cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

Bilgisayarın tam ekranına bir klasör koydum, "aç bak" yazdım...

Açınca bi resim...Bi erkek bi kızı öpüyor dudaklarından karikatür tabi,ama çok şeker...

Not yazdım üstüne ; "mutfaktayım gel de bi öp beni böyle ...bekliyorum:asigim: "

Tabiki sonucunu gördüm sırnaşık şey

Ne romantiksin............................

pes pes pess:)
ya dıyorum bazıları bole eşlerıne ne kadar bağımlılarr
ee tabı bende erkek olsam bende tav olurum ulen böle şeylere
devam devam devam yazmaya orneklere

ayy pespembe walla sende kendimi görüom ne yalan sölüyümmyerimseniben geçenler bende nişanlım bize gelmişti işte oturduk falan gidiyodu yolcu ederken öptü aşkım beni çok özle dedim oda tamam sultanım ben seni hep çok özlüyorum dedi ne kadar çok özlüyüm dedii beni görürü görmez sımsıkı sarılıp öpücüklere boğacak kadar dedim oda tamam söz dedi sonra döndü gidioduu biras gitti arkasından sırtına hafifçe wurdum dönndü sonra HEMEN SARILIP ÖPTÜÜŞeniz bak şimdiden özledim dedi çok hoşuma gittii:asigim:

ışte bu tatlım :lepi: Bendensin sen de vallaha kaydirigubbakcemile5

Ben daha neler neler yapıyom da hepsini buraya yazmaya kalksam ohoooo , zaten aklıma da gelmez , doğaçlama oluyor çünkü genelde ...

Bir tane daha ;

Eşim eve geldiğinde zile basar.Ben de kapı arkasından sorarım;

-Parolaaaa...

O da cevap verir;

-Seni Seviyorum ...

Ben öğrettim kızlar, ama şimdi ikimiz de uyguluyoruz zevkli oluyor , hem de sevdiğini duymuş oluyorum girer girmez:asigim:

kızlar ben dün anladımkı is sadece kadında bitmiyo anlıyacak erkek lazımbenneyaptımki
dün esime cilve yapıyım diye
isten gelince sarıldım öptüm gömleginin
dügmelerini açmaya basladım yavas yavas(yardım amaçlı yanlıs anlasılmasın)
esım dur sen dur ben açarım dedi:mymeka:
gelde bu adama cilve yap:dilcikar:

ayy alemsin yaa :roflol::roflol::roflol:

sen yorulma diye öyle dedii belki eşin sen de hemen yanlış anlıyorsun ama canım allahhh allahhhhhh delikafadulden

ayy alemsin yaa :roflol::roflol::roflol:

sen yorulma diye öyle dedii belki eşin sen de hemen yanlış anlıyorsun ama canım allahhh allahhhhhh delikafadulden

yon anam yok ne ondan ne benden bisey olmaz
körler sagırlar birbirini agırlar misali yuvarlanıp gitcez artık

beni öldür kollarında dudaklarınla boğ beni lafını söylediğim her zaman banyo yapmak zorunda kalırım:lepi:

ay kızlar bi alemsiniz wallaa ne şekersiniz hepiniz yaaaaaaŞeniz yalnız ben yorumlardan bişeyi anlamadım cilwe yapmak için illa ewli olmak gerekmiokii bu sözlerim bekarlaraa bende yeni nişanlandım ama oldum olası acayip cilwe yaparım sewgilimeki çıkmaya başladıktan yaklaşık 1 ay sonra ewlenme teklif ettii

sewgililere werceğim örnekler; gittiğimz heryerde özellikle olmıcak yerlerde küçük kaçamaklar yapın öpün yanağndan, dudağından saklı we gizli olan şeylerr herzaman için daha çok heycan wericidir unutmayın,
sonra yanlışlıklla!! çarpın özellikle kalbalık yerlerde daha rahat oluyo siz önde oda tam arkanızdayken 'ay buraları düşman işgal etmiş koru beni kahramanım'die arkadan size sarılmasını sağlayın:icecream:
bide benim çok yaptığım bişey wardırr artık garibim oda alıştıı sewgilime 'kuşun burnu üşüdü hadi ısıt yazık onaaaa' diorumm hemen boynunu yaklaştırıyoo sırnaşıweriyorum bendee sırnaşık şey bunu özellikle yapıorum çünkü boynundayken burnunuzdan nefes alıp werdiğnizde çok etkileniyolarr çünkü ben nezaman yapsam sewgilimin tüyleri diken diken oluyo we 'biz ewlenelim artık yaaaaa' diooyerimsenibenyerimseniben
he bide şu warr bunu tabiki herkez yapmayabilir ama her erkek gibi benimde sewgilim alışwerişte çok fazla seçici! olmama we çok dolaşmama kısıyodu bende bi yolunu buldum onunla herseferinde bi anlaşma yapıorum 5 dükkana baktıktan sonra 6.sında iç çamaşırı, bikini we mayo tarzı yada normal bi dükkanda mini, askılı vb. tarzda bişeyler giyip kabine onu çağırıp gösteriyorum şöle bi 10 dak. kadar sağ sol dönüyorum we küçük bi öpücük alıyorum bu çok hoşuna gidio inanırmısınz artık alcağım şeyler bittiğinde bile hadi daha gezelim bakcak çok yer war demeye başladııkaydirigubbakcemile3 ay ne çok yazdım he yani kısacası bunun gibi şeyler yaporum ben şekerler sewgilimde bu huyumdan oldukça memnun sizlerde fikir olsun dedimm

kawy cigim sende de baya taktikler varmış:):)
ben daha ikna edemedim sevgilimi alışverişe
bırde bayanlar erkekler mesela cinsellik yaşamadan önce yapılan cilveleri daha çok seviyorlarmış ya da diyelim ki dışarıdaki ufak kaçamakları
...
bende size araştırmaların sonucunu yazıyorum:)
pespembenin dediklerini biraz değişikliğe uğratıp yapmaya çalışıyorum azcık bir yararı oldu sanki

ayol bende çok işveli cilveliyimdir ama hala evlenme teklifi almadım:1shok:
ben dışarıdayken kalabalık bir ortamda oturdugumuzda ayaklarından saçının telini kadar süzerim gözlerimle bazn tabi ama içimden geçenleri söylemiyimlülülülülülü oda içimden geçenleri anlıyor sanki gülüşümen kulagıma eğiliyo bakma öyle diyo:lepi: (iç geçirerek,gülerek)sanki tövbe tövbeeeeŞeniz ahahahha kalabalık ortamlarda o konuurken felan elinizi omzuna atın başınızı oun omzuna yaslayın felan o konuşruken hep ona bakıp okadar komik oluyorki siz onunla ilgileniyorsunuz ya konuşmasına degil size konsantre oluyo konuşmasını unutuyolülülülülülü

:roflol::roflol::roflol: ya ben bayıldım hepinize yaa..süpersiniz bayanlar.henüz bi sewgilim yok ama bunların hepri kulağımda küpehihoyyyt

vallahi canlarım
iyi ki açmışım şu konuyu
resmen amme hizmeti yaptım ben ve benim gibilere:)
aslında yapması çok zor olmayan ama nedense aklımıza gelmeyen bir sürü tuyo kaptık şuralardan:)
devamınıda bekliyoruz hem böylelikle kimse kendını tekrar etmiş olmayacak değişik fikirlerde çıkıyor olacak:):)

bu tanım bence cilveli kadından çok otoriter bi kadın tanımı

haklısın canım orası öyle ; kaç yıllık evlisin bilemiyorum ama sen adamı nasıl alıştırmışsan cilvesizliğe , adam muhtemelen şaşırdı ya da anlamadı bile senin ne yapmaya çalıştığını, büyük ihtimalle

yardım ediyorsun sandı:roflol:

Neyse , ne olursa olsun geç sayılmaz, öğrenmenin yaşı yok ! O da öğrenecek senin cilve yapmanı , sen de yapacaksınyerimseniben

Eşin Tv filan izlerken yanına sokul; (Dudaklarını büzerek, çocuk gibi )

- Ama olmuyo böyle, sen dikkatini benden fazla bir şeye verince ben kıskanıyom ama , tv yi kıskandım bak şimdi... Azcık da bana bak de ve gözlerine bak:asigim:

Bu sözlerine de kayıtsız kalacak değil ya yerimseniben sırnaşık şey

Son düzenleme:

canım allah nasıp ederse 4 üncü seneye girecez esımle
adamda karsısında sürekli gergın asabi somurtan(yasadıgım bazı seylerden dolayı)
saksı gibi duran bi kadına alısınca
böle seyler tuhaf gelıyo ama yavas yavas sizlerde gelen tavsiyelerle
kendımı bulacam tekrar
çünki onunda istedigini biliyorum bende istiyorum
olacak olacak sayenızde inşa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…