Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kizlar azıcık yürüdüm rahmimde inanılmaz baskı kasıkta ağrı bacaklarımı aça aça yürüdüm eve dönüşte... Eve geldim kahverengi leke çok korkuyorum eşime progestan al dedim yarın sabah Dr randevum var

A
Progestan aldik yatiyorum tatlım yarın hastaneye gidicez iyi olduğum söylenemez bacaklarımı kapatamiyorum daha bakalım hayırlısı her seyin
Keşke acile gitseydin kuzum. Yat hiç kalkma yorma kendini dikkat et kendine. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın benide haberdar et kuzum

Canlarım napıyosunuz ne var ne yokkk ya ben evde ovulasyon testi yaptım bir bakarmısınız baya koyu çıktı sankı 3. Yumurtlama olamaz ama

Eklentiler

• 5F69B7F3-F4F6-4A09-BD7B-020610F50545.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 35
A

Keşke acile gitseydin kuzum. Yat hiç kalkma yorma kendini dikkat et kendine. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın benide haberdar et kuzum
Su hastanedeyim düşük önleyici ilaç verdiler kan değerlerim çok kötü... Hipotroidi çıktı .....kahve lekeler devam ediyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…