cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

pespembe seni hayran hayran okuyorum valla.
hiç cilveli değilimdir.yapamıyorum.hayal gücüm yetmiyor.

nadidesultan ın olayı nasıl evirdin çevirdin .bravo sana.bana da eşim sumogüreşcisi dese mesela ben acayip bozulurdum.
eşin istesede seninle kavga çıkartamaz herhalde
tebrikler.....senden öğreneceğimiz çok şey var.a.s.

evet canım aynen ...Bizim evde ben neşeli olduğum , cilveli olduğum sürece kavga yaşanmaz ... Ama benim moralim bozuksa ve neşem yerinde değilse kesin bir arıza

çıkıyorkaydirigubbakcemile3 Benim eşim bana sumo güreşçisi demedi de , başka şeyler diyodu,onun sevme tarzı buymuş...Ben cilveyle nazla şimdi ağzından istediğim şeyleri söyletmeye

çalışıyorum... Öğrenecek çoook şeyleri var bu kocişlerin , zaman lazım... 8 ayda bu kadar oluyo anca kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
8 ayda bu kadar:uhm:
bravo yüzlerce kez.:dance:
yıllardır evliğim naz cilve beceremedim.-tatlicadiarzu-
bu saatten sonra azıcık yontulurmuyum acaba:roflol:

ayyy çok süpersiniz yaaa:)) kaydirigubbakcemile3öldüm gülmekten....sizleri okudukça bir an önce evlenesim geliyo...mağlum bekarken imkanlar kısıtlısenağlama

8 ayda bu kadar:uhm:
bravo yüzlerce kez.:dance:
yıllardır evliğim naz cilve beceremedim.-tatlicadiarzu-
bu saatten sonra azıcık yontulurmuyum acaba:roflol:

Estağfirullah canım ne yontulması.. Eminim sen de hoşsundur , nazlısındır... Her kadında vardır bu potansiyel ama eşler etkileyen faktör sanırım. Biraz da çekingenliktendir , değişirsin tatlım yeterki

istea.s.

nur ummmPespembe yine harikasın canımmm aynen dewam ögreniceğimiz çok şey war senden

sağol canım... Bunları yazarken sadece kendi yaptıklarımı yazma amacındaydım ... Bir de gördüm ki pek çok bayan arkadaşıma ilham oldum, çok teşekkürlera.s.

Umarım, faydası oluyodur ya da olur :Saruboceq:

ben henüz evli degilim ama kendime güveniyorum bu konularda, iyi cilve yaparim kesin :)
hayal gücümde cok iyidir, sadece kendinize güvenin diyorum.

ben henüz evli degilim ama kendime güveniyorum bu konularda, iyi cilve yaparim kesin :)
hayal gücümde cok iyidir, sadece kendinize güvenin diyorum.

canım evet kesınlıkle kendıne güvenlede alakalı
artık esım böle seyler bekledıgını kendı agızıylada söluyo bende öyle olmayı çok istiyorum ama yapamaıyorum
farklı bişey yaptıgımda yanı cilve gibi sankı yapamıyacak ve utanılacak duruma dusecekmısım
gibi geliyor:1ninca: bunu yenemıyorum
esmıe sureklı sarılır öperim sevgımı bellı ederım ama odaha farklı şeyler beklıyo
offf neyapacam bılmıyorum valla benden ne köy olur ne kasaba:asigim:

canım evet kesınlıkle kendıne güvenlede alakalı
artık esım böle seyler bekledıgını kendı agızıylada söluyo bende öyle olmayı çok istiyorum ama yapamaıyorum
farklı bişey yaptıgımda yanı cilve gibi sankı yapamıyacak ve utanılacak duruma dusecekmısım
gibi geliyor:1ninca: bunu yenemıyorum
esmıe sureklı sarılır öperim sevgımı bellı ederım ama odaha farklı şeyler beklıyo
offf neyapacam bılmıyorum valla benden ne köy olur ne kasaba:asigim:

ay o sarkiya bayilirim ben.... :dance: :dance: :dance: :dance:
ya simdi basima gelmedigi icin bilemicem aslinda bende utanirmiyim utanmazmiyim, bence eger KOCANSA insan alismistir yani ona utanmaz diye düsünüyorum... tabi bu herkesin yapisina bagli...

ya aslında sorun şurda; sizi seven bi erkegin gözüyle bakıldıgınızda hepiniz çok tatlısınız ama baız hanımlar yapı geregi agır durur kendine öyle şeyler yakıştırmaz yapsada yakışmayacagını odun gibi durdugunu zanneder ama öyle deil siz yapın ona o anda herşey tatlı gelir ve alışırsınız hadi hanımlar akşam koçişlerinizi üstüne uçun otururken:)ah bnim koçişim olsada cilve yapsam :KK66:)

ya aslında sorun şurda; sizi seven bi erkegin gözüyle bakıldıgınızda hepiniz çok tatlısınız ama baız hanımlar yapı geregi agır durur kendine öyle şeyler yakıştırmaz yapsada yakışmayacagını odun gibi durdugunu zanneder ama öyle deil siz yapın ona o anda herşey tatlı gelir ve alışırsınız hadi hanımlar akşam koçişlerinizi üstüne uçun otururken:)ah bnim koçişim olsada cilve yapsam :KK66:)

hehehh ilahi emoss çok hossun valla:dance:
valla kendımı bugun bu konuda gelistirmeye verdım
aksama dedıgın gibi atlıyacam kocısım üstüne o :jeyyar:
artık biyerden baslamak lazım utana sıkıla nereye kadar :1ninca:

bi süre kendimce yaşamayı denedim yapım buydu ama gizemli olmamdan hoşlanmıyor eşim istiyorki herşeyi ona anlatayım...açık olmamı istedi şimdi kuş uçsa ona haber veriyorum :))) kendi istedi:)

geçenlerde ondan çok eski ona ait olan :sm_cool:değerli bişey istemiştim..gerçektende istiyomusun dedi bende evet dedim..nezaketen sormuştum deyince öyle bakakaldım....
unuturmuyum unutmadım.
geçen gece en seksi ses tonuyla beni istiyomusun dedim..o da hemen evet dedi.vermiyeceğim nezaketen soruyorum dedim...
işte cilve böyle bişey..yaşasın intikam.harikayım ben ya.

geçenlerde ondan çok eski ona ait olan :sm_cool:değerli bişey istemiştim..gerçektende istiyomusun dedi bende evet dedim..nezaketen sormuştum deyince öyle bakakaldım....
unuturmuyum unutmadım.
geçen gece en seksi ses tonuyla beni istiyomusun dedim..o da hemen evet dedi.vermiyeceğim nezaketen soruyorum dedim...
işte cilve böyle bişey..yaşasın intikam.harikayım ben ya.

süper valla koptum :roflol::roflol:

ya kızlar bende istiorummm ama benimde fikirlerinize ihtiyacım var bikaç hafta sonra aşkımla 3. yılımıza girioruz ve ben güsel bişeyler yapmak istiorum ama yanyana olamıcaz çünkü farklı şehirlerdeyiz msjlada olsun istemiorum bi iki taktik verseniz:eek:

izmirli süpersin yaaa öldüm gülmekten midem agrıdı süpersin valla çok güzel bir zamanlama yapmıssın bence=)

sBiçok metodu beğendim vala süpersiniz kızlarkaydirigubbakcemile3
ben ençok üstüne yatar burnunu ısırırım (daa başka şeylerde yaparım tabi )Şeniz
çok güler bunaa :sm_cool:
bide sabahları yatakta mıncıklayarak uyandırırım onu bunuda çok sever:lepi:

haa bide msj yazın sengözlerimebaksanab
ahh ahh bi akşam olsa da kocam eve gelse
sona merakla cvp gelirfisfisfis
ne olacakki diye
sizden cevap : hiiiçç yatardık öyle :jeyyar:
gene cevap nasıl yani
sizden cevap: nebiliyim uyumazdık işte sırnaşık şey
gene cevap uyumazdıkda napardık
( tabi erkeğin ağzının suyu akmaya başlar ) :teselli:
nebiliyim çekirdek çıtlatır tv izlerdik laelaelaelaelae
işte erkeğin fıttırdığı an :sm_cool::sm_cool:

bende tam öpecek gibi yaparken gıdıklamaya o anda aşkım dıye kalmasına aşkım evet ne öpcektim ama ya aşkım öpcekmiydin diye neremden niye önce nazlanıp,sonrada kendimi öptürmekten istediğim şeyleri yapmasından çok büyük zevk alıyorum.çok özledim ben kuzumu ya:KK43:

erkeekler masaj a bayılır walla.yorgun argın gelince.yatır dizine hem masaj yap hem öpücük yağmuruna tut..sonra çekici aşk sözlerikaydirigubbakcemile3 hayatımın erkeği flan mesala..tv yada netin başındayken sevdiği bi içeçeği yada yiyeceği yanuna götürmek falan eminim çok hoşlarına gider..bide arada onların taklidii yapın kızlar.benim koçiş çok güler..

.tv yada netin başındayken sevdiği bi içeçeği yada yiyeceği yanuna götürmek ağzına mesela fıstık vermek sonra verir gibi yapıp dudaklarınızı uzatın falan bak burda ne var sen nelerle uğraşıyorsun falan demeyınde o sekılde hıssettırın.erkekler dayanamıyor.

X