- 5 Nisan 2009
- 112
- 0
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
birisi beni mi çağırdıı
Unutulmamışım demek ,hoşuma gitti bu hihoyyyt Teşekkürler canım...Zaten burası ilk uğradığım topiklerden biri oldu kaydirigubbakcemile2
Dün yaptığım şımarıklığı anlatıyım size;
Eşim işten geldi ... Haliyle yorgundu...Bir şey yapmalıydım onu kendine getirmek için CADIARZU Ben de dedim ki;
-- Ben daha yorgunum ama biliyo musun ...
--Ne oldu ki yoruldun aşkım tüm gün evdeydin...
-- Eee seni özlemekten yoruldum !! Bu beni çok halsiz düşürüyor... (Cilveli suratlakaydirigubbakcemile3 )
Tabi dayanamadı öptü yanağımdan...
-- Bi de burdan öp , burası da özledi ...(yerini gösterdim kaydirigubbakcemile3)
-- Muckkkk.. (sesli sesli öpücük alındı)
--Bi de burdan , burası da özledi çok... (farklı bir yerkaydirigubbakcemile3)
--Muckkkkkkkk..... (sesli ve istekli bir buse daha kaydirigubbakcemile3)
İnanın böyle diye diye yüzümdeki her santimetrekareyi öptürdüm kaydirigubbakcemile3
Tabi kociş tüm yorgunluğunu unuttu beni öpmekten :asigim:
bekarlara nasıl tavsiye versek kızlar bilmem ki bir düşünmek lazım hassas konu :))
yok anam yok ben beceremiyom bu isleri yha cilvenin c si bile yok
gecem berbat oldu son anda vazgectim okadar yaptigim stres yanima kaldi
ne zormus buya valla artik yapacak bisi yok esiminde sansına benim gibisi dusmus
idare edecek artik-tatlicadiarzu-
Unutulmamışım demek ,hoşuma gitti bu hihoyyyt Teşekkürler canım...Zaten burası ilk uğradığım topiklerden biri oldu kaydirigubbakcemile2
Dün yaptığım şımarıklığı anlatıyım size;
Eşim işten geldi ... Haliyle yorgundu...Bir şey yapmalıydım onu kendine getirmek için CADIARZU Ben de dedim ki;
-- Ben daha yorgunum ama biliyo musun ...
--Ne oldu ki yoruldun aşkım tüm gün evdeydin...
-- Eee seni özlemekten yoruldum !! Bu beni çok halsiz düşürüyor... (Cilveli suratlakaydirigubbakcemile3 )
sizde bizimki gibisiniz anlaşılan:1rolleyes: bizde de ben isteriğimdir her an sarmaş dolaş oluyum cilve naz olsun bayılırım ama benim kociş de tam aksine ben üstüne düşmessem nadirdir :icecream:
pespembe canım bu kısmı sevgiliye uygulanır msnde sonuç
'':-aşkım,uçak biletimi aldım ya bir görüşsek iyi olacak.''
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: