• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yuh :) benim bu kremi satan kişilerle ilgili ne sorunum olur ? heleki bahsettiğiniz kişi mustafa bey :S öyle olsaydı en başta yazardım bu sayfaya... şayet daha yeni gördüm ve yeni yazıyorum neyse ben diyeceğimi dedim anlayanlar anladı bedavaya reklam yapanlara karşıyım ben o kadar... he yok madem sizlerin hoşuna gidiyor bende çalıştığım firmanın reklamını vereyim :))) soğuk hava deposu dolappp 10 bin € alan varmı :lepi:

filiz hanım kremi nasıl temin ederim diğer arkadaşlar almış ama ben nasıl temin edileceği hakkında birşey göremedim ltf yardımcı olurmusunuz

sevgili filiz hanım , doğum lekelerim için tavsiye ettiğiniz kremi eczaneden sipariş ettim.doğrusunu istersen lekelerim konusunda pek te ümitli değildim.ama yüzümde inanılmaz bir değişiklik oldu.iyi ki bize bilgi vermişsiniz.ben de eczacı bey le görüştüm.artan kremi bepantene krem ile karıştırıp cildi canlı tutan bir krem olarak ta kullanabiliyormuşuz.paylaşmak istedim.haberdar ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER

Kremi nasıl temin ettiniz sitede eczanenin ismi yada herhangi bir telefonu yok ya da benmi fark edemedim anlamadım lütfen eczanenin adını ve varsa iletişim bilgilerini yazarmısınız.

arkadaşlar lütfen herhangi biriniz şu sinoptaki bir eczanede yapılan krem için eczanenin adını telefonu ve adresini yazarmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

arkadaşlar lütfen herhangi biriniz şu sinoptaki bir eczanede yapılan krem için eczanenin adını telefonu ve adresini yazarmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

lekeyeson.com sitesine gir arkadaşım, orda yazıyo.şu an hatırlamıyorum.

Aysızgökyüzü,

Hodri meydan diyorsun, sana bir şey ispatlamak zorunda değilim. İster al ister alma ister kullan ister kullanma, denemediğin etkisini görmediğin bir şey hakkında yorum yapmak, sadece önyargılılara yakışır, ki sen zaten buna reklam olduğuna karar vermişsin.

2.cisi 2006 dan beri ben KK klubüne üyeyim sadece günde 10-15 dakika girerim, orda da çok özür dilerim ama sana rastlamamışım, demekki sen gün boyu saatlerce kim girmiş kim çıkmış kontrol etmektesin, KK klubunün yüzbinlerce üyesi girip çıkarken not alıyorsun galiba, beni hatırlamadığına göre senin iznin ve onayın olmadan KK klubüne girip bir şeyler okumuşum birde üstüne yorum yapmışım,

3. Lekelerini doğal yollardan çözüyorsun, çözdüğünde bize nasıl çözdüğün hakkında bilgi ver lütfen, doğal çözüm yollarını ben çok denedim, yeni bir şey olursa denemekten de memnun olurum.

4. Burda göz göre göre reklam yapılıyor diyorsun, ben bir ürün aldım memnun kaldım yorumumu yazdım, ki yine KK klubünün başka bir forumunda okumuştum, öyle bilgim oldu, Sen reklam diyorsan, burada onlarca sitede insanlar önerilerde bulunuyorlar, şu parfümü kullanıyorum, şu şampuanı kullanmıyorum, şunu aldım, bunu giydim, şuraya gittim ve insanlar evlerinin resimlerini çekip koyuyorlar, çeşitli özel konularda dertlerini paylaşıyorlar, tüp bebek tedavi merkezlerini anlatıyorlar, doktorlarının isimlerini veriyorlar bunları çok okudum, o zaman bilimum bu insanların hepsi reklamcı senin deyimine göre.
Toz kondurmuyorlar diyorsun, yorumlarımın hepsini okursan anlayabilirsin. Anladığım kadarıyla tamamen okumadan yada algılamadan gelişi güzel şüphelerinin net olduğunu düşünüyorsun ama yanılıyorsun arkadaşım.

Sizde çok güzel sayfa bulmuşsunuz diyorsun, ya evet koskoca internet aleminde KK klubünün onlarca leke forumunun içerisinden sadece bu sayfaya yazmışım, bir kerede başka bir konuda benden bahsedilmiş oraya cevap yazmışım. senin 379 mesajının hangi konularla ilgili olduğunu bilmiyorum ama ben sadece çok gerekli görürsem ve başka insanlara yorumum yardımcı olacaksa yazarım. Sen anlaşılan bir ürün hakkında bu kadar kafa yorup, endişelerini böyle defalarca yazıyorsan 379 mesajı yazmanda çok doğaldır, benim senin kadar vaktim yok maalesef :(

Evet belkide patron sensin demişsin,

Evet 5 yıl ezcacılık okuyupta eczane açacağım, ondan sonrada gelip KK klubüne üye olup ürünümü pazarlayacağım. Ve sadece tek bir leke konusunda takılıp kalacağım başka hiç bir siteye veya konuya yorum yapmayacağım, Eğer benim eski yorumlarıma bakarsan burada lekelerle ilgili öncedende çözüm aradığımı görebilirsin.
He sen diyorsunki hayaletmiydin.
2006 yılından beri üye olup toplam 20 mesajda kalıyorsam, hayaletmi oluyorum,
ki 20 mesajda kalıyorsam bu ürün hakkında fazla yorum yapmıyorum demektir.Senin dediğin gibi reklamcı olsaydım şimdiya kadar binlerce mesajım olmuştu herhalde.Reklamcılık konusunda bu kadar uzman olduğuna göre, pazarlama stretejileri hakkında da bilgin vardır.

Ki dikkat edersen, insanlar eczanenin telefonlarını istiyor ama bak ben yazmıyorum, bu da sana bir şeyleri anlatır inşallah.
İnsanları aptal olarak görmeyin diyorsun, insanın fikri neyse zikri de odur, bir sen çok zekisin demekki burada böyle yorumlar yapıyorsun.

canım sen kullanıyormusun kremi
son durum nedir

henüz lekelerde bir açılma yok,soyulma da yanak kısmında pek yok, fakat dudak üstü ve çene kısmında soyulma var..yanma falan yaşamıyorum..arada gündüz bepanten sürüyorum..

filizistanbul :)

yazın tamamıyla saçma olmuş benim yorumlarıma bak hepsi yardım amaçlıdır o kadar msjı boşu boşuna yazmadım ;)

ayrıca PELIN55 adlı üyenin tüm msjlarını inceledim tüm lekeyle ilgili sayfalar girip bunu önermiş yok filiz hanımın ürünü fln diye anlamıyoruz elbette :))

ayrıca madem vaktiniz yok o kadar uzun yazı yazma zahmetinde nasıl bulundunuz merak ettim :))

allah aşkına beni bilen biliyor bu kkda çoğu bayanla az çok forumlardan tanışıklığımız var.. sağolsunlar onlardan çoğu konuda yardımcı oldular..

herneyse başka sayfalara girip reklamdır diye yazmıyorum nedense bu sayfaya yazıyorum he şayet başka bir sayfadada görürsem tepkim yine aynı olacaktır..

ürünü kullanıpta memnun kalanlar varmı yokmu umurumda değil amaç sadece reklam yapmaya çalışanlara olan tepkimmm !!!

o yüzden doğru anlayın doğru yazın bana ;)

Senin cevabın işte bu kadar,

Burada bana hitap etmeden kişi olarak söz edeceksin sonrada cevap verdiğimde oo zaman bulmuşsun diyeceksin, senin gibi insanlara ben cevap veriririm ve buna zaman ayırırım, sen yazmaya devam ettikçede cevabını alacaksın. Yazdıklarımı saçma olarak niteleyeceğine, dişe dokunur mantıklı bir şeyler yazda, okuyum biraz akli selim olan insanlar ayakları yere basan cümlelerini değerlendirsin.
Bedava reklam diyorsun, demekki sen olayın para yönündesin, ama ben yıllarca bu derdi çeken bir hanım olarak bundan nasıl kurtulduğumu anlatmak derdindeyim. Seni bilen biliyor olabilir ama ben bilmiyorum, ki bilmek zorunda da değilim, sadece bana yönelttiğin suçlamaya cevap verdim. İnsanları yargılamadan önce cümlelerini tartarak yaz.

PELIN55 - ferdaeda ve melankoli34 bu 3 kiside ayni kisidir ve reklam yapmaktadirlar. Buna ek olarak sayet bir supheniz var ise burada hafiyecelik yapip yanlis insanlari karalamak yerine kotu icerikten bize bildirin. Varsayimlar uzerine lutfen yorum yapmayin !

filiz hanima bir ozur borclusunuz bunuda ifade edeyim ve tekrar ediyorum lutfen supheniz var ise bize sadece kotu icerikten bildirin.

Kazen varsayımlar değil ben heryeri inceledim kişilerin hangi sayfalarda yorumlar yaptığınıda.. Ve filiz hanım diyerek bir suçlamada bulunmadım !!! isim vermedim ve özür de dilemiyeceğim heleki reklam yapan kişileri ortaya çıkardığım için teşekkür etmelisiniz..!!!!!

allahım allahım sana geliyorum :)))

güldürmeyin beni yaa hem bu krem için üye oldunuz diyelim benim öyle bir yorumumdan sonra hepiniz birden niye yazıyorsunuz ?? nasıl hepinizin bu başlıktan haberi oluyor ???

ve şu anda 2 misafir bu sayfayı okuyor :) hayret doğrusu normalde hiçbir sayfada doğru düzgün misafir bulunmaz.. buraya giren kişilerde sadece bir kremle ilgilenmez... benim msjlarıma bakın mesela :)) yazmadığım konuşmadığım birşey kalmamışşş..

ve ilk msjından son msjıma kadarda bir kremi övmüyorumm

ben söylüyeceğimi söyledim akıllı olan akıllı olur.... ve inanan inanır inanmayan inanmaz ben uyarımı yapayımda...

he bu arada :) bu cilt lekeleri foruma uzun zamandır uğramıyordum geçen başlığıma bakayım dedim o sayede gözüme takıldı şayet geçmeyen bıyık lekelerim var :)

ve biraz azaltma adına güneş kremi ve elma sirkesi+limon suyu+su faydalı oluyor başka birşey bulamadım boşuna para tuzağı işte...

Bakın bu “burada reklam yapılıyor” diye attığınız mesajınızdan sonra size verilen cevaplara mesajınız “güldürmeyin beni yaa hem bu krem için üye oldunuz diyelim benim öyle bir yorumumdan sonra hepiniz birden niye yazıyorsunuz ?? nasıl hepinizin bu başlıktan haberi oluyor ???” sizin mesajınızdan sonra yorum yapan herkesi suçluyorsunuz oysa reklamdan dolayı kapatılan üyeliklerden hiç biri yok orada, kısaca direkt olarak isim vermeseniz de mesajlarınızda baştan beri burada olumlu yorum yapan herkesi reklam yapmakla itham ettiniz. Birileri reklam amaçlı üye olup yorum yapmış olabilir bunu bilemeyiz, ki bunun tespitini forum yöneticisi yapmış üyelikleri kapatmış zaten, sizinse kimseyi bu şekilde suçlamaya hakkınız yoktu, Kazen’ nin de dediği gibi şüphelendiklerinizi kötü içerikten bildirin olsun bitsin, gereken kişiler araştırıp gereğini yapsın ama bunun kararını siz verip herkesi suçlar tarzda mesajlar atamazsınız.

İlk mesajımda filiz hanıma önerisi için teşekkür ettim şimdi de ediyorum, tamamen olmasa da çok önemli oranda cildimdeki lekeleri götürdü ve cildimde düzelme yaptı bu krem ben memnunum ve kullanmaya devam ediyorum umarım ki tamamen geçer.

Filiz hanımında “
Arkadaşlar bu kremi bu forumda ben önerdim, reklam yapıyor deniliyor. Böyle düşünenler lütfen bu kremi kullanmasın parasını bu tür şeylere harcamasın. İçinde böyle bir şüphe taşıyan biri varsa bir kuruşunu bile harcamasın, cildiye doktoruna gidip önerdiği tedavi yöntemlerini denesin.” dediği gibi sonuçta kremi kullanıp kullanmamak herkesin kendi tercihi bizlerinki ise birbirine yardımcı olmak amaçlı yorum.

Ben çok fazla forumları takip eden birisi değilimdir ama buraya yorum yaptıktan sonra bu başlığı takip etmeye yorumları okumaya başladım çünkü bu kremi kullanan başka kişilerde etkisi nasıl olmuş lekeleri tamamen geçmiş mi, geçmemiş mi yan etkilerini görmüşler mi merak ediyorum.

O krem bu krem şu krem, biri bizim cildimizdeki lekeleri zararsız şekilde alsın götürsün ve bir daha hiç gelmesin bu lekeler de hangi ürün olursa olursa olsun hiç farketmez, hepimize lekesiz düzgün bir cilt diliyorum hihoyyyt

Herşey iyi hoş tamam kızlar ama herkes eleştirilere cevap veriyor arkadaşımız reklam olduğunu düşünebilir bunu da dile getirebilir herkesin söyleyiş tarzı farklıdır burda kimseye yazılarından ötürü birşey söylemek bana düşmez ama kendi fikrimi daha öncede beyan ettim bazı durumlar şüpheyle yaklaşmama sebebiyet verdi. tek bir ricada bulundum bir kaç fotoğraf o kadar kimseden cevap dahi gelmemiş benim yazdıklarım görmezden mi geliniyor acaba

ben daha fazla bu başlığa yorum yapmıyacağım isteyen istediğini düşünsün
kimsede kusura bakmasın ben isim vermedim zaten suçlu olanlar ortada olmayanlarda boşuna üstüne alınmasın kastım suçu olmayanlara suç atmak değil... hoşça kalın..

Eczacı Bey in telefon numarasını almamız mümkün olabilir mi acaba arkadaşım.

Aysızgökyüzü,

Hodri meydan diyorsun, sana bir şey ispatlamak zorunda değilim. İster al ister alma ister kullan ister kullanma, denemediğin etkisini görmediğin bir şey hakkında yorum yapmak, sadece önyargılılara yakışır, ki sen zaten buna reklam olduğuna karar vermişsin.

2.cisi 2006 dan beri ben KK klubüne üyeyim sadece günde 10-15 dakika girerim, orda da çok özür dilerim ama sana rastlamamışım, demekki sen gün boyu saatlerce kim girmiş kim çıkmış kontrol etmektesin, KK klubunün yüzbinlerce üyesi girip çıkarken not alıyorsun galiba, beni hatırlamadığına göre senin iznin ve onayın olmadan KK klubüne girip bir şeyler okumuşum birde üstüne yorum yapmışım,

3. Lekelerini doğal yollardan çözüyorsun, çözdüğünde bize nasıl çözdüğün hakkında bilgi ver lütfen, doğal çözüm yollarını ben çok denedim, yeni bir şey olursa denemekten de memnun olurum.

4. Burda göz göre göre reklam yapılıyor diyorsun, ben bir ürün aldım memnun kaldım yorumumu yazdım, ki yine KK klubünün başka bir forumunda okumuştum, öyle bilgim oldu, Sen reklam diyorsan, burada onlarca sitede insanlar önerilerde bulunuyorlar, şu parfümü kullanıyorum, şu şampuanı kullanmıyorum, şunu aldım, bunu giydim, şuraya gittim ve insanlar evlerinin resimlerini çekip koyuyorlar, çeşitli özel konularda dertlerini paylaşıyorlar, tüp bebek tedavi merkezlerini anlatıyorlar, doktorlarının isimlerini veriyorlar bunları çok okudum, o zaman bilimum bu insanların hepsi reklamcı senin deyimine göre.
Toz kondurmuyorlar diyorsun, yorumlarımın hepsini okursan anlayabilirsin. Anladığım kadarıyla tamamen okumadan yada algılamadan gelişi güzel şüphelerinin net olduğunu düşünüyorsun ama yanılıyorsun arkadaşım.

Sizde çok güzel sayfa bulmuşsunuz diyorsun, ya evet koskoca internet aleminde KK klubünün onlarca leke forumunun içerisinden sadece bu sayfaya yazmışım, bir kerede başka bir konuda benden bahsedilmiş oraya cevap yazmışım. senin 379 mesajının hangi konularla ilgili olduğunu bilmiyorum ama ben sadece çok gerekli görürsem ve başka insanlara yorumum yardımcı olacaksa yazarım. Sen anlaşılan bir ürün hakkında bu kadar kafa yorup, endişelerini böyle defalarca yazıyorsan 379 mesajı yazmanda çok doğaldır, benim senin kadar vaktim yok maalesef :(

Evet belkide patron sensin demişsin,

Evet 5 yıl ezcacılık okuyupta eczane açacağım, ondan sonrada gelip KK klubüne üye olup ürünümü pazarlayacağım. Ve sadece tek bir leke konusunda takılıp kalacağım başka hiç bir siteye veya konuya yorum yapmayacağım, Eğer benim eski yorumlarıma bakarsan burada lekelerle ilgili öncedende çözüm aradığımı görebilirsin.
He sen diyorsunki hayaletmiydin.
2006 yılından beri üye olup toplam 20 mesajda kalıyorsam, hayaletmi oluyorum,
ki 20 mesajda kalıyorsam bu ürün hakkında fazla yorum yapmıyorum demektir.Senin dediğin gibi reklamcı olsaydım şimdiya kadar binlerce mesajım olmuştu herhalde.Reklamcılık konusunda bu kadar uzman olduğuna göre, pazarlama stretejileri hakkında da bilgin vardır.

Ki dikkat edersen, insanlar eczanenin telefonlarını istiyor ama bak ben yazmıyorum, bu da sana bir şeyleri anlatır inşallah.
İnsanları aptal olarak görmeyin diyorsun, insanın fikri neyse zikri de odur, bir sen çok zekisin demekki burada böyle yorumlar yapıyorsun.

Arkadaşım bu eczacının bilgilerini bana da ulaştırırsan çok sevinirim.

Herşey iyi hoş tamam kızlar ama herkes eleştirilere cevap veriyor arkadaşımız reklam olduğunu düşünebilir bunu da dile getirebilir herkesin söyleyiş tarzı farklıdır burda kimseye yazılarından ötürü birşey söylemek bana düşmez ama kendi fikrimi daha öncede beyan ettim bazı durumlar şüpheyle yaklaşmama sebebiyet verdi. tek bir ricada bulundum bir kaç fotoğraf o kadar kimseden cevap dahi gelmemiş benim yazdıklarım görmezden mi geliniyor acaba

Resim çok kişisel bir şey sevgili eylemsi, kendi adıma konuşayım ki ben bunu yapmazdım belli bir bölgenin dahi olacak olsa resmimi çekip buraya koymam ya da bununla uğraşmam çünkü ben kremi kullanmaya karar verdiğimde kimseden böyle bir şey istemedim yorumları okudum kararımı verdim kullandım kimseden resim istemeye de hakkım yoktu zaten sonuçta buraya yorum yapan insanlar bir ürünün temsilcisi falan değil ki bunu istemeye hakkım olsun tamamen yardımcı olmak amaçlı yorumlar yapılıyor ha evet ricada bulunulunur yardımcı olacak birileri de çeker koyar onu bilemem. Bunlar sadece benim görüşüm.

Back