Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar bu toipiğin sayfalarını tek tek uzun uzadıya incelemiş ve reklam içerikli olduğunu görmüşdüm bir zamanlar burda ben kullandım memnun kaldım diyenlerden hiç birisi foğraf koyamadılar bunu belirtmek istedim naçizane önerim bilmediğiniz ürünleri hiç bir yerinize sürmeyin gerisi size kalmış burda işin pazarlamısını yapan arkadaşlar sizde biraz daha dürüst olun lütfen iyi geceler....

filiz hanım rica etsem o eczanenin telini bana da yollarmıısn mesaj attım ama gitmiyor. kotam az sanırım :)

bende size başka bir öneride bulunayım arkadaşlar kız kardeşim bir aydır forever living aloe vera nın peeling leke gidericisi ve güneş kremiyle lekelerinden kurtuldu kızlar bu bir reklam değil kesinlikle öneriyorum tecrübeyle sabit uzun süredir kullanıyordum ama bu sonucu görünce kesinlikle daha fazla inanıyorum ve faydasını gördüğüm bu ürünü gönül rahatlığıyla herkese öneriyorum

arkadaşlar merhaba,
bu eczacının numarasını sis leke kremi diye googleye yazın çıkıyor mustafa bey sinop ,
şuanda bende kullanalı 1 ay kadar oldu ,çillerim için almıştım renkleri soldu şuanda gerçi halen tedaviye devam ediyorum ,ibende ilk etapta tereddüt ettim ama şuan bir sıkınıtm yok herhangi bir yan etkide görmedim sadece biraz soyulma var o da zaten benpantene krem kullanınca 1 vey 2 günde geçiyr,isteyen olursa numarasından ulaşabilir eczacıda çokda ilgilniyor ,her sorunuza sıkılmadan yanı veriyr,yinede siz bilirsiniz ama ben şuanda memnunum.tam olarak geçmedi fakat tedavide henüz bitmedi
KARAR SİZİN.

Filiz Hanım,
Mesaj atmak istedim ama gitmedi.Kremi aldığınız yerin telefonunu gönderebilir misiniz?Sizle de konuşmak isterim müsait olursanız...

acaba bana da adresi yollayabilir misiniz,gerçekten lekelrle başım dertte ve ciddi bir çözüm arıyorum,teşekkürler

İletişim bilgilerini kaldırmışlar yeni olduğum için özel mesajda gönderemiyorum siz bana ulaşabilirseniz çok sevinirim

filiz hanım benimde doğum lekem var sizden ricam bana da bu eczacının bilgilerini verebilirmisinzi lütfen

İletişim bilgilerini kaldırmışlar yeni olduğum için özel mesajda gönderemiyorum siz bana ulaşabilirseniz çok sevinirim

arkadaşlar bende yeniyim ve özel mesaj atamıyorum lütfen bu eczacı bilgilerini banada yazarmısınız sizden ricam beyaz tenliyim ve doğum lekem çok kötü görünüyor:mail adresim:vuslat_can@hotmail.com

sevgili zeynepberra yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyorum senden ricam filiz hanımın kullandığı kremi kullanmak istiyorum sizden rica etsem bana iletişim bilgisi verebilirmisinzi mail adresim:vuslat_can@hotmail.com ilginiz için teşekkürler

filizciğim bendede lekeler cok gün gittikcede artıyor dr. gidip bazı ilaclar kullandım ama sonra gene cıktı bende eczanenenin telefonunu istiyorum yazarsan sevinirim..

Yeni üye oldum, sinoptaki eczanenin (sis kremi diye aratırsanız çıkıyo nette) telefonunu buldum bende görüştüm, en geç pzt elimde olucak krem. Akne izleri yüzünden aldığımdan dolayı önce akne kremini kullanacakmışım sonra sis kremine geçicekmişim. 15 gün sonra son izlenimleri yazıcam, akneye ve akne izlerine karşı nasıl tepki verdiğini özellikle ;D (Ayrıca bu siteyi çok sevdim ;D )

filiz hanım eczanenin ismini verseniz olmmazmı bende hemen denemek ıstıyorum benım kucuklukten cıcek ızlerım vardı onları yolmusum kahverengı ızler kalmıs onlaraa cozum olurmu acaba bıde yuzun her yerınemı suruyorsunuz yoksa bellı bolgeyemı bıde cıldı cok asırımı soyuyo ınsan ıcıne cıkmıyacak kadar mı merak edıyorum calısan bır bayanım cunku bıde nasıl kullanıyosun onuda yazabılırsen sevınırım tatlım benım gıbı cok merak eden vardır

5 gün boyunca sis kreminin yanında gönderdikleri akne kremini kullandım ve demin ilk defa sis kremini sürdüm, akne kremi tüm gözeneklerimi açtı ve siyah noktalarımı kusturdu, eczacı Mustafa beyle görüştüğümde sis kreminin onları ortadan kaldıracağını söyledi. 5 gün sonra ilk 5 günlük süreyi atlattıktan sonra yine yazıcam.

ilk önceki sayfalardada yazmışdım kızlar ablam bu ilacı yakşalık bı 5 6 ay önce eczacıdan sipariş verdi aldı. lekler gider gibi oldu sonrada oldugu gibi kaldılar hiç bi azalma olmadı. ablam çok üzüldü kremin etkı etmediğini görünce. eczacı ablama kesinlikle gececek hiç kuşkunuz olmasın demiş ablamda haliyle çok heyecanlandı ama fos çıkdı malesef

ilk önceki sayfalardada yazmışdım kızlar ablam bu ilacı yakşalık bı 5 6 ay önce eczacıdan sipariş verdi aldı. lekler gider gibi oldu sonrada oldugu gibi kaldılar hiç bi azalma olmadı. ablam çok üzüldü kremin etkı etmediğini görünce. eczacı ablama kesinlikle gececek hiç kuşkunuz olmasın demiş ablamda haliyle çok heyecanlandı ama fos çıkdı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…