merhaba şekerkız
bende dün sis leke kremi siparişi verdim. bugün yarın elime geçer. sana sormak istediğim. geçtiğimiz yaz sonu cilt doktorum bana SOLANTE PİGMENTA 50 faktörlük güneş kremi vermişti. ben arada sırada sürdüm. sen memnunmusun bu kremden?
Ben de yıllarca sebamed kullandım ama parlama yapmasının yanında artık agır da geldıgını hıssetmeye basladım..birazdan solante acnes siparıs verecem..Sivilceleri iyileştirme etkisi gercekten var mı??umarım memnun kalırımm :/solante copartone ve sebamede göre çok iyi yağlanma yapmıo parlamada şimdilik memnunum sivilceleride tedavi edio zaten salisilik asit içerio tabi solante acnes olanı kullanıyorum pigmentayı bilemiyorum bazı pigmenta kullananların esmerleştirdiği yorumunu yapanları okumuştum ama bilemiyorum
Ben de yıllarca sebamed kullandım ama parlama yapmasının yanında artık agır da geldıgını hıssetmeye basladım..birazdan solante acnes siparıs verecem..Sivilceleri iyileştirme etkisi gercekten var mı??umarım memnun kalırımm :/
Bende almıştım kremi ama hala kullanmaya başlamadım. O kadar çok ürün kullandım ki artık bıkkınlık geldi..
Bakalım bunu da deneyecem umarım kesin çözüm olur. Çünki şuana kadar kullandığım herşey geçici çözüm üretti...
Kullanan da epey kişi var. Memnunda kalan var. İnşallah faydası olur banada...
bu kremi yeni aldım ben de.ama pazartesı baslıcam,lekelerım alınımda tabiki sivilce lekeleri,yanagm ve burnumdada çıler var,bna tum yuzume kulanmamı onerdi,pekı sivılcelere de ıyı geliyor mu,cıkmasını onluyor mu?bılgsı olan paylasırsa sevınırm.
kızlarrrr
benim de lekelerle başım dertte
epeyce bir ürün kullandım şimdiye kadar
ama netice yok
lütfen bana bu kremi alabilmem için gerekli numarayı özelden yazarmısınız
ben kimseye özelden mesaj atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?