Herşey iyi hoş tamam kızlar ama herkes eleştirilere cevap veriyor arkadaşımız reklam olduğunu düşünebilir bunu da dile getirebilir herkesin söyleyiş tarzı farklıdır burda kimseye yazılarından ötürü birşey söylemek bana düşmez ama kendi fikrimi daha öncede beyan ettim bazı durumlar şüpheyle yaklaşmama sebebiyet verdi. tek bir ricada bulundum bir kaç fotoğraf o kadar kimseden cevap dahi gelmemiş benim yazdıklarım görmezden mi geliniyor acaba
Canım az önce üşenmedim ve webcam'ımla yaklaştırarak iki tane resim çektim, soyulmalar biraz görünüyor ama ne kadar yardımcı olur bilemiyorum, umarım az çok bir fikir verir, bugün gece 4.kez süreceğim kremi. (bu arada daha önce albüm oluşturmuştum ama ilk defa buraya ekliyeceğim umarım beceririm.)
Eki Görüntüle 58710
Eki Görüntüle 58711
Sevgili eylemsii, “yardımcı olmak isteyen kişi bu kadar tepkili yaklaşmaz ve bu kadar masum bir istemi geri çevirmez zaten kendisi biz bu ricada bulunmadan bunu düşünerek görsel olarak önerilerini tamamlardı diye düşünüyorum.” demişsin yaklaşımım kesinlikle tepkili değil sadece kendi düşüncemi belirtrmek amacıyladı ki orada tepki gösterecek bir şey yok zaten neden tepki göstereyim. Şu durumda sana göre burada yorum yapıp öneride bulunanlar görsel olarak önerilerini desteklemiyorsa yardımcı olmak amacı gütmüyorlar. Öyle ise burada yorum yapıp öneride bulunmakla, yardımdan fikir alış verişinden başka ne gibi bir amaç olabilir ki?
Ayrıca herkes farklı düşünür , ben öyle düşünüyorum ama bak bir arkadaş resim eklemiş ne güzel. Umarım faydalı olur.
Doğrusu ya yorum yaptığıma da pişman oldum keşke hiç yapmasaydım her söylenenin arkasında bir şey aranıyor.
Kızlar bugün 9. günümdü, yüzüm kıpkırmızı. Güneş lekerim geçiyor. % 10-15 falan kalmış. sivilce izlerim ve kırmızılıklarım ,sol yanağımdaki az ( %30) kaldı. Sağ yanağımdaki daha henüz geçmiyor bi değişiklik yok. Bende mimik çizgisi yoktu , güneş lekelerimde mimik kısmında ve elmacık kemiğindeydi. Kremi sürünce mimik yaptı. İnş geçicidir çok üzülüyorum.
Teşekkür ederim canım ilginden dolayı benimle beraber birçok kişi için faydalı olacak emin ol.
bu arada cildim inanılmaz kaşınıyor,sizde de böyle bir durum var mı?
bu arada cildim inanılmaz kaşınıyor,sizde de böyle bir durum var mı?
:/ cildim soyulmadı benim hala neden amabi hafta oldu gerçi sürekli süremedim ben ondanmıdır cok güvenmiştim kreme inş sonuc verir :2:
Bence düzenli kullanırsan soyulur, ama soyulsun diye de fazla sürme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?