Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Günaydınlar benim ilk gebeliğim 14.haftanın içindeyiz 2li test yaptırdık sonucunu bekliyoruz. En sonki kontrolde hersey iyiydi hatta burun kemiği oluşmuş dedi dr ama su sonuç çıkaydı icim rahatlayacak

Günaydınlar benim ilk gebeliğim 14.haftanın içindeyiz 2li test yaptırdık sonucunu bekliyoruz. En sonki kontrolde hersey iyiydi hatta burun kemiği oluşmuş dedi dr ama su sonuç çıkaydı icim rahatlayacak
Her şey güzel olacak canm Bi sıkıntı çıkmayacak inşallah 🙏🙏🙂

Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤

Topik kuralları
  • Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
  • Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
  • Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
  • Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!

İsimyaşşehirkiloaldığın kilocinsiyetsatkaçıncı gebelikTahmini doğum tarihi
@MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM
26
23
32
bursa70
58
52
22 eylül-20Eylül
11 EKİM
ikinci-
İlk
İlk
Hamiş adayı
@meltembusra97
@Cikilop1
22
23
İstanbul63
60
20 Ekim-19 EylülAday
@asli199326manisa1023 kasımilkAday
@Cgdm253725İzmir58Aday
@Yarimm6626muş8693kızİlkHamiş5 ocak
EsrDG EsrDG
@Vizeci06
31
62
Ankara
-
26 eylül
8 ekim
ikinci
İlk
@ecrin245533Samsun721 ekimİkinciAday
@Fasulye annesi26Antalya100Hamiş
Aday

bendeeee geldim kızlar yaş 28 şehir istanbul kilo 56 ilk gebelik sat 14 eylül tahmini doğum 20/06/2019 bugün 5+2 yiz =)) kesem cumartesi günü gözüktü bu cumartesi tekrar gidicem kese gelişimini görmek için =)

Bebegimi gordum kalp atisini da duydummm Allahim size de nasip etsin cok degisik bir hissss 😍 yanimda olan herkese cok tesekkur ederimm en kisa zamanda sizde yasarsinizzz bu duyguyu insallah 🤲🏻 Allah hepinizden razi olsun ♥
Çok şükür canım çok sevindim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen stres yapma ki kuzucukta etkilenmesin annesi ☺️

Bebegimi gordum kalp atisini da duydummm Allahim size de nasip etsin cok degisik bir hissss 😍 yanimda olan herkese cok tesekkur ederimm en kisa zamanda sizde yasarsinizzz bu duyguyu insallah 🤲🏻 Allah hepinizden razi olsun ♥️
Rabbım sanada Doğuma kdar hayırlı günler saglıkla ilerlemeyı nasıp etsın kuzu dua et bizlere hamişlerin duası hemen kabul olurmus 😍♥️🥰😘🤰🏼🤰🏼🤰🏼

X