cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

ben saklanırım eşim benı övdugunde yada tatlım şekerım dedıgınde utanarak arkasına falan saklanırım sonrada evde koşturmaya başlarız yakalamaca oynarız. bazen eşim şımartırım o da saklanır hemen garıp bır aileyız sanırım yazınca anladım :dance:

:)) bırazcık hareket şeker...bak nasıl degışecek modun

hareket derken:)
bu aralar çok dırdır cıyım, o yüzden bu aralar biraz buluşmamaya karar verdim
benden soğumadan araya bir soluk bırakayım diye...
gerı bulustugumuzda tekrar bana ısınmasını saglamalıyım
yardımlarınızı beklıyorum

bır daha kı buluşmanızda burnu kaf dagında kendıne guvenen gömlegının tek dugmesı azıcık acık, olgun bır bayan ol derım. dıbı duşer vallah hihoyyyt

ya hiç beklemediği anda güzel bi msj yada ewe yorgun geldiğinde onu güler yüzle karşılayın masaj yapın kucağına oturun alnına masaj yapın masaj yaparkende arada öpünn onu çok sewdiğinizi belli edende bi iki güzel söz tamamdırr

aslında pespembeden bende bi yardım isticektim çarşamba günü nişanlımın doğum günü şöle güzel cilwelerin yok mu kıssss:roflol: 7 senedir insanda farlı şeyler yapmak istio hanii:eek:

sevgilim de cilvenaz der bana
cilve kadının süsüdür vallahi, her daim olmasa da sıklıkla kullanmak lazım bayanlar
utanmaca sıkılmaca yok, adamlar bizim, tepe tepe cilveleşin
hihoyyyt

aslında pespembeden bende bi yardım isticektim çarşamba günü nişanlımın doğum günü şöle güzel cilwelerin yok mu kıssss:roflol: 7 senedir insanda farlı şeyler yapmak istio hanii:eek:

Benden yardım istemişsin tatlım... Azıcık düşüneyim , doğum günü var demekCADIARZU

Gece tam 12 de sonra mesaj atarsın (birlikte olamayacağınız için ) , şööyle hoş bir mesaj olsun (sakın hazır mesaj kullanma :)

"Bana armağan edildiğin bu gün benim de doğum günüm ..." filan gibi orjinal kendi cümlelerinle...

Sen şimdi pasta da yaptırmamışsındır... Ben olsam 1 hafta önceden kalpli filan ,üzerinde ona hitap ettiğin ismi yazılı olan (örnek :" prensim...") bir pasta yaptırırdım...

Neyse onu geçelim...

Ona kafenin birinde sürpriz yapabilirsin...Önceden kafeyle anlaş , pastayı filan al götür orada saklasınlar... Hiçbir şey yokmuş gibi onu kafeye götüreceksin, siz masanıza geçince 2-3 dakika sonra

ışıklar söndürülüp ,sizin şarkınız fonda çalacak ve pasta gelecek:asigim: Etraftaki herkes de sağolsun alkışlıyor kaydirigubbakcemile2

Bunun aynısını ben yapmıştım ordan biliyorum, süper etkili inan ...Denendi , garantili yerimseniben

Bu cilve değil ama onun hoşuna çok gideceği için tdk 'ya göre cilve kapsamına girebilir...kaydirigubbakcemile3

Neyse önemli olan mutlu etmek ve mutlu olmak senin için ... Şimdiden kutlu olsun , mutlu ve beraberce kalın a.s.

Son düzenleme:
ben bir de şöyle yapıyorum, güzel süslü gıyınıp gögus dekoltemı sonuna kadar açıyorum, sonra alımlı alımlı yürüyorum hrkes bana bakıyor bakınca bu da kapamaya calısıyor. ayrıca bı yere oturunca sureklı egılıp dudagından öpuyuorum mıncıklıyorum konusurken falan o kızıyor, o kızıyor ben yapıyorum
ama şu evliler iyice öğüt verse daha guzel olacak otururken bacagını bacagına deydırme falan bırı oyle demıs, baska? bır de cılve ıcten gelen bır sey sanırım ben bazen programlı cılve yapmaya calısırım olmaz, ılla kı ıcten gelmesı lazım yoksa zaten normalde cok kaba bırıyım bu cılvelerı kırk yılın basında yapabılıyorum., böle ellerım mala gıbı ayaklarım kurek gıbı yuruyusum bıle bı kaba o yuzden cılve her zamn yapılacak sey degıl. hem agır olmak ıyı aslında bence soguk agır falan olmak. cıvıl cıvıl bıcır bıcır kızlar da seker oluyorlar ama mınık kısa ufak tefek olunca ancak o ıfadeyı verılebılır sanırım.

canım o biri ben oluyorum sanırım :1closedeyes: başka cilve tarifleri istemişsiniz benim aklıma gelen mesela çıkan kişiler hep şu yanlışı yapıyor buluştuklarında sevgilisiyle oturup konuşucaklar ya havadan sudan kız bir olay anlatıyo hiç hızzını kesmeden sanki karşısındaki kız arkadaşı olmaz öle gözlerine bakcan sevgilinin tane tane konuşucaksın bi kere oturuşta önemli şöyle dik kendinden emin alımlı havalı olacaksın birde dediğin doğru cilve öyle heran yapılmaz o zaman basit olursun aralarda beklemediği anda o bile şaşıracak hoşuna gidecek bu küçük öpücükler olur arada dokunmalar olur anlayın işte :jeyyar: dışarıda yapılan ufak şeyler erkekleri baştan çıkarır sırnaşık şey

BAYANLAR BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM :) 3 SENELIK EVLIYIM YARIN ESIMIN DOGUM GUNU ...DIGER DOGUMGUNLERINI DISARDA KUTLADIK BU SEFERKI DAHA FARKLI OLSUN ISTIYORUM.TECRUBELERINIZI BEKLIYORUM HADI BAKALIM :))))))hihoyyyt

BAYANLAR BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM :) 3 SENELIK EVLIYIM YARIN ESIMIN DOGUM GUNU ...DIGER DOGUMGUNLERINI DISARDA KUTLADIK BU SEFERKI DAHA FARKLI OLSUN ISTIYORUM.TECRUBELERINIZI BEKLIYORUM HADI BAKALIM :))))))hihoyyyt

Evde kutlamak istiyorsunuz sanırım...

Öncelikle pasta , güzel bir masa ve şık giyim şart...Bunlar zaten herkesin bildiği şeyler..

Ben daha yaratıcı şeyler düşündüm... Mesela eşinizin her zaman oturduğu kanepenin yastığının altına , gardırobunun içine (açar açmaz görsün ) ,işten gelip de ayakkabısını koyarken göreceği yere küçük aşk notları hazırlayabilirsiniz...

Küçük ama birden çok sayıda hediye alın... Parfüm , kravat , gömlek vs... Bunların paketini evin değişik yerlerine saklayın ... ve sıcak soğuk yaparak eşinize hediyelerini buldurun... Çook eğlenceli oluyor :dance: Yok öyle hediyeleri alıp açmak , arasın azcık di mi ama , çaba sarfetsin haketsin onları:roflol:

Şimdiden kutluyorum sizi de ...a.s.

Bu arada bir öneri daha , eğer eşinizin iş yeri bu davranışı yapmaya müsaitse , kargoyla şehir içinde bir paket kalpli çikolata alıp yollayın gündüz iş yerine...

Üzerine de bir not:

- Senin kadar tatlı olamazlar ama idare et aşkım :asigim:

bunları okudum sonra benımkını aradım sordum
-Askım erkekler cılvelı kadınlardan hoslanıla dogru demı dedım oda Yani dedi.. bende
-sence ben cılvelı bır karımıyam dedım.9
-oda cılvelı bır karı olma yolunda ılerlıyosun askım dedı... gülüyoruz bayada..
bende gel ben sana bı gosterem yolu ılerlemeyı dedım :jeyyar: cok gulduk ama

tam gaz devam o zaman cilvesiz hatun kalmasın kaydirigubbakcemile3

yaa pespembeeecımmm
banada ay donumu ıcın bı fıkır verır mısınn?

Takvimi kopar 1 aylık kısmını (hani ayı bütün gösteren takvimler var ya işte onu ), 1 aylıksınız ya ...

ışte çıkmaya başladığınız güne ;

Hayatımın aşkını buldum...
-------------------------------------
En sonki güne de ;

ıyiki sensin benim aşkım...
-------------------------------------

Çok ileriki bir tarihe de;

Aşkımız ölümsüzlüğe gidiyor ...

yazarsın olmaz mı....Bence çok anlamlı olur..

Yanına bi de pasta ,üzerinde 30 mum ... Beraber üfleyin aşkınızın mumlarını :asigim:

X