Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
İnsani bir ricada bulundum resim kişisel birşeydir bunu bilecek zekaya fazlasıyla sahibim.Burası da kişisel bir durum için çözüm önerilerinde bulunulan bir platform sizin kremi kullanmaya başlamadan önce karar verme aşamanız herkeste aynı olmaya bilir ben ve bir çok arkadaşımız görsel olarak neticelerinden emin olmak ve kremin kullanım aşamalarında cildin geçirdiği süreci öğrenmek istedik. Burda bir paylaşımda bulunuluyorsa benimde bir ricada bulunmak hakkımdır ki kimseye bir baskıda bulunmadık.Siz kendi görüşlerinizi belirttiğinizi ifade ederken başkalarının düşüncelerini etkileme çabasında olmamalısınız o zaman kendi düşüncenizin beyanı hakkında güvenilirlik elde edersiniz ben hala yanlış bir istemde bulunduğumu düşünmüyorum yardımcı olmak isteyen kişi bu kadar tepkili yaklaşmaz ve bu kadar masum bir istemi geri çevirmez zaten kendisi biz bu ricada bulunmadan bunu düşünerek görsel olarak önerilerini tamamlardı diye düşünüyorum.

Ben resim çektim fakat kendim için çektim..tel ile çekildi ..çok iyi bir makine ile çekmedim..
resim koysam dahi yararlı olmayacaktır..2 sn ara ile evde çektiğim fotoda bile fark görülüyor ışıktan dolayı..
gerçeği yansıtmayacaktır..
başka arkadaşlar varsa çeken isteyen koysun..

slm kızlar kremi 6 gündür kullanıyorum henüz lekelerde bir açılma yok yalnız cildim hafif hafif soyulmaya başladı.yalnız cildimi krem çok kuruttu bazı bölgelerde o kadar kuruki pütür pütür ve kırmızı, yoğun bir şekilde nemlendirici ve bepantene kullanıyorum.aynı durumda olanlarınız var mı aranızda.gelişmeleri yazacağım

Merhaba kızlar bu gece 4. gecem olacak kremi kullanmaya başlayalı, ben sadece dudak çevreme sürdüm, çünkü adet dönemlerimde çıkan tek tük sivilcelerle oynadığım için hep o kısımlarda izler kalıyordu, her sene tatile gidip yanıyordum ve yandığım zaman cildim soyulduğundan izlerim kayboluyordu, bu sene maalesef tatile gidemedim ve mecburen pudra kullanmaya başladım, çünkü az da olsa o sivilce lekeleri (kahverengimsi duruyorlardı zaten) cildimi sanki çok kirliymiş gibi gösteriyordu sanki, çok aşırı bir lekem yoktu aslında, neyse karar verdim denemekten ne çıkar dedim, nelere para vermiyoruz ki neticede, kremi kullanmaya başladım, bugün kuaföre kaşlarımı aldırmak için dışarı çıkmam gerekiyordu, suratıma pudra sürünce daha çok belli oldu,krem sürdüğüm yerler pul pul soyulmaya başlamış, zaten ben de korkudan çok az sürüyorum, bende üçüncü sürüşte soymaya başladı açıkcası, ama henüz renkte açılma falan yok, zaten cildim soyulmadan açılmasını beklemem mucize beklemek olur, hafif hafif bir soyulma başladı bakalım devamında ne olacak, bu arada bu kremi tüm cilde peeling etkisi yapması için kullanabiliyormuşuz, ama özellikle göz çevresine dikkat etmek gerekiyormuş, ben burnumdan yeni ameliyat olduğum için tüm suratıma süremedim ama dudak çevreme ve çeneme kullandım, şu anda problem yok, ilk fırsatta fotoğraf çekinmeyi düşünüyorum ancak lekeler ve soyulma fotoğrafta belli olursa fotoğrafı koyabilirim profilime. bayanssulusmile

Canım az önce üşenmedim ve webcam'ımla yaklaştırarak iki tane resim çektim, soyulmalar biraz görünüyor ama ne kadar yardımcı olur bilemiyorum, umarım az çok bir fikir verir, bugün gece 4.kez süreceğim kremi. (bu arada daha önce albüm oluşturmuştum ama ilk defa buraya ekliyeceğim umarım beceririm.)

Sevgili eylemsii, “yardımcı olmak isteyen kişi bu kadar tepkili yaklaşmaz ve bu kadar masum bir istemi geri çevirmez zaten kendisi biz bu ricada bulunmadan bunu düşünerek görsel olarak önerilerini tamamlardı diye düşünüyorum.” demişsin yaklaşımım kesinlikle tepkili değil sadece kendi düşüncemi belirtrmek amacıyladı ki orada tepki gösterecek bir şey yok zaten neden tepki göstereyim. Şu durumda sana göre burada yorum yapıp öneride bulunanlar görsel olarak önerilerini desteklemiyorsa yardımcı olmak amacı gütmüyorlar. Öyle ise burada yorum yapıp öneride bulunmakla, yardımdan fikir alış verişinden başka ne gibi bir amaç olabilir ki?

Ayrıca herkes farklı düşünür , ben öyle düşünüyorum ama bak bir arkadaş resim eklemiş ne güzel. Umarım faydalı olur.
Doğrusu ya yorum yaptığıma da pişman oldum keşke hiç yapmasaydım her söylenenin arkasında bir şey aranıyor.

Kızlar ben de gelişmelerden bahsedeyim sanırım toplamda 5 kez surmus oldum(ben her gece surmyorum cok soyulur kızarır işe giderken problem olur dıye korkuyorum-her ne kadar kapaıcı fondoten vs kullansam da soyulma olunca onlar pek fayda etmıyor cunku cırkın gorunuyor putur putur.) Toplamda 20 gunu gectı ılacı alaı ama bu surede aralıklarla surdum meela bır gece surdum ıkıncı gun soyulma oldu bırkac gun bepanten ve teramıcın surdum derı eskı halıne gelınce yıne surdum.Ilk surdugumde cok kotu oldu ertesı gun kıpkırmızı uyandım ve de gerılmıstı derım ve sonrakı gun kabuk gıbı kucuk kucuk soyuldu ve de acıdı baya Sonra galıba cıldım alıstı kı dıger surmelerımde kızarma az oldu ama hep surdukten ıkı gun sonra parca parca soyuldu,once pembe oldu surdugum yerler sonra leke gıderek azaldı.Zaten soyulacagını anlıyosunuz derının ustu parlak gergın bır hal alıyor .Bugun baktım yıne derinin ustunde mınık ıkı tane yer kalkmıs soyle bır tutayım dedım sankı maske yaparsınya yuzune kalkar gelır cekınce aynı oyle kalktı once korktum kocaman parcalar halınde soyuldu ılk defa.Lekelerımde cok fark var kesınlıkle ama hala bıtmedı tabı benımkıle cok koyuydu.Yerlerı su an kahverengı ıle pembe arası karısık bısey oldu.Acaba soyula soyula derım ıncelıyomu yerıne yenı derı gelıyormu onu da anlayamadım cok cabuk ıyılesıyor derı.Bu gece yıne surucem galıba,gelısmelerı yazarım.

Teşekkür ederim canım ilginden dolayı benimle beraber birçok kişi için faydalı olacak emin ol.

Öncelikle yanlış anlamayın beni daha öncede söylemiş olduğum gibi ben kimseye hiç bir şekilde bir itamda asla bulunmam bulunmadım da zaten.Neden size böyle bir cevap verme gereğinde bulundum onu da açıklayayım bir rica üzerine sen istersen resmini yayınlarsın istersen yayınlamazsın buna herkes gibi sonsuz saygı duyarım.Sizin düşüncenizdir.Bunu yazmış olduğunuz gibi değil de daha farklı kelimelerle dile getirirsiniz.Uslubunuzdan anlaşıldığı üzere tepkili bir yaklaşım sergilediğin aşikar bu yadsınamaz.Gelelim şu sözlerinize; '' Şu durumda sana göre burada yorum yapıp öneride bulunanlar görsel olarak önerilerini desteklemiyorsa yardımcı olmak amacı gütmüyorlar.''desteklemiyorlar diye bir kelime sarfetmedim ben tamamlardılar demişim bu da şundan ötürü insanlar gözleriyle gördükleri zaman güven sağlanmakta ve bazı sorular bu gördükleriyle ortadan kalkmakta ben hiç öyle sizin konuyu getirmeye çalıştığınız yerlere götürmeyi düşünmüyorum ne söylemek istediğimi gerçekliğinden saptırıyosunuz bunu yapmayın lütfen!Son olarakta her söylenenin arkasında birşey aranıyor demişsiniz buna sebebiyet veren sizsiniz siz her söylenen söze cevap vermek zorunluluğu hissedercesine doğru olmayan yaklaşımlarla bir karşı savunmaya geçiyorsunuz.Ben küçük bir ricada bulundum ve konuyu uzatan farklı yerlere sürükleyen siz oldunuz.Eğer benimle bu konu üzerinde konuşmaya devam etmek isterseniz lütfen bunu özel olarak mesajlaşarak sürdürelim zira burası yeri değil forumdaki bilgi akışına engel oluyoruz.

kızlar eczacının numarasını biriniz bana özelden yazabilirmisiniz rica etsem.
çoğu kişi memnun bende denemek istiyorum...

Kızlar bugün 9. günümdü, yüzüm kıpkırmızı. Güneş lekerim geçiyor. % 10-15 falan kalmış. sivilce izlerim ve kırmızılıklarım ,sol yanağımdaki az ( %30) kaldı. Sağ yanağımdaki daha henüz geçmiyor bi değişiklik yok. Bende mimik çizgisi yoktu , güneş lekelerimde mimik kısmında ve elmacık kemiğindeydi. Kremi sürünce mimik yaptı. İnş geçicidir çok üzülüyorum .

Son düzenleme:

Canım kremi göz çevrenin yakınlarına sürmemelisin.

slm kızlar bugün 10. gün olacak derimde soyulmalar devam ediyor,yer yer kırmızılıklar var fakat lekelerimde hiçbir açılma yok.cildimi acyip kuruttuğu için gündüz nemlendirici sürüyorum oda yanma yapıyr cildimde.Annem artık kremi bırak yüzün tahriş olcak diyor ama ben inatla kullanmaya devam edeceğim,soyulmalar sonucu elbet lekeler açılacak ama derim inceleceği için hassaslaşmasından korkuyorum

bu arada cildim inanılmaz kaşınıyor,sizde de böyle bir durum var mı?

omzumda sırtımda ve dekoltemde de leke vardı onlara sürdüm..dediğin gibi kaşınıyor ve soyuluyorlar..ama yüzümde kaşıntı yok..hafif gerginlik ve soyulma var..

:/ cildim soyulmadı benim hala neden ama bi hafta oldu gerçi sürekli süremedim ben ondanmıdır cok güvenmiştim kreme inş sonuc verir :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…