Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sis leke kremi yazın çıkar google dan. mustafa beyin tlf nu orda yazıyor...
çok teşekkür ederim hem size hem filiz hnma :)
LÜTFEEEEEEEEEEN... bilen varsa banada göndersin Sinoplu Eczacının yani Mustafa Beyin numarasini !!!
bgun bızde aradık ablamla eczacı beyı ablamın yzunde hamılelık lekelerı var eczacı bey geçecegını soledı yarın ablam hesabına parayatırıp ilacı alacak bende tatıl dönüşü alacagım
aa kimmiş bu mustafa bey hemde sinoplu hemşerim neresinden acaba merkezdemiymiş???
hem de merkez eczanede çalışıyormuş. ben de Mustafa Bey in kremini kullananlardanım. görürseniz ona teşekkürlerimi iletin lütfen ama ayrıca şunu da eklemeyi unutmayın: lekeler tekrar geri geldi.üstelik düzenli olarak her gün 50 faktörlük güneş koruyucu kullanmamama rağmen.
bunda Mustaafa Bey in bi suçu olduğunu düşünmüyorum.bu lekeler tamamen güneşin etkisiyle oluşan lekeler değil. Hamilelikteki hormon değişikliği,yaşın ilerlemesi, ciltteki pigmenlerin artık düzenli çalışmamasıyla ilgili. ama Mustafa Bey in kremi sayesinde çok koyu olan lekerim gitti şimdi güneşle birlikte tekrar belirginleşmeye başladı ama ben onları kontrol altında tutuyorum. leke giderici bir kremi sürüyorum haftada 2-3. bakalım. artık lekelerle yaşamayı kabullendim.:))
sen yanılmıosam foto eklemiştin arkadaşım
bende kullandım leke kremin, yaklaşık 2 ay şimdi sde beyazlatıcı istedim ama inş beyazlatır çünkü leklerim halen var azda olsa cildimde çok dirençli sireli suyla kompres yarım saat arayla 2 kat sürüüorm kremi güneş kremi olarakda solante acnes aldım bakalım
yüzüm
n rengini açsam bile kalıcı olurmu tereddütteyim daha öncede benzer bi ürün kullanmıştım talha die bi arkadaş amerikadan getiriodu orda bi doktor yapıomş gerçekten rengimi açmıştı yaklaşık 2 tondan fazla bi buçuk ay kullandm ama tekrar esmerleştim bırakınca
o kremin bundan farkı daha fazla yumuşatodu bebbek cildi gibi yumuşack dokunmaya korkuodm o kadar yumuşatıodu birde sabunları çok güzeld biri siyah biri turuncu bekletince yüzün karıncalanıodu o sabun da çok enteresandı kremde zaten asıl amac renk açmaktı yoğun olrk kojik asit vardı sanırım içinde
sen yanılmıosam foto eklemiştin arkadaşım
bende kullandım leke kremin, yaklaşık 2 ay şimdi sde beyazlatıcı istedim ama inş beyazlatır çünkü leklerim halen var azda olsa cildimde çok dirençli sireli suyla kompres yarım saat arayla 2 kat sürüüorm kremi güneş kremi olarakda solante acnes aldım bakalım
yüzüm
n rengini açsam bile kalıcı olurmu tereddütteyim daha öncede benzer bi ürün kullanmıştım talha die bi arkadaş amerikadan getiriodu orda bi doktor yapıomş gerçekten rengimi açmıştı yaklaşık 2 tondan fazla bi buçuk ay kullandm ama tekrar esmerleştim bırakınca
o kremin bundan farkı daha fazla yumuşatodu bebbek cildi gibi yumuşack dokunmaya korkuodm o kadar yumuşatıodu birde sabunları çok güzeld biri siyah biri turuncu bekletince yüzün karıncalanıodu o sabun da çok enteresandı kremde zaten asıl amac renk açmaktı yoğun olrk kojik asit vardı sanırım içinde
neden cildin rengini açma ihtiyacı duyuyorsunuz? açık tenlilerde lekeler hem daha çok görünüyo hem daha çok leke olma ihtimali var bence...
İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
bu krem acaba yüzü kızartıyormu bana cılt doktoru bı krem verdı lekeler ıcın adı contractubex benım yuzumu kıpkırmızı yaptı resmen yandı yuzum bu kremınde boyle bı etkısı varmı acaba?
evett kızartıyorrr.....sis leke kremi diye başlık var oradan bakın sizde