cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
evet cilveli hanımlar,
eşine sevgilisine cilve, şımarıklık ve tatlı tatlı naz yapabilen hanımlar
yaptıklarınızdan örnek verebilir misin?hihoyyyt ben ilgili şefkatliyim ama cilve kısmını pek beceremiyorum bu devirde de öyle olmak gerek
fikirlerinizi bekliyorum:1hug:

ben nazlıyımdır o da nazımı çeker..şımarıklık yaptığımda olur..bazı şeylerde direttiğimde olur..ama tam bi örnek üzeründe gösteremem tabi bunu...

Biri beni mi çağırdı :teytey:

Buyrun benim , o cilveli , tatlı tatlı naz yapan, şımarıklık yapan ... :asigim:

Bana göre cilveli ve nazlıyım ama tatlı olanından...Böyle kadınları seviyor erkekler biliyorum ama benimki

yapı meselesi , ben oldum olası bu potansiyele sahiptim sırnaşık şey

Nasıl anlatsam be canım bilemiyorum ki evde beni gelip görmen lazım... Eşim koltukta uzanırken yanına

atlayıp (dikkat et atlayıp :) yanağımı uzatmalar , burnunu ısırmalar.:roflol:.. Onun bana sarılmasını

istiyosam , "beni kanatlarının altına alsana , yavrun geliyo" filan derim... Yani hangi birini anlatıyım

canım , anlatılmaz yaşanırım ben:sm_cool:

Son düzenleme:
ben cılve yapamam öküz gıbıyımdır
dana gıbı dururum böle mal mal bakarım tabıurı caızse
ne kıvrılırım ne dogrulurum dumduz dururum

:1ninca:

çok güzel bi yazı... Ama erkeği kovalamazsan nasıl naz yapacaksın ki, adam işten zaten yorgun argın geliyo o mu seni kovalayacak o haliyle:roflol:

şaka bi yana canım yazı çok güzeldi , paylaştığın için teşekkürlera.s.

Son düzenleme:
ben cılve yapamam yapım degıl ama naz yaparım ve sımarık bı ınsanım
bu arada vucudum ve gıyıdıklerım cok sexıymıs ama ben bunu kullanamıyormusum
malesef bu acı gercegı 2 gun önce esım 3 senelık evlılıgımde ıtıraf ettı
cok uzuldum dıyemıyecegım demekkı yapım bu elımden bısey gelmez................

suan hamıleyım ve benden gecelerı babydoll gıymemı bekleyen bır esım var
karnım burnumda dusunun yanı esımın fazla abarttıgını dusundugum ıcın takmıyorum kafama
haksızmıyım sız soyleyın lutfen..........

işte ben beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

vallahi sanırım bu doğal mizaç...:)
ben çocukluğumdan beri aileme yapardım şimdide aşkıma yapıyorum:)))
dozu kaçırmıyorum şımarıklık yaparım,bebiş gibi konuşurum, üzülünce dudak bükerim...
abartmadan tatlı tatlı küserim...
sonra barışmak için öpücük beklerim falan... :))))

[
GİZEMLİDİR

Dürüsttür fakat her şeyini bir anda ifşa etmez. Elindeki kartları ise yüksek sesle açmamayı tercih eder.

Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.

Yanlış anlaşılmalara asla izin vermez, ancak kırgın olduğunda da kendisiyle iletişim kurulmasını engeller. Kafasını toparladığında ise az ve öz bir şekilde, kırgın olduğu konudan açık yüreklilikle söz eder.

ESPRİLİDİR

Zamanın kontrolünü elinde tutar. Hayatındaki erkek ile arasındaki ritmin denetimi sadece onun elindedir. Ancak bunu karşısındakine asla belli etmez.

Espri anlayışını sürekli geliştirir. Sahip olduğu mizah anlayışı ile hayatındaki erkeği gülümsetmeyi başarır.

Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.

TUTKULUDUR

Hayatındaki erkekten öte tutkuları da vardır. Hobileri, arkadaşları, işi ya da ailesi de onun için yaşadığı aşk kadar önemlidir. Ancak hiçbiri bir diğerinin önüne geçmeyecek kadar iyi dengelenmiştir.

Hayatındaki erkek o an için yanında bulunmadığında ya da ona zaman ayıramayacak kadar yoğun olduğunda bu duruma içerlemez, çünkü kendini oyalayacak başka meşguliyetleri de vardır.

Bedenine özenle yaklaşır. Görünüşünü ve sağlığını önemser. Kendine olan saygısının fiziksel görünümüne de yansıması gerektiğine inanır

hihoyyyt aha da beni anlatmış desem çok mu mütevazi olurum hihoyyyt

:lepi:
:sm_cool:
delikafadulden ehehehhehehe evett yaa beybidol gıymelısın cartıyer gıymelısın
adam ıstıyo sen yapmıyon muuuu .: heheuhehuehu sırnaşık şey
o hamiş halinle bıle seksı olmalı fantezı yapmalısın ehuehuhe
yok artııkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
ama eşinin senı hamıleyken bıle seksy gorebılıyo olması ıyı :))

ayy canımm benimm kırıldım okurken gülmektennn:roflol::roflol:

ama ne yalan söyleyeyim

Onun bana sarılmasını

istiyosam , "beni kanatlarının altına alsana , yavrun geliyo" filan derim...

bunu ben de deniyeyimmmm:roflol:

ayy çok tatlısın yaaa!Şeniz

:roflol:evet ya adam beklıyo ıste delımıdır nedır:roflol:

valla evin içinde yavrumm annemm die dolaşıyorum:))abartıyomuyum ne:)ama hoşuna gidiyo.

içinden geldiği gibi yapmak yaşamak bi gülüş bi bakış bi öpücük bile cilwe olabilir eşler arasında güzel şeyler kaydirigubbakcemile2

hanımlar çok tatlısınız canınlarım :1hug:aynen dewam mutluluklar diliyorummm aşkla kalın:asigim:a.s.

Bu içten gelir ya, o an ve karşındaki insana göre değişir.
Ama örnek vermek gerekirse, dizine oturur sev beni derim :jeyyar:
O da sever dayanamaz sositososito

ney söylediğin değil nası söyledğin önemli arkadaşım
argo kelimeyi bile nazlı nazlı söylersen hoşuna gidecektir

ah canım ya , bak sana ne dicem ... Ben de babydolle yatağa girerim ...
eşim der ki "aşkım git üzerine kalın bişeyler giy , hasta olucaksın.."
ben de " yok aşkım ben iyiyim böyle..."
"Hadi canım kalk pijamalarını giy , bununla yatılmaz ,kalk " der ve yorganı da açar , çıkar değiştirir öyle girerim:roflol:
Eşiniz de hamileyken bile böyle giyinmenizi seviyor demekki... Kimi erkek böyle işte her zaman seksi görmek istiyo eşini...
O zaman giy bence, yani eşin mutlu olsun diye... Sana karşı ilgisinin bitmediğini gösterir bence , güzel bir şey buyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…