- 15 Kasım 2008
- 1.675
- 3
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
Bilgisayarın tam ekranına bir klasör koydum, "aç bak" yazdım...
Açınca bi resim...Bi erkek bi kızı öpüyor dudaklarından karikatür tabi,ama çok şeker...
Not yazdım üstüne ; "mutfaktayım gel de bi öp beni böyle ...bekliyorum:asigim: "
Tabiki sonucunu gördüm sırnaşık şey
ayy pespembe walla sende kendimi görüom ne yalan sölüyümmyerimseniben geçenler bende nişanlım bize gelmişti işte oturduk falan gidiyodu yolcu ederken öptü aşkım beni çok özle dedim oda tamam sultanım ben seni hep çok özlüyorum dedi ne kadar çok özlüyüm dedii beni görürü görmez sımsıkı sarılıp öpücüklere boğacak kadar dedim oda tamam söz dedi sonra döndü gidioduu biras gitti arkasından sırtına hafifçe wurdum dönndü sonra HEMEN SARILIP ÖPTÜÜŞeniz bak şimdiden özledim dedi çok hoşuma gittii:asigim:
kızlar ben dün anladımkı is sadece kadında bitmiyo anlıyacak erkek lazımbenneyaptımki
dün esime cilve yapıyım diye
isten gelince sarıldım öptüm gömleginin
dügmelerini açmaya basladım yavas yavas(yardım amaçlı yanlıs anlasılmasın)
esım dur sen dur ben açarım dedi:mymeka:
gelde bu adama cilve yap:dilcikar:
ayy alemsin yaa :roflol::roflol::roflol:
sen yorulma diye öyle dedii belki eşin sen de hemen yanlış anlıyorsun ama canım allahhh allahhhhhh delikafadulden
ayol bende çok işveli cilveliyimdir ama hala evlenme teklifi almadım:1shok:
ben dışarıdayken kalabalık bir ortamda oturdugumuzda ayaklarından saçının telini kadar süzerim gözlerimle bazn tabiama içimden geçenleri söylemiyimlülülülülülü oda içimden geçenleri anlıyor sanki gülüşümen kulagıma eğiliyo bakma öyle diyo:lepi: (iç geçirerek,gülerek)sanki tövbe tövbeeeeŞeniz ahahahha kalabalık ortamlarda o konuurken felan elinizi omzuna atın başınızı oun omzuna yaslayın felan o konuşruken hep ona bakıp okadar komik oluyorki siz onunla ilgileniyorsunuz ya konuşmasına degil size konsantre oluyo konuşmasını unutuyolülülülülülü
tatlım bak burda sölüorlar cilveli hatunun triplerini, cilveli hatunun nasıl olması gerektiini..
ama ben genede sööliim soradan cilveli olunmaz, bu içinde olan bişiidir...
en güzeli içinden geldii gbi davranıp, özü sözü bir olmaktır...hallokitty bacından bi tavsiye ama şu aşağıdakilerde internetten alıntı bi göz atmakta fayda vardır tatlım yerimseniben
Neden erkekler cilveli kadınlardan gözlerini alamaz, onları yere göğe koyamaz?
Sevilen, beğenilen ve 'o bambaşka bir kadındır' denilen biri olmak aslında zor değil. Cilveli kadınları taklit ederek siz de onlardan biri olabilirsiniz
Peki cilveli kadınlar ne yapar? Neden erkekler onlardan gözlerini alamaz, onları yere göğe koyamaz. İşte, uzmanlara göre cilveli olmanın kuralları:
Öncelikle kendine sahip çıkar. Hayatını dürüstçe kazanır, onurludur, elini açıp beklemez.
Erkeği kovalamaz. Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece erkeğin etrafında dönmediğini iyi bilir. Cilveli kadın erkeğin peşinden ümitsizce koşmaz ya da onu sürekli kontrol etmez. Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği erkek değildir.
GİZEMLİDİR
Dürüsttür fakat her şeyini bir anda ifşa etmez. Elindeki kartları ise yüksek sesle açmamayı tercih eder.
Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.
Yanlış anlaşılmalara asla izin vermez, ancak kırgın olduğunda da kendisiyle iletişim kurulmasını engeller. Kafasını toparladığında ise az ve öz bir şekilde, kırgın olduğu konudan açık yüreklilikle söz eder.
ESPRİLİDİR
Zamanın kontrolünü elinde tutar. Hayatındaki erkek ile arasındaki ritmin denetimi sadece onun elindedir. Ancak bunu karşısındakine asla belli etmez.
Espri anlayışını sürekli geliştirir. Sahip olduğu mizah anlayışı ile hayatındaki erkeği gülümsetmeyi başarır.
Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.
TUTKULUDUR
Hayatındaki erkekten öte tutkuları da vardır. Hobileri, arkadaşları, işi ya da ailesi de onun için yaşadığı aşk kadar önemlidir. Ancak hiçbiri bir diğerinin önüne geçmeyecek kadar iyi dengelenmiştir.
Hayatındaki erkek o an için yanında bulunmadığında ya da ona zaman ayıramayacak kadar yoğun olduğunda bu duruma içerlemez, çünkü kendini oyalayacak başka meşguliyetleri de vardır.
Bedenine özenle yaklaşır. Görünüşünü ve sağlığını önemser. Kendine olan saygısının fiziksel görünümüne de yansıması gerektiğine inanır
dügmelerini açmaya basladım yavas yavas(yardım amaçlı yanlıs anlasılmasın)
esım dur sen dur ben açarım dedi:mymeka:
gelde bu adama cilve yap:dilcikar:
haklısın canım orası öyle ; kaç yıllık evlisin bilemiyorum ama sen adamı nasıl alıştırmışsan cilvesizliğe , adam muhtemelen şaşırdı ya da anlamadı bile senin ne yapmaya çalıştığını, büyük ihtimalle
yardım ediyorsun sandı:roflol:
Neyse , ne olursa olsun geç sayılmaz, öğrenmenin yaşı yok ! O da öğrenecek senin cilve yapmanı , sen de yapacaksınyerimseniben
Eşin Tv filan izlerken yanına sokul; (Dudaklarını büzerek, çocuk gibi )
- Ama olmuyo böyle, sen dikkatini benden fazla bir şeye verince ben kıskanıyom ama , tv yi kıskandım bak şimdi... Azcık da bana bak de ve gözlerine bak:asigim:
Bu sözlerine de kayıtsız kalacak değil ya yerimseniben sırnaşık şey