Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ona kisa kisa msjlar at ama boyle nasil soylesem :ecrin_bebek: burda bizden yasca buyuk ablalarda var cekiniyorum, boyle cilveli olcak. ona olan ozlemini, ona olan hasretini yaninda olsaydi nasil dindirebilcegini flnnn
ya bendede pek tecrube yok msj konusunda ama guzel konusurum :ecrin_bebek:
o anda yanimda olmak icin can atar kafayi yer ama guzel msj hmmmmmm bilmem aklima pek gelmiyor, genellikle o guzel msj o heyecanli telefonlasmanin arkasindan geliyor cicimm
geçenlerde ... evde sevgilimi beklerken.. elime bir yarabandı geçti. aldım kasığıma yapıtırdım. içimde kımızı çamaşırlarım vardı. akşam sevgilim geldiğinde bi süre sonra aykta ve mutfağa doğru giderken baaaakk dedim. (sevimli bi ses tonuyla ooo noldu oraya bitanem dedi( sevecen) :) bende minik bişey, kaşırken oldu . dedim ve hemen çamaşırımı kapatıp içeri odaya doğru yürüüdüm. ardımdan buraya gel diye bir ses geldi ( çok ateşliydi) tavsiye ederim....
ya bendede pek tecrube yok msj konusunda ama guzel konusurum :ecrin_bebek:
o anda yanimda olmak icin can atar kafayi yer ama guzel msj hmmmmmm bilmem aklima pek gelmiyor, genellikle o guzel msj o heyecanli telefonlasmanin arkasindan geliyor cicimm
bayanlar tam gaz devam edıyorsunuz maşallahh:) bu taktıklerı ılıskımın basındayken alsaydım şu an parmagımda oynatıor olurdum sanırım sızce sevgının oldugu ama aşkın olmadıgı bı bırlıkte kadın kendıne erkegı asık edebılırmı? bu tur seylerle ve zamanın keyfını yasayarak o erkegı kendıne baglayabılırmı