mi tamam

günaydın hanımlar
bu cılve ısını hala beceremeyen bı arkadasınız olarak bu sayfanın yuz karası ılan edıorum kendımı:)
bırazda karsımdakı odun olunca sanırım ondan da olmuyor

bende aynıyım hıc beceremem utanmasam adama normal arkadaşım gıbı davrancam yanı cılve nasıl yapılır hala anlayabilmiş bır hatun değilim.

valla ben yanaşırım,ellerim,mıncıklarım,(göğüsleri hafif çıkıntılıdır)sıkar ya da ısırırım(pat diye)açık açık konuşuyorum kızlar kusura bakmayın siz istiyonuz:))) poposunu sıkarım,kucağına oturur yavşarım,taciz ederim o kadar hoşuna gidiyo kikaydirigubbakcemile3yani kızlar benim cilveden işveden kastım budurdelikafaduldençünkü aynısını bende ondan görüyorum kısacası ikimizinde çok hoşuna gidiyo,tavsiye ederim,hiç birşeyinizden çekinmeyin ne yapmak istiyorsanız belli edin,her anlamda,çünkü kendinize güvendiğinizin bi göstergesidir bu onlar için...

ya cok güldüm cogunu okudum kendimi cilveli zanneidyodum ama ben bi hicmisim süprizzzzz
evliligimizin ikinci senesiydi ben böyle civil civil olmayi severim kilom yoktu adami böyle üzerine sicramak istedim bana dedigi sumogürescisine benziyosun böyle deyince bi daha yapmadim ama tavsiyeleriniz güzel

ayy benı mı cagırdınız :) bende severım cılve naz sımarıklık ne ararsan var heheh tabı evlenınce dahada cılvelı olurum heralde :) pespembe koptum sana cok tatlısın ya :) banada soyle guzel bır fıkır verırımısın canım hedıye konusunda cok uretıcısın masallah bı yardım canım be

Alınganlık yapmasan olmaz mıydı tatlım... O sana öyle dediğinde ;

- Ben , sumo güreşçisi :1shok: Aşkıımmm, çabuk başka bi sıfat bul çabuk diyip onu gıdıklasaydın... Gülmekten yarılana kadar... Başka bi sıfat buldu ... Onu da mı beğenmedin ;

-Olmadı bi tanem , şen bulana kadar ben şeni gıdıklıcam ... Bunu şen istedin... (bebek gibi konuşarak)

Ta ki sana " sevgi kelebeğim(!)" diyene kadar gıdıklamaya devam kaydirigubbakcemile3

Ya kızlara pes etmeyin yeterki ... İlk başta pes ederseniz olmaz ki ama... Sizin elinizde , erkeğinizin beğenmediğiniz sözlerini , hareketlerini değiştirmek... Taktik yine cilve tabi

Neyse durmak yok , taktiklere tam gaz devam ediyim ;

Sabah kocişi işe yolcu ederken dedim ki,

- Bu gün beni ne kadar özliceksin ?:asigim:

- Çok ...

- Ohoo... O kadarcık mı yani?

- Çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

- Ne kadar özle biliyo musun?

- Eve geldiğinde, içeri girer girmez beni kucağına alıp öpücük yağmuruna tutacak kadar...Şeniz Şeniz Şeniz

- Tamam aşkım...

- Söz mü...

- Evet , söz...:asigim:

- Tamam , akşam kapıyı açıcam ve büyük bir hevesle akşama kadar o anı beklicem:asigim:

(kocişin gözleindeki o pırıltıyı görmeniz lazımdı )

Bunu yapmak o kadar zor mu hanımlar !!! Hadi bakalım herkes cilveli olsun...

Cilvesiz KK kadını kalmasın...hihoyyyt

-

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım...O senin tatlılığın a.s.

pespembecım cımrı ve odun gıbı adamları degıstırmek ıcınde elınde bı formul varmı:)

Malesef canım...

O zaman taktik başlı başına sensin... Yol vereceksin ....yasakkelime

Odun gibi adam asla değişmez ... Bu bahsettiklerim , sadece anlayanlar için...

Değmeyene zırnık cilve yok... :1closedeyes:

( Bu arada özel msj kotan dolmuş cnm , msj yollanmıyo hbrin olsun...)

sağol canım bosalttım sımdı bıraz msjları
haklısın

oo süper konu süpersiniz yahuu:):)
ben valla kendimden gelen bişe durup dururken oluo bazen mesela
sevgilimle oturuoruz biyerde o tatlı yiyicek sen ne yicen dio ısrar edio açta deilim ben yemiycem bişe dedim yesene ya faln diye ikiledi bende oanda böle dudaklarımı büzerek ben tatlı sevmiomki amaaa yapmışım hemen taklitimi yaptı orda bende o an anladım orda bişey yapmışım ben yani en basit örnek bu:)
sora yürürken çarparak yürürüm bi görseniz benimki agır bi herif:)ama oda şirinleşir çok hoşuna gidio çocuk yaptı beni ya dio oda bana çarpıoo haha nasıl tatlı oluo o an sora yürürken durduruo beni arabanın camlarından bakıp aaa biz evlenmiişiz bak nasıl yakışıoz falan der güleriz
aklıma gelmio ama var ya galiba bu içten geln bişey çünkü o dayanamı bikeresinde omuzumu ısırmıştı dayanamamıştı haha

çok güzel hala okuorum yazmam gelio ama insan evli olunca daha güzel olur ozmn daha çok yapacak şey bulursun ama bekar olunca birazzor oluo :)............
benim aklımda çok şey var ama biraz özelde kalsın boşverrelim en iisi
mucuk hepinize bol cilveli seneler diliorum

Yaa arkadaşlar ben de hazır böyle yetenekli cilveli kadınlar bulmuşken sorayım. Ben cilveli miyim bilemiyorum ama sevimliyim. Sürekli sevimlilik yapacak bişiler buluyorum. Ama cilve daha başka bişi sanki. Daha seksi bişi. Yoksa sevimlilik de yeter mi seksi olmak için erkeklere göre?

Bir de önceden değil ama buaralar sevgilime aşırı sevgi gösteriyorum, çünkü çok sık görüşemiyoruz o yüzden özlüyorum, haliyle içimden geliyor. Ama bunun da sakıncası var mıdır? Acaba bu kadar üstüne düşmesem mi çünkü ben üstüne düşmezken o benim üstüme düşerdi. Tabi şuanda da bana karşılık veriyor ama hep ben başlatıyorum. Ona göre normalleşti sanki. Değerimi kaybetmek de istemiyorum :uhm:

pespembe seni hayran hayran okuyorum valla.
hiç cilveli değilimdir.yapamıyorum.hayal gücüm yetmiyor.

nadidesultan ın olayı nasıl evirdin çevirdin .bravo sana.bana da eşim sumogüreşcisi dese mesela ben acayip bozulurdum.
eşin istesede seninle kavga çıkartamaz herhalde
tebrikler.....senden öğreneceğimiz çok şey var.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…