E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
bendeğilde eşim bana naz yapıyor .. bazen benım cılve yapasım geliyo o anlamıyo bız aılece cılve ve naz özürlüyüzz sanırım..
bendeğilde eşim bana naz yapıyor .. bazen benım cılve yapasım geliyo o anlamıyo bız aılece cılve ve naz özürlüyüzz sanırım..
geçenlerde ... evde sevgilimi beklerken.. elime bir yarabandı geçti. aldım kasığıma yapıtırdım. içimde kımızı çamaşırlarım vardı. akşam sevgilim geldiğinde bi süre sonra aykta ve mutfağa doğru giderken baaaakk dedim. (sevimli bi ses tonuyla ooo noldu oraya bitanem dedi( sevecen) :)
bende minik bişey, kaşırken oldu . dedim ve hemen çamaşırımı kapatıp içeri odaya doğru yürüüdüm. ardımdan buraya gel diye bir ses geldi ( çok ateşliydi) tavsiye ederim....
ben oyle cilveden felan anlamam gelsın kendını sevdirsin sonrada saldırıyormu neyapcaksa yapsın-tatlicadiarzu- alllllammmm yaaa konu güzel yanlız
telde erkegi cildirtabilirsin canim
tecrubeyle sabittirrr
ama masumane seyler
Haha ona yaninda olsan nolabilcegini anlat kisik bir sesleama is masumaneligini kaybetmesin, boyle bebek gibi konus biraz simarik kokos kizlar gibi :ecrin_bebek: