Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kese görüldü bebeği gordunmu diye soramadan Dr gitti odadan haftaya kalp atisana gel dedi şu an yatıyorum hastanede gelse sorucam ama gelmedi
Anladım. Bende 6 haftalık gebeyim. Pazar gününden beri kahverengi çamur gibi akıntı var. Beta artışım yavaş, vajinal Ultrasonla bakıldı kese görüldü, bir sorun gözükmüyor. Akıntının sebebini bulamadılar. Haftaya gelmemi istedi doktor. Önce dış gebelik diyerek çok korkutmuş oldu beni ama şimdi de bir şey demedi, haftaya büyümüş olması gerekir dedi. Ben de ne olabilir diye bakıyorum. Progestan verdi onu kullanıcam inşallah.

İnternette bir yerde olabilir normal gibi bir şey okudum ama bende akıntıdan öte ağrı var azıcık yüreğim rahmime baskı oluyor

Kızlar ben adet günümden 1 gün önce erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi baya belirgin çıktı. Haftasonu dr a gitmeyi düşünüyodum ama kararsız kaldım. Sizce biraz daha bekleyeyim mi gideyim mi? Bu şekilde erken dönemde gitmemin artıları var mı?

Gidin bence, kan takibinizi başlatın. Ve ilerleyişi takib edin ona göre ne yapacağınızı görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…