- 11 Mayıs 2019
- 40
- 33
- 34
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.741
Anladım canmBenim hamile olmadan önce vardi triod yüksekliği düşürmüştük hamile olunca yine cıktı doğuma kadar kontrolde olcam
Ekliyorum hemen kuzumKizlar iyi aksamlar beni de ekleyin yas 30 kayseri 65 kg
19 kasım bat
Ben kendimigoremedm listede canmEkliyorum hemen kuzum ☺
3.bölmenin en başındasın canmBen kendimigoremedm listede canm
Hayırlısı olsun canm çok takma kafana hic beklemedigin bi anda cikar gelir minigin. Ben o kadr cok karsilastm ki bu manzarayla anlyrm seniGünaydın kızlar iki gün gecikme ile test yaptım koskocaman bir negatif
Hayırlısı canmGünaydın kızlar iki gün gecikme ile test yaptım koskocaman bir negatif
Amin cnm adette gelmedi dahaHayırlısı olsun canm çok takma kafana hic beklemedigin bi anda cikar gelir minigin. Ben o kadr cok karsilastm ki bu manzarayla anlyrm seni
Insallah bi olaydım gec dollenme vs olmusmudur ki annemin hep battan 15 gun sonra cikarmis pozitif ona mi cektim kiHayırlısı canmüzülme umutlar bi dahaki aya inşallah
Olmazsan tekrar test yaparsın kuzumInsallah bi olaydım gec dollenme vs olmusmudur ki annemin hep battan 15 gun sonra cikarmis pozitif ona mi cektim ki
Bazı aylar yumurtlama olmazmış cnm bende bu siteden okumuştum ovu testi aldığım ilk 2 ay pik yakalayamadim 2sonraki 2 ay gordum pikKizlar nasilsiniz? Benim bügün 19. Günüm halan yumurtlama görmedim normalmi ? Antibiotikum dan dolayi gecikme olmus olabilirmi? Buda ovulasyon testim bügün yaptigim Eki Görüntüle 2553096
Anladim cnm saolasin acaba yumurtlama gec olabilirmiki ?Bazı aylar yumurtlama olmazmış cnm bende bu siteden okumuştum ovu testi aldığım ilk 2 ay pik yakalayamadim 2sonraki 2 ay gordum pik
Hatta pik olmayan ayda kimyasal yaşadım demekki yumurta kaliteli değildi ki tutunamadı
Evet tabiki cnm bu formda adete 3 kala yumurtlayan arkadaşları gordumAnladim cnm saolasin acaba yumurtlama gec olabilirmiki ?
Yok cnm vermedim eşim bekle diyor daha erken diyor bekliyorum dun sabah yaptim idrar negatifti bekliyorum cumaya kadar bakalmVizeci06 kuzum ne durumdasn kan verdinmi
Hakkında hayırlısı olsun canmYok cnm vermedim eşim bekle diyor daha erken diyor bekliyorum dun sabah yaptim idrar negatifti bekliyorum cumaya kadar bakalm
Amun cnm hepimizin sagolHakkında hayırlısı olsun canm
Bende şimdi sana yazacaktım canm hadi güzel haberlerle gelbende aksam test alıp sabah yapıcsm bakalım bısey cıkacakmı