Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

solante copartone ve sebamede göre çok iyi yağlanma yapmıo parlamada şimdilik memnunum sivilceleride tedavi edio zaten salisilik asit içerio tabi solante acnes olanı kullanıyorum pigmentayı bilemiyorum bazı pigmenta kullananların esmerleştirdiği yorumunu yapanları okumuştum ama bilemiyorum

Son düzenleme:
Ben de yıllarca sebamed kullandım ama parlama yapmasının yanında artık agır da geldıgını hıssetmeye basladım..birazdan solante acnes siparıs verecem..Sivilceleri iyileştirme etkisi gercekten var mı??umarım memnun kalırımm :/

filiz hanım ezaçının telefonunu güremedim nasıl öğrenebilirm telefonunu benimde yüzümde lekeler var lütfen yardımçı olun telefonunu nasıl öğreneçem

salisilikasitiçerdiğiiçin sivilceleride iyileştiricie tkisi var

Filizistanbul un söylediği eczayıcı bilen varsa bana ulaşabilir mi? mesaj sayım az olduğu için ulaşamıyorum kimseye

kızlar kullananlar fotoğraf çekip link verebilirmi ya lütfen

merhaba adın sengul sanırımm.kremın ömrü 3 ay bilgin olsun. yazını ne zmaan yazdın bılemıyorum ama bılgın olsun

bu kremi yeni aldım ben de.ama pazartesı baslıcam,lekelerım alınımda tabiki sivilce lekeleri,yanagm ve burnumdada çıler var,bna tum yuzume kulanmamı onerdi,pekı sivılcelere de ıyı geliyor mu,cıkmasını onluyor mu?bılgsı olan paylasırsa sevınırm.

Bu sis kremini nasıl aldın canım nerde satılıyor

lekeyeson siteden numarasını alıyosunuz..mustafa erşahin cep numarası ile eczane numarası var.kargoyla geliyor..yanında bepanten kremi de istedim ikisi birlikte 30 liraya geldi kargo tabiki sizden.6 lirada o. cok ilgili bey bir günde geldi.

kızlarrrr
benim de lekelerle başım dertte
epeyce bir ürün kullandım şimdiye kadar
ama netice yok
lütfen bana bu kremi alabilmem için gerekli numarayı özelden yazarmısınız
ben kimseye özelden mesaj atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…