- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.641
Yok. Canım ya tembelleşme olmaz daha yaşın küçük
Bakalım canm ne olacak beklemedeymbelkı adet belkı bebiş var hayırlısı bakalım kuzum haber beklıyoruz takıpteyız rabbım gonlune gore versın
benımde ovulasyonum 29uydu 30 u ve 1 degerlendırdım bakalım nasıl olucak su an 11 gun kaldı regl olmayaÇok şiddetli ağrım var sanırım adet olucam olsamda rahatlasam
Dur hemen ıcme bence Protestan falan belkıde yerlesme Dİr o yaniKizlar azıcık yürüdüm rahmimde inanılmaz baskı kasıkta ağrı bacaklarımı aça aça yürüdüm eve dönüşte... Eve geldim kahverengi leke çok korkuyorum eşime progestan al dedim yarın sabah Dr randevum var
Yerleşme kanamam oldu benim 3 gün sürdü iyi biliyorumDur hemen ıcme bence Protestan falan belkıde yerlesme Dİr o yani
Bilmıuorum kı kuzum valla durmazsa acile gidin hemen esınle cNım bıde dınlen bugun yorulduysan da olabılır korkmaYerleşme kanamam oldu benim 3 gün sürdü iyi biliyorum
Kuzum nasil oldun iyi misinKizlar azıcık yürüdüm rahmimde inanılmaz baskı kasıkta ağrı bacaklarımı aça aça yürüdüm eve dönüşte... Eve geldim kahverengi leke çok korkuyorum eşime progestan al dedim yarın sabah Dr randevum var
Progestan aldik yatiyorum tatlım yarın hastaneye gidicez iyi olduğum söylenemez bacaklarımı kapatamiyorum daha bakalım hayırlısı her seyinKuzum nasil oldun iyi misin
Keşke acile gitseydin kuzum. Yat hiç kalkma yorma kendini dikkat et kendine. İnşallah güzel haberlerle gelirsinProgestan aldik yatiyorum tatlım yarın hastaneye gidicez iyi olduğum söylenemez bacaklarımı kapatamiyorum daha bakalım hayırlısı her seyin
Su hastanedeyim düşük önleyici ilaç verdiler kan değerlerim çok kötü... Hipotroidi çıktı .....kahve lekeler devam ediyor hayırlısı bakalımA
Keşke acile gitseydin kuzum. Yat hiç kalkma yorma kendini dikkat et kendine. İnşallah güzel haberlerle gelirsinyarın benide haberdar et kuzum
Yoksa hamile misinCanlarım napıyosunuz ne var ne yokkkya ben evde ovulasyon testi yaptım bir bakarmısınız baya koyu çıktı sankı 3. Yumurtlama olamaz ama
Allah yardım etsin kuzum yavrunu korusun size bağışlasnSu hastanedeyim düşük önleyici ilaç verdiler kan değerlerim çok kötü... Hipotroidi çıktı .....kahve lekeler devam ediyor hayırlısı bakalım
Test yap kız testCanlarım napıyosunuz ne var ne yokkkya ben evde ovulasyon testi yaptım bir bakarmısınız baya koyu çıktı sankı 3. Yumurtlama olamaz ama
Allah şifa versin. Siz de gebelik kesesi ve bebek görüldü mü?Su hastanedeyim düşük önleyici ilaç verdiler kan değerlerim çok kötü... Hipotroidi çıktı .....kahve lekeler devam ediyor hayırlısı bakalım