• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar size kesinlikle pohli kremi öneriyorummmm aktarlardada bulabilirsiniz konuda açmıştım ama takan olmadı 10 tl krem ister netten siparş verin ister gidin bi aktardan alın resmen cildin rengini açıyo ne güneş lekesi ne sivilce hiç bişey bırakmıyo ben şimdi koltuk altımada sürmeye başşladım böyle soyucu asitli kremlerle uğraşmayın hemde yumuşacık yapıyo cildi

Son düzenleme:
Bugün sis leke kermimin 5. günü.Çarşamba günü başladım,dün cildim epey bir kızardığı için ara verdim.Yani 4 kez sürdüm. Lekem % 70 kesinlikle azaldı(Göz kenarımdan elmacık kemiğime doğru olan)Ama bıyık bölgemde hala bir gelişme yok.Yine de çok memnunun, eminim bıyık bölgesi de geçecek,çok umutluyum.Darısı başınıza...Gelişmeleri yine bildiririm

arkadaşlar inşalah lekelerimizden kurtuluruz.
bu kremi ben de alıcam. aslında sitede kremin hamilelik ve emzirme döneminde kullanılabileceği yazıyor. ama ben yine de doğum sonrasında kullanıcam inşallah.
emzirme döneminde kullanan var mı?

kizlar, sikayet var dan baktim o kreme baya saydirmis kullananlar. alip paranizi dokmeden guzelce arastirin derim

Bence cilt lekerine karşı kesin çözüm sunan Drula leke kremini tavsiye ederim. Cilt lekelerine karşı 1925'ten beri bütün dünyada en çok kullanılan krem.

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

filiz hanım bende kullanmak istiyorum ama nsaıl ulaşabilirim acaba bu eczanenin adına ve telefonuna siz zahmet özel mesaj olarak bilgileri gönderirseniz sevinirm.teşekkürler:69:

filiz hanım merhaba,

sevgili adaşım bende eczacının telefonunu ve ismini rica ediyorum. netde farklı bir sipariş vermek istemiyorum. cildimden dolayı çok sıkıntılıyım lekelerden dolayı :84:

Back