- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.681
Aşkım sat :28 Ekim beklenen adet bat : 2 Aralık ufak bir yanlışlık yapılmışEllerin dert görmesin kuzum teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım sat :28 Ekim beklenen adet bat : 2 Aralık ufak bir yanlışlık yapılmışEllerin dert görmesin kuzum teşekkür ederim
Sağol canm rica ederimEllerin dert görmesin kuzum teşekkür ederim ❣
Hamilelerin sat bizim bat ları yazdım kuzumAşkım sat :28 Ekim beklenen adet bat : 2 Aralık ufak bir yanlışlık yapılmış
20 Ekim de adet oldum ben@Amine23 @SekerPortakaliMMM @Cikilop1 @Gonulmeyvesi M meltemm34 @Papatia61 kartalice28 @oblomowka1 B balbocegi35 D Drestinee @EsrDG Vizeci06 G Gamzeliyy @ecrin2455 @Tubisakkay SelanikMuhaciri @Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Cnm gunaydin ben daha adet olmadim kasim 8 de olmam gerek dun aksam oylesine test yaptim negatif adeti bekliyorum varsada aksam idrari ile cikmamis olabilir@Amine23 @SekerPortakaliMMM @Cikilop1 @Gonulmeyvesi M meltemm34 @Papatia61 kartalice28 @oblomowka1 B balbocegi35 D Drestinee @EsrDG Vizeci06 G Gamzeliyy @ecrin2455 @Tubisakkay SelanikMuhaciri @Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Saol kuzum bu ay senden de böyle haber alıcaz. Cok hissettimBen biliyordm, tebrikler canm sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Çok sevindim canım gözün aydın Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Duânda bizleri de unutmakızlar Hamileyimmmmmm
Amin kuzum edıyrordum dua DHA cok edicem rabbım aratmadan versın ınsallaj bakın ben hamıle kaldıysam herkes kalabılır am zamanı var Rabbime bol dua edın tedanıxı olunÇok sevindim canım gözün aydın Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Duânda bizleri de unutma
Âminn Allah razı olsun canım bizler tedbirimizi alıyoruz takdir RabbiminAmin kuzum edıyrordum dua DHA cok edicem rabbım aratmadan versın ınsallaj bakın ben hamıle kaldıysam herkes kalabılır am zamanı var Rabbime bol dua edın tedanıxı olun ♥
Kuzu hamişlere sat bizlere bat ları yazmaya başladm daha iyi takip edelim diye bat ını yaz olur mu20 Ekim de adet oldum ben
Yok kuzum ben bu ay korunmaya devam ama inşallah sürpriz olursa kabulümdürSaol kuzum bu ay senden de böyle haber alıcaz. Cok hissettim ♥
Hadi güzel haberlerini bekliyorum kuzum. Erken daha çıkmayabilirCnm gunaydin ben daha adet olmadim kasim 8 de olmam gerek dun aksam oylesine test yaptim negatif adeti bekliyorum varsada aksam idrari ile cikmamis olabilir
benm bat 29 kasım , olmayacak yine işte de bir umuttt@Amine23 @SekerPortakaliMMM @Cikilop1 @Gonulmeyvesi M meltemm34 @Papatia61 kartalice28 @oblomowka1 B balbocegi35 D Drestinee @EsrDG Vizeci06 G Gamzeliyy @ecrin2455 @Tubisakkay SelanikMuhaciri @Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Olsun kuzum allahtan umut kesilmezbenm bat 29 kasım , olmayacak yine işte de bir umuttt
Insallah vardir hepimizin :)Hadi güzel haberlerini bekliyorum kuzum. Erken daha çıkmayabilir
Gözün aydın kuzum inşallah listemizin hepsi hamiş olarak yazılacakBeni hamilelere eklersiniz artık inşallah hepiniz de eklersiniz en kısa zamanda canlarım