• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
hanımlar reklam yapılıyor !! krem hakkında yorum yapan kişiler sadece bu başlıkla ilgileniyor yazıyor.. pes yani hee !!

ben de şüpheleniyorum, çünkü burda yazılanların aynısı, kullanıcı yorumu olarak sitelerinde de yazıyor. hadi diyelim memnun kaldı kullanıcılar oraya da yazdı, birebir aynısını yazmaz herhalde, ben düşünüyordum vazgeçtim. sağlık bakanlığı onayı olmayan bir ürün kullanıp kendimi riske atmak istemiyorum açıkçası.

hanımlar reklam yapılıyor !! krem hakkında yorum yapan kişiler sadece bu başlıkla ilgileniyor yazıyor.. pes yani hee !!

arkadaşım cilt lekelerimle ilgili problemim warsa ve bu kremi kullanıosam tabi ki bu başlıkla ilgilenicem kendi adıma konuşiyim kesinlikle reklamla ilgim yok kremi kullanan biri olarak diğer arkadaşlara fikir wermek ve sorularımı sormak için yazıorm bari genelleme yapma...

ben de şüpheleniyorum, çünkü burda yazılanların aynısı, kullanıcı yorumu olarak sitelerinde de yazıyor. hadi diyelim memnun kaldı kullanıcılar oraya da yazdı, birebir aynısını yazmaz herhalde, ben düşünüyordum vazgeçtim. sağlık bakanlığı onayı olmayan bir ürün kullanıp kendimi riske atmak istemiyorum açıkçası.

yanlız sitedeki yazılarda farkederseniz hep alıntıdır diyor. o yüzden aynısı.reklam değil benim yazdığım kesinlikle daha almadım daha:lepi:

Asıl sizin bu şekilde yorum yapıyor olmanız pes yani dedirtecek tarzda ki asılsız yere kimseyi böyle itham edemezsiniz buradaki amaç yorumda, öneride bulunarak birbirmize yardımcı olmak değil mi ki ben ilk mesajımda da belirttiğim gibi bu başlık altında önerilen kremi alıp memnun olduğum ve ben bir başkasının yorumuyla bu kremden haberdar olmuşsam başkalarına da benim katkım olması düşüncesiyle foruma üyle olmadan takip eden birisi olarak özellikle üye olup yorumumu yaptım fakat sizlerin insanları öneride bulunmaktan soğutan bu tarzdaki yorumlarınız hiç hoş değil.

Kremin reklamının yapıldığı sitedeki yorumları bende gördüm, oradaki yorumlar buradan alınarak konmuş oraya ki bu kadar önyargılı düşünmeseydiniz bunu sizler de kolaylıkla tahmin eder anlayabilirdiniz.

Asılsız yere yapılan ve birbirlerine yardımcı olmak adına yorum yapan kişileri kırıcı nitelikte olan bu tür yorumları kınıyorum.

Bu reklam muhabbetine yorumbile yapmak istemiyorumama yine de sunu söyleyeyim ben kendi adıma yana yana google dan leke cıkarıcı bıseyler ararken buldum bu forumu ve binbir tereddütle ısmarlayıp aldım kremi hala da ıkı sefer kullanabıldım zaten.Mustafa beye de tesekkur edecegım kurtulursam tabı Fılız hanıma da onun sayesınde tanıdım cunku sıtesınden ıse haberım bıle yok su an ogrendım.Baska bıryere ne yazacagız onu anlayamadım benım derdım kapkara duran ve bıran once gecmesı ıcın herseyı yapabılecegım bır leke!!!

Bu arada soran da olmus ben ılacı kullandıgımda da kullanmadıgımda da hep kapatıcı ve fondoten kullanıyorum mecburum zaten kullanmaya bu sekılde asla cıkamam sokaga hergun kac kez ugrasıyorum kapatmak ıcın cunku sılınıyor fondoten de.

Kremı de ıkı gunde bır surucem gecen gun ıkıncı kez surdum ılk surdugum gıbı olmadı kızarmadı oyle bugun baktım hafıften soyuluyor yıne.Insallah soyula soyula gececek.Hıc umudum yok ama.

ii geceler arkadaşlar yukarıda ki reklam yorumlarına hiç takılmak istemiyorum doğrusu ben 6 gündür kullanıyorum lekelerimde çok az bir değişim var renkleri açıldı bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak ben bir dersanede çalışıyorum ordaki arkadaşlarım merakla bekliyor sonucu doğrusu hergün yüzüme bakıyorlar aşırı kurumam oldu benim ve bana dedikleri gittiği yani bugün beyazladığımı söylediler :)))) çok güldük lekeler kalır sen bembayaz olurmuşsun diye ben umutluyum arkadaşlar bu kremin içinde büyük ihtimal hidrokinon var kuruma ondan kaynaklı olabilir göz altlarınıza yaklaştırmayın fazla yoksa gözleriniz şişer gelişmeleri yazıcam ayrıca mustafa beyle ilk konuşmamda bana bebek gibi bir cilde kavuşacağım konusunda garanti verdi kullanmaya devam

Ya arkadaşlar bu kremin sayfası ne bi zahmet yazın google aratıyom bişey çıkmıyor

lekeyeson.com yazdığında site karşına çıkıyor canım ben henüz cesaret edip alamadım annem izin vermiyor :( ayrıca site ismi yazmak kurallara aykırı mı bilmiyorum eğer yanlışsa affedin beni :)

Son düzenleme:
allahım allahım sana geliyorum :)))

güldürmeyin beni yaa hem bu krem için üye oldunuz diyelim benim öyle bir yorumumdan sonra hepiniz birden niye yazıyorsunuz ?? nasıl hepinizin bu başlıktan haberi oluyor ???

ve şu anda 2 misafir bu sayfayı okuyor :) hayret doğrusu normalde hiçbir sayfada doğru düzgün misafir bulunmaz.. buraya giren kişilerde sadece bir kremle ilgilenmez... benim msjlarıma bakın mesela :)) yazmadığım konuşmadığım birşey kalmamışşş..

ve ilk msjından son msjıma kadarda bir kremi övmüyorumm

ben söylüyeceğimi söyledim akıllı olan akıllı olur.... ve inanan inanır inanmayan inanmaz ben uyarımı yapayımda...

he bu arada :) bu cilt lekeleri foruma uzun zamandır uğramıyordum geçen başlığıma bakayım dedim o sayede gözüme takıldı şayet geçmeyen bıyık lekelerim var :)

ve biraz azaltma adına güneş kremi ve elma sirkesi+limon suyu+su faydalı oluyor başka birşey bulamadım boşuna para tuzağı işte...

Başlatılmaya çalışılan her türlü polemiğe karşın, 10 günden bu yana kullandığım ama kızarıklık oluşmaya başladığından dolayı 3 gün ara vermek zorunda kaldığım bu krem hakkında ben de "reklam" yapmak isterim. Toplamda 7 gün yüzümün her yerine sürdüm. Şu an hala soyulmalar var ve bu arada cildimin rahat nefes alması için hiç fondöten kullanmadım. Sadece Daylong 50+ güneş koruyucu ve nemlendirici sürüyorum. Lekelerin rengi oldukça azaldı. Geçeceğine eminim. Ama beni asıl mutlu eden, yüzümdeki aydınlık. Cildim gerçekten çok berrak. Kendimi fondötensiz hiç beğenmeyen biri olarak şu anki görüntüye bakıp ömrümün kalan kısmında ne pudra ne fondöten kullanmasam da olur diye düşünüyorum. Üstelik henüz 7 gün kullandım. Bu benim için şimdiden harika bir sonuç. Bir süre sonra dekolte bölgemdeki lekelerden de bu krem sayesinde kurtulabileceğime eminim. Filiz Hn. ve Mustafa Bey. Her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah'ım ne güzel bu "reklam"ımdan sonra kim bilir kaç milyon dolar kazanıcam. Yaşasın!!!

aysızgökyüzü,madem senin de leken var denemende fayda var arkadasım ben bılmıyorum burada reklam yapan varmı yokmu ama senin dedıgın lımon sırke karısımını da denedım ınankı daha kotu oldu lekem benımkı de bıyık bolgesınde ve de gıtgıde koyulastı daha beter oldu kremi de buradan duydum aldım bana yarım olcu gonderdı eczacı topam 12,5 tl yolladım.Bu para cok komık bır para lekem gececekse kaldıkı ınan eskısıne oranla % 50 den fazla lekemde azalma oldu saece 2 kez surdum hala soyuluyor ve soyuldukca da acılıyor rengı.Allah askına ne pahalı kremler vs var onları da deneyecektım ama ararken bu sayfayı buldum googledan.Bu zamana kadar da hıc ıhtıyacım olmamıstı boyle bır sorunum da yoktu zaten dogum sonrası cıktı.

Son düzenleme:
merhaba patafix krem bugün geldi ama mustafa beye ulaşamadım,büyün yüzüne mi uyguladın.bu arada yüzümün bronzluğu hala geçmedi kremi kullanırsam dekolte bölgeme göre ton farkı ortaya çıkarmı artı lekeli bölgeye daha fazla mı sürüyorsun

Merhaba. Evet komple yüzüme sürdüm. Yalnız göz çevresini es geçtim. Bronzsa tenin, büyük ihtimal ton farkı olacaktır dekolte bölgenle. Çünkü deriyi kat kat soyan bir krem bu. Cilt tonunu da açıyor doğal olarak. Ama zaten makyaj uzmanları her zaman için yüzün vücudumuzdan bir iki ton açık olması gerektiğini söyler daha genç bir görünüm için. Yani bu extra bonus olacak :)
Ben lekeli bölgeye daha fazla sürmedim. Ama dudak üstü ve çene derisi çok daha ince ve hassas olduğu için oraya daha az sürdüm hep. En çok soyulan yerler oralar zaten. Elmacık kemikleri ve alın bölgesine biraz daha fazla sürüyorum. Alnım daha yeni yeni soyulmaya başladı. Ama sakın sürerken abartma. Çok kötü kızarıyor ve tahriş oluyor. Mustafa Bey'in yazdığı yönergeleri dikkate alırsan sorun olmaz. Arada irtibata da geçmelisin. En doğru cevapları o verebilir sana. Çok yakında cildinin güzelleşeceğine inanıyorum. Farkı göreceksin...

benim de dudaküstü bölgesinde hafif kızarıklık ve çok hafif yanma var..tenim koyu olduğundan kızarıklık pek o kadar belli olmuyor..gündüz bepanten sürüyorum..yanaklarımda soyulma ve kızarıklık yok henüz.
Aman kayboldu lekelerim mucize diyemem, daha 4 gün oldu zaten başlayalı..
mustafa beyi hiç aramadım kullandığımdan beri..

önceden aknelyse ve expigment kullanmıştım benzer durumdu aynen, birkaç gün sonra düzelmişti..

allahım allahım sana geliyorum :)))

güldürmeyin beni yaa hem bu krem için üye oldunuz diyelim benim öyle bir yorumumdan sonra hepiniz birden niye yazıyorsunuz ?? nasıl hepinizin bu başlıktan haberi oluyor ???

ve şu anda 2 misafir bu sayfayı okuyor :) hayret doğrusu normalde hiçbir sayfada doğru düzgün misafir bulunmaz.. buraya giren kişilerde sadece bir kremle ilgilenmez... benim msjlarıma bakın mesela :)) yazmadığım konuşmadığım birşey kalmamışşş..

ve ilk msjından son msjıma kadarda bir kremi övmüyorumm

ben söylüyeceğimi söyledim akıllı olan akıllı olur.... ve inanan inanır inanmayan inanmaz ben uyarımı yapayımda...

he bu arada :) bu cilt lekeleri foruma uzun zamandır uğramıyordum geçen başlığıma bakayım dedim o sayede gözüme takıldı şayet geçmeyen bıyık lekelerim var :)

ve biraz azaltma adına güneş kremi ve elma sirkesi+limon suyu+su faydalı oluyor başka birşey bulamadım boşuna para tuzağı işte...

anlamanızda yada okuduklarınızı algılamada bi sorununuz var galiba o açılan siteyi dkkatli okursanız aynen burdan alınan cümleler var tepesinde de alıntıdır die zaten yazıor alıntının ne demek olduğunu bilmiosunuz sanırım... insanların sadece burayla ilgilenmesi çok mu garip illa takip ettiğimiz her sayfaya yorum yapmak zorunda mıyız siz her sayfaya burda olduğu gibi asılsız yorum yapıosanız o ayrı bi konu..Bu kremi kullanıosam tabi ki buraya yorum yazıcam gidip bacaklarla ilgili sayfaya yazaamam heralde hem reklamdan bu kadar insanın ne gibi bi çıkarı olabilir sen yakına başka bi kremin reklamını yapıcaksın galiba da şimdiden bu kremi kötülüosun.. Benim yorumlarımı da dikkatli okursan kremi övmedim hiç bi zaman.. Burdaki hiç kimsede yüzümdeki lekelr tamamen geçti demedi zatennnnnnnnnnn....

kızlar dediğiniz siteyı bende şimdi ziyaret ettim çok şaşırtıcı bı şekılde benım burada yazdıgım yorumlar mustafa beyın sitesindede çıkmış nasıl oldu anlamadım mustafa bey burayı takıp edip kopyala yapışdırmı yapıyo ne anlamadım şok oldum. kendi yazdıklarınıza bakın hepinızın yorumlarını o sitedede bulabılırsınız çok şaşırdım. kızalr benım eskıye yonelık yazılarımada bakabılırsınız ben buraya 2009 un başında uye oldum ve ondan sonra hep lazer epilasyon ve iğneli epilasyon konusunda yazılarım oldu lazer epilasyonda oluşan dudak uzerimdekı lekede benım cilt lekeleri bölümunde yazıları takıp etmem sonrada burayı bulmam oldu yanı kesinlıkle mustafa beyın ilacını savunmuyorum iyi diye.... evet ilacı aldık ablam aldı ben tatıle gidecegım dıye almadım iyice lekem artar dıye ablam aldı duzenlı kullanmadı lekesınde%50 bı azalma oldu. mustafa beyın yapdıgı çok yanlış ya kendisi yada elemanları buradan kopyala yapışdır yapıyolar şok oldum resmen

teşekkür ederim patafix,bu akşam başlıyorum.cildimde doğum lekeleri ve geçmiş yıllara ait sivilcelerden kalma lekelerim var.senin dediğin gibi bütün yüzüme uygulayacağım.ama sıcak havlu kompresi biraz zahmetli gözüküyor

benim kremimde bugün geldi arkadaşlar umarım faydası olur :) ama sıcak suyla yıkasam olurmu havlu kompresi için üşeniorumda :D

Back