- 15 Kasım 2008
- 1.675
- 3
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
pespembe seni hayran hayran okuyorum valla.
hiç cilveli değilimdir.yapamıyorum.hayal gücüm yetmiyor.
nadidesultan ın olayı nasıl evirdin çevirdin .bravo sana.bana da eşim sumogüreşcisi dese mesela ben acayip bozulurdum.
eşin istesede seninle kavga çıkartamaz herhalde
tebrikler.....senden öğreneceğimiz çok şey var.a.s.
8 ayda bu kadar:uhm:
bravo yüzlerce kez.:dance:
yıllardır evliğim naz cilve beceremedim.-tatlicadiarzu-
bu saatten sonra azıcık yontulurmuyum acaba:roflol:
nur ummmPespembe yine harikasın canımmm aynen dewam ögreniceğimiz çok şey war senden
ben henüz evli degilim ama kendime güveniyorum bu konularda, iyi cilve yaparim kesin :)
hayal gücümde cok iyidir, sadece kendinize güvenin diyorum.
canım evet kesınlıkle kendıne güvenlede alakalı
artık esım böle seyler bekledıgını kendı agızıylada söluyo bende öyle olmayı çok istiyorum ama yapamaıyorum
farklı bişey yaptıgımda yanı cilve gibi sankı yapamıyacak ve utanılacak duruma dusecekmısım
gibi geliyor:1ninca: bunu yenemıyorum
esmıe sureklı sarılır öperim sevgımı bellı ederım ama odaha farklı şeyler beklıyo
offf neyapacam bılmıyorum valla benden ne köy olur ne kasaba:asigim:
ya aslında sorun şurda; sizi seven bi erkegin gözüyle bakıldıgınızda hepiniz çok tatlısınız ama baız hanımlar yapı geregi agır durur kendine öyle şeyler yakıştırmaz yapsada yakışmayacagını odun gibi durdugunu zanneder ama öyle deil siz yapın ona o anda herşey tatlı gelir ve alışırsınız hadi hanımlar akşam koçişlerinizi üstüne uçun otururken:)ah bnim koçişim olsada cilve yapsam)
geçenlerde ondan çok eski ona ait olan :sm_cool:değerli bişey istemiştim..gerçektende istiyomusun dedi bende evet dedim..nezaketen sormuştum deyince öyle bakakaldım....
unuturmuyum unutmadım.
geçen gece en seksi ses tonuyla beni istiyomusun dedim..o da hemen evet dedi.vermiyeceğim nezaketen soruyorum dedim...
işte cilve böyle bişey..yaşasın intikam.harikayım ben ya.