- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.621
Gözün aydın canm rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Satimi 2 ekimdi ...dün dr gittim kese gördü 5 hafta 3 günlük dedi lakin daha 4 haftalık olmuyor mu beta HCG 1000 çıktı tam
canım hayırlı olsun öncelikle.Satimi 2 ekimdi ...dün dr gittim kese gördü 5 hafta 3 günlük dedi lakin daha 4 haftalık olmuyor mu beta HCG 1000 çıktı tam
Randevun ne zaman canım senin adet bu kadar gecikir miydi normalde deKızlar sabah baş ağrısı ile uyandım kahvaltımızı yaptk kızımı uyuttum bende yattım uyudum Bi kalktım ki Bi baş ağrısı mide bulantısı ardından istifra içim çıktı resmen istifadan sonra 3 4 damla pembe leke oldu sonra devamı gelmedi rabdevu aldım ama Bilmiyorum ne olacak
Kuzum benim doğum yaptıktan sonra 2 kere adet oldum onların arası 42 43 gün falandı bu ay erken bekledim daha düzene oturur diye ama 44 gün oldu gelen giden yok normalde 30 günü şaşmaz randevum haftaya salı en erken o zamana bulabildimRandevun ne zaman canım senin adet bu kadar gecikir miydi normalde de
Anladım canım bi git bakalım doktor ne diyecek mide bulantısı ve baş ağrısı da iyi değil üşüttün müKuzum benim doğum yaptıktan sonra 2 kere adet oldum onların arası 42 43 gün falandı bu ay erken bekledim daha düzene oturur diye ama 44 gün oldu gelen giden yok normalde 30 günü şaşmaz randevum haftaya salı en erken o zamana bulabildim
Benim ara ara oluyo migren mi sinüzit miii bilmiyorum canm ama istifra etmeden rahatlamıyormAnladım canım bi git bakalım doktor ne diyecek mide bulantısı ve baş ağrısı da iyi değil üşüttün mü
Yaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat yine de kendineBenim ara ara oluyo migren mi sinüzit miii bilmiyorum canm ama istifra etmeden rahatlamıyorm
Sağol canm. Amin. Ya diyorm acaba yumurtam mı tembelleşti bu kanama gelemiyoYaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat yine de kendine
işte stres yapma yaptıkça gecikiyor da olabilir stresten yaşın büyük değilse yumurtan niye tembelleşsin ki kötü şeyler getirme aklına bakalım doktor ne diyecekSağol canm. Amin. Ya diyorm acaba yumurtam mı tembelleşti bu kanama gelemiyobugün zorlanınca leke geldi devamı yok sıkıntı vermeye başladı
Onla alakası yokkı kız ılkdefa senden duydumSağol canm. Amin. Ya diyorm acaba yumurtam mı tembelleşti bu kanama gelemiyobugün zorlanınca leke geldi devamı yok sıkıntı vermeye başladı
Çok geçmiş olsunn canm belki üşütmüş olabilirsin..Kızlar sabah baş ağrısı ile uyandım kahvaltımızı yaptk kızımı uyuttum bende yattım uyudum Bi kalktım ki Bi baş ağrısı mide bulantısı ardından istifra içim çıktı resmen istifadan sonra 3 4 damla pembe leke oldu sonra devamı gelmedi rabdevu aldım ama Bilmiyorum ne olacak
Yerleşme olabilir bence 2 hafta sonra idrarda görünür gibiKızlar sabah baş ağrısı ile uyandım kahvaltımızı yaptk kızımı uyuttum bende yattım uyudum Bi kalktım ki Bi baş ağrısı mide bulantısı ardından istifra içim çıktı resmen istifadan sonra 3 4 damla pembe leke oldu sonra devamı gelmedi rabdevu aldım ama Bilmiyorum ne olacak
Yaş 26 2 düşük 1 doğumum var bilemedim başka bişey gelmedi aklımaİşte str
işte stres yapma yaptıkça gecikiyor da olabilir stresten yaşın büyük değilse yumurtan niye tembelleşsin ki kötü şeyler getirme aklına bakalım doktor ne diyecek
Onla alakası yokkı kız ılkdefa senden duydumya gebelıktendir. Yada 2-3 güne adet olursun canım . Ama ınsallh hamıssındır
Sağol canm. Baş ağrısı mide bulantısı ara ara oluyo canm migren mi sinüzit miii bilmiyorum istifra etmeden geçmiyo zatenÇok geçmiş olsunn canm belki üşütmüş olabilirsin..
Yerleşme ise ne zaman kan vermeliyim. Tabi o zamana adet olmazsamYerleşme olabilir bence 2 hafta sonra idrarda görünür gibi
Benim yerleşme kanamam 3 gün sürdü kahverengiydi her gün 3 veya 4 damla...ben yaklaşık yerleşme kanamasından 6 gün sonra idrar testi yaptım saniyeler içinden çift çizgi göründü canımYerleşme ise ne zaman kan vermeliyim. Tabi o zamana adet olmazsam ☺
Benimde şimdi Baktm canm kahverengi gibi olmuş rengi ama çok açık akıntı gibi silince peçeteye geldi ped temiz hala bakalım 3 gün beklicem eğer gelmezse acile gidicem ona göre kan veririm yineBenim yerleşme kanamam 3 gün sürdü kahverengiydi her gün 3 veya 4 damla...ben yaklaşık yerleşme kanamasından 6 gün sonra idrar testi yaptım saniyeler içinden çift çizgi göründü canım
Yok. Canım ya tembelleşme olmaz daha yaşın küçükYaş 26 2 düşük 1 doğumum var bilemedim başka bişey gelmedi aklıma