- 24 Haziran 2019
- 189
- 114
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.701
Pardon canım benim bat işi biraz karışık adetlerim düzensiz olduğu için daha henüz yumurtlama görmedim yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum sen benim bata 25 Kasım yazKuzu hamişlere sat bizlere bat ları yazmaya başladm daha iyi takip edelim diye bat ını yaz olur mu
21 Kasım kuzum@Amine23 @SekerPortakaliMMM C Cikilop1 @Gonulmeyvesi M meltemm34Papatia61 @kartalice28 @oblomowka1 @balbocegi35 @Drestinee EsrDG @Vizeci06 @Gamzeliyy E ecrin2455 @Tubisakkay @Kertemeyenkelebek @Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Ekledim kuzumPardon canım benim bat işi biraz karışık adetlerim düzensiz olduğu için daha henüz yumurtlama görmedim yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum sen benim bata 25 Kasım yaz
Ekledim kuzum21 Kasım kuzum
Ekliyorum hemen kuzumBat 17 kasim canim
Doğdu bebişim 2kasımda
Amin canmDoğdu bebişim 2kasımdaAminn rabbim herkese nasip etsinn
İyiyim kuzum adetimin 5.günü bitsin bekliyorum alışınca rahatlığa çok sıkıcı geldi bu adet dönemiKızlar nasılsınız
Canım daha bata var şuan belli bişey yok olunca yazacağım bakalım@Amine23 @SekerPortakaliMMM C Cikilop1 @Gonulmeyvesi M meltemm34Papatia61 @kartalice28 @oblomowka1 @balbocegi35 @Drestinee EsrDG @Vizeci06 @Gamzeliyy E ecrin2455 @Tubisakkay @Kertemeyenkelebek @Canimm oglum Bacılar Yeni adet tarihinizi yazın tabloyu güncelleyeceğim hamiş varsa oda yazsn
Bat ne zaman canmCanım daha bata var şuan belli bişey yok olunca yazacağım bakalım
Hoşbuldum kuzucummmmmmelikli23 canm topiğime hoşgeldin ☺
Canım genelde bir kaç gün şaşar günü gününe hiç olmaz o yüzden 15 Kasım diyelimBat ne zaman canm
İlk defa duydum böyle bir şeyi hiç zannetmiyorum öyle olduğunu canım benimde genelde 5 gün sürer hatta 3 gün adet olanlar bile varKızlar benim adetim 4 gün sürdü bitti dünden beri hiç gelmedi bu ay parçalı da gelmedi koyu kahve şeklinde geldi bitti çokta değildi. Kafamda deli sorularacaba Yumurta tam olgunlaşamadı da ondan mı böyle az ve kısa sürdü gibi
Ben kendi kendime teşhis koydum canm,İlk defa duydum böyle bir şeyi hiç zannetmiyorum öyle olduğunu canım benimde genelde 5 gün sürer hatta 3 gün adet olanlar bile var