- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.661
Kese görüldü bebeği gordunmu diye soramadan Dr gitti odadan haftaya kalp atisana gel dedi şu an yatıyorum hastanede gelse sorucam ama gelmediAllah şifa versin. Siz de gebelik kesesi ve bebek görüldü mü?
Anladım. Bende 6 haftalık gebeyim. Pazar gününden beri kahverengi çamur gibi akıntı var. Beta artışım yavaş, vajinal Ultrasonla bakıldı kese görüldü, bir sorun gözükmüyor. Akıntının sebebini bulamadılar. Haftaya gelmemi istedi doktor. Önce dış gebelik diyerek çok korkutmuş oldu beni ama şimdi de bir şey demedi, haftaya büyümüş olması gerekir dedi. Ben de ne olabilir diye bakıyorum. Progestan verdi onu kullanıcam inşallah.Kese görüldü bebeği gordunmu diye soramadan Dr gitti odadan haftaya kalp atisana gel dedi şu an yatıyorum hastanede gelse sorucam ama gelmedi
İnternette bir yerde olabilir normal gibi bir şey okudum ama bende akıntıdan öte ağrı var azıcık yüreğim rahmime baskı oluyorAnladım. Bende 6 haftalık gebeyim. Pazar gününden beri kahverengi çamur gibi akıntı var. Beta artışım yavaş, vajinal Ultrasonla bakıldı kese görüldü, bir sorun gözükmüyor. Akıntının sebebini bulamadılar. Haftaya gelmemi istedi doktor. Önce dış gebelik diyerek çok korkutmuş oldu beni ama şimdi de bir şey demedi, haftaya büyümüş olması gerekir dedi. Ben de ne olabilir diye bakıyorum. Progestan verdi onu kullanıcam inşallah.
İnternette bir yerde olabilir normal gibi bir şey okudum ama bende akıntıdan öte ağrı var azıcık yüreğim rahmime baskı oluyor
Gidin bence, kan takibinizi başlatın. Ve ilerleyişi takib edin ona göre ne yapacağınızı görürsünüz.Kızlar ben adet günümden 1 gün önce erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi baya belirgin çıktı. Haftasonu dr a gitmeyi düşünüyodum ama kararsız kaldım. Sizce biraz daha bekleyeyim mi gideyim mi? Bu şekilde erken dönemde gitmemin artıları var mı?
Kuzu senin şehir yaş kilo kaçıncı gebelik olacak onlarıda yazsana25.11 canim
A Amine23Cansinsenn C Cikilop1 Gonulmeyvesi M meltemm34 Papatia61 kartalice28 oblomov21 B balbocegi35 D Drestinee EsrDG Vizeci06 G Gamzeliyy E ecrin2455 Tubisakkay SelanikMuhaciri C Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Ben biliyordm,kızlar Hamileyimmmmmm
Canımcım 28 Ekim adet amaA Amine23Cansinsenn C Cikilop1 Gonulmeyvesi M meltemm34 Papatia61 kartalice28 oblomov21 B balbocegi35 D Drestinee EsrDG Vizeci06 G Gamzeliyy E ecrin2455 Tubisakkay SelanikMuhaciri C Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Tamam kuzum şehir yaş kilo onları da yaz ekleyeyimCanımcım 28 Ekim adet ama
bat 2 Aralık yaz bana ben çalışmalara daha başlamadım çünkü daha ovülasyona 11 günüm var hayırlısı inşallah
Şehir İst yaz bebeğim kilo 59 yaş 29Tamam kuzum şehir yaş kilo onları da yaz ekleyeyim
Ekledim kuzumŞehir İst yaz bebeğim kilo 59 yaş 29❣
Ellerin dert görmesin kuzum teşekkür ederimEkledim kuzum