cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

bendeğilde eşim bana naz yapıyor .. bazen benım cılve yapasım geliyo o anlamıyo bız aılece cılve ve naz özürlüyüzz sanırım..

bendeğilde eşim bana naz yapıyor .. bazen benım cılve yapasım geliyo o anlamıyo bız aılece cılve ve naz özürlüyüzz sanırım..

eee kadınlar yapmayınca erkekler başlıyor bu sefer, naapsın adamcağız :roflol:

CiciliBicili ; canım sen yeterki içinde iste , bi bakarsın ,sen taktik vermeye başlamışsın

bize yerimseniben :1hug:

geçenlerde ... evde sevgilimi beklerken.. elime bir yarabandı geçti. aldım kasığıma yapıtırdım. içimde kımızı çamaşırlarım vardı. akşam sevgilim geldiğinde bi süre sonra aykta ve mutfağa doğru giderken baaaakk dedim. (sevimli bi ses tonuyla ooo noldu oraya bitanem dedi( sevecen) :)
bende minik bişey, kaşırken oldu . dedim ve hemen çamaşırımı kapatıp içeri odaya doğru yürüüdüm. ardımdan buraya gel diye bir ses geldi ( çok ateşliydi) tavsiye ederim....

hayatım bekarlara fazla budelikafadulden

Dewam kızlar çok güzel şeyler ögreniyoruzz:jeyyar: kötü emellerimde kullaıcammmm heheeekötükedihüso

ben oyle cilveden felan anlamam gelsın kendını sevdirsin sonrada saldırıyormu neyapcaksa yapsın-tatlicadiarzu- alllllammmm yaaa konu güzel yanlız

bende konuya epey bi geç kalmışım.hepsini okudum ama bu süperdi işte gülmekten kırıldım yaaa delikafadulden bu arada aynı ben...

yazmadan duramayacağım gerçekten hepiniz çok çok çok tatlısınız yaaa kaydirigubbakcemile5 öyle kanım kaynadı,öyle güldümki anlatamam.. Allah hepinizi her daim,sonsuza kadar böyle mutlu etsin inşallah sositososito

ya cok güzel seyler yazmıssınız ama benm sevgilim yurtdısında bende yapmak istiom ama ancak telde burda olduugu zmanlarda ediyordum ama şimdi telde nasıl edebilirim

Haha ona yaninda olsan nolabilcegini anlat kisik bir sesle ama is masumaneligini kaybetmesin, boyle bebek gibi konus biraz simarik kokos kizlar gibi :ecrin_bebek:

Haha ona yaninda olsan nolabilcegini anlat kisik bir sesle ama is masumaneligini kaybetmesin, boyle bebek gibi konus biraz simarik kokos kizlar gibi :ecrin_bebek:

telde görüşemiyoz görüşüyoz ama ya benm şirketi yada evi arıyo öle burdayken cep telefonunda saatlerce iken oluyordu ama ben onu cepten ararsam cok knt gidiyo msj gibim seyler olursa

ha yurtdisi olunca sorun oluo haliyle,

ona kisa kisa msjlar at ama boyle nasil soylesem :ecrin_bebek: burda bizden yasca buyuk ablalarda var cekiniyorum, boyle cilveli olcak. ona olan ozlemini, ona olan hasretini yaninda olsaydi nasil dindirebilcegini flnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…