Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar bende adet olacakmısım gibi cok kötü agrı basladı Adete daha 1 hafta var 🤦🏼‍♀️ Ve ben adet duzenlıgı var gününde asla olmam ki ay gebelık mı ki böyle olan varmıydı kızlar ta 🥺🥺🥺🤰🏼

Kızlar bende adet olacakmısım gibi cok kötü agrı basladı Adete daha 1 hafta var 🤦🏼‍♀️ Ve ben adet duzenlıgı var gününde asla olmam ki ay gebelık mı ki böyle olan varmıydı kızlar ta 🥺🥺🥺🤰🏼
Benimde geçen ay oldu adete 8 gün kala neden oldu bilmiyorum belim agriyordu kasiklarim agrıyordu 🤷‍♀️

Satimi 2 ekimdi ...dün dr gittim kese gördü 5 hafta 3 günlük dedi lakin daha 4 haftalık olmuyor mu beta HCG 1000 çıktı tam

Hoşgeldiniz millet ne durumdasınız bakalım adeti bekleyenler yazsın bakalım günlerini hamisler hamile olduğunu yeni öğrenenler Rabbim sağ-salim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah🤗🤭
Benim normalde ayın 5 inde ama dün ve bugün yok denecek kadar az kanamam oldu ve arar ara oluyor test yaptım negatif çıktı diş rahatsızlığımdan dolayı amoklavin kullanıyorum ondan mı olmuyor kanamam yoksa üstüne görme mi bilemedim fikri olan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen😢

Benim normalde ayın 5 inde ama dün ve bugün yok denecek kadar az kanamam oldu ve arar ara oluyor test yaptım negatif çıktı diş rahatsızlığımdan dolayı amoklavin kullanıyorum ondan mı olmuyor kanamam yoksa üstüne görme mi bilemedim fikri olan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen😢
Amoklavin antibiyotik degilmi kan testi yaptırmadan kullanmayın gebelik planlıyorsanız bence

X