- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.601
Başka çarem yoktu eczaneler uzak tek yürüme mesafesinde o vardı canm Bi umut dedik belki bozuk çıkmazo marka hep bozuk zaten keşke almasaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka çarem yoktu eczaneler uzak tek yürüme mesafesinde o vardı canm Bi umut dedik belki bozuk çıkmazo marka hep bozuk zaten keşke almasaydın
ovulasyon testin varmı evde onuda yapabilirsinBaşka çarem yoktu eczaneler uzak tek yürüme mesafesinde o vardı canm Bi umut dedik belki bozuk çıkmaz
Bence doktora git kan testi yap gebelık yoksa da ılac al adet ol dıger aya takıp et dnm boşuna gecırme günleriAhh benden şanssızım yok galiba bu test konusunda eczane de sadece albi test kalmış yine bozuk çıkmaz umuduyla aldm ve bozuk ilk çizgi bile çıkmadı bembeyaz Bi test
bencede bekleme derım ne kadar erken o kadar ıyıBaşka çarem yoktu eczaneler uzak tek yürüme mesafesinde o vardı canm Bi umut dedik belki bozuk çıkmaz
Benimde geçen ay oldu adete 8 gün kala neden oldu bilmiyorum belim agriyordu kasiklarim agrıyorduKızlar bende adet olacakmısım gibi cok kötü agrı basladı Adete daha 1 hafta var Ve ben adet duzenlıgı var gününde asla olmam ki ay gebelık mı ki böyle olan varmıydı kızlar ta
Anlmadım canım vall gebelık testı yapmayaca da korkuyorum 1. Yumurtlama dan 14 ıkıncıden 7 gün gectıBenimde geçen ay oldu adete 8 gün kala neden oldu bilmiyorum belim agriyordu kasiklarim agrıyordu
Yok kuzum ben ovulasyon testi hiç kullanmadımovulasyon testin varmı evde onuda yapabilirsin
Bu kadar gecikme normal değil zaten kuzum rabdevu alıcam haftaya, Bi muayene olayım hem kan vereyimBence doktora git kan testi yap gebelık yoksa da ılac al adet ol dıger aya takıp et dnm boşuna gecırme günleri
Haklısın kuzum randevu alıcam hem muayene olurumbencede bekleme derım ne kadar erken o kadar ıyı
Aynen öyle yap canım hakkında hayırlısı ınsallah hamılesındır ya Bende haftaya randevu aldım bugun belli olacak bakalımBu kadar gecikme normal değil zaten kuzum rabdevu alıcam haftaya, Bi muayene olayım hem kan vereyim
Hepimiz için hayırlısı olsun canmAynen öyle yap canım hakkında hayırlısı ınsallah hamılesındır ya Bende haftaya randevu aldım bugun belli olacak bakalım
Aminn canımmHepimiz için hayırlısı olsun canm
İnşallah bebiştendir canım ne güzel iki kere yumurtlamişsın çifte şans aslındaAnlmadım canım vall gebelık testı yapmayaca da korkuyorum 1. Yumurtlama dan 14 ıkıncıden 7 gün gectı
Aynen kuzum amA bakalım hayırlısı ınsallh tutmustur bu seferİnşallah bebiştendir canım ne güzel iki kere yumurtlamişsın çifte şans aslında
Beklemek ne zor yaaAynen kuzum amA bakalım hayırlısı ınsallh tutmustur bu sefer
Benim normalde ayın 5 inde ama dün ve bugün yok denecek kadar az kanamam oldu ve arar ara oluyor test yaptım negatif çıktı diş rahatsızlığımdan dolayı amoklavin kullanıyorum ondan mı olmuyor kanamam yoksa üstüne görme mi bilemedim fikri olan varsa yardımcı olurmusunuz lütfenHoşgeldiniz millet ne durumdasınız bakalım adeti bekleyenler yazsın bakalım günlerini hamisler hamile olduğunu yeni öğrenenler Rabbim sağ-salim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah
Amoklavin antibiyotik degilmi kan testi yaptırmadan kullanmayın gebelik planlıyorsanız benceBenim normalde ayın 5 inde ama dün ve bugün yok denecek kadar az kanamam oldu ve arar ara oluyor test yaptım negatif çıktı diş rahatsızlığımdan dolayı amoklavin kullanıyorum ondan mı olmuyor kanamam yoksa üstüne görme mi bilemedim fikri olan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen
Evet antibiyotik doktorla konuşmuştum gebelikte kullanılablcgini söylemiştiAmoklavin antibiyotik degilmi kan testi yaptırmadan kullanmayın gebelik planlıyorsanız bence