sizin anlama sorununuz olduğu kesin :) ben muhasebeciyim abimde web tasarımcı neyin ne olduğunu bilecek akıla sahibim ve az önce buradaki yorumları sitede olduğunu söylediniz :) bu resmen terbiyesizlik.. he birde demekki o web sitesi bu sayfayı gerçekten reklam amaçlı kullanıyor ki bu sitedeki yorumlar oraya alınıyor kopyala yapıştır yapılıyor ben daha fazla yorum yapmıyacağım diyorum size sakın bana laf atmaya kalkışmayın ayrıca 2009 yılından beri bu sitedeyim bu zamana kadar reklam yapıyor cümlesini duymamak için normal bilinen markaların beğendiğim bir ürününü bile paylaşmadım ayrıca doğallıktan yanayım !!! siz hala krem hakkında konuşmaya devam edin ben yorum yapmıyorum
Galiba beni anlamıosunuz bende bu kremle ilgili olumlu bşyler yazmadım zaten tam aksine önceki yorumlarımı okursan pek bi gelişme göremedim yazdım benim kızdığım nokta herkesi reklam yapıor die suçlamanızdır. Madem doğallıktan yanasınız nie lekeler için çözümler sayfalarında dolaşıosunuz kendinize reklam yapılıor denmesin die öneride bile bulunmadığınızı yazmışsınız madem öyle siz nie bu kadar insanı reklam yapmakla suçluosunuz....