Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

ınsallah hayırlısı olsun ama belım catlıyooıo ben hasta oldugumda bu kadar agrıyorduu sımdı daha varr anlatılmacak kadar agrıyoorr

ınsallah hayırlısı olsun ama belım catlıyooıo ben hasta oldugumda bu kadar agrıyorduu sımdı daha varr anlatılmacak kadar agrıyoorr
Bi yap bakalım canm silik çıkarsa umutla beklersin çıkmazsa zaten varsada çıkmayabilir adet gününü bekler öyle yaparsın

Kizlar napiyorsunuz topik cok sessiz. Adetini bekleyenler yok mu bir belirti vs. Biraz canli tutalim topigi :)
Evet herkes sustu topiğimiz eski hareketine gelsin herkes katılsın adet tarihi en yakın sensin canım senden güzel haber bekliyorum Gonulmeyvesi nden de umutluyum birde kartalice28 den güzel haber bekliyorum

Selam kizlar ben bügün 20. Gündeyim ovulationteste göre halan yumurtlama olmadi. Gecen ay 18. Günde positivi görmüstüm ve bügün akintiyla beraber cok az az acik renkte kan oldu ve iki kere simdilik bisey yok anlamadim bisey valla

İnşallah canım 9 gün kaldı bakalım erken gelmezse
Soğan yapan arkadaşım daha erken oldu diğer aylara göre
Hamile kalacağım aydan 1 ay önce gecikmem olmuştu ve gebeliğimi 4 gün önce öğrenmiştim canm bence hamiş olma ihtimali yüksek senin bu ay

Ben hiç ovulasyon testi yapmadm canm Bi fikrim yok zaten kendi yumurtlama gününü de bilmiyorum hatta yumurtlama oluyo mu ondanda haberim yok,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…