Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar AMH değerine baktıran varmı aranızda .? Ben pkoluyum ayda iki kere yumurtluyorum hatta. Hormonum ise Fsh:7.01 // Lh:8.3 bu değeler nasıl kızlar Amh iyi mi sizceeee anlasılırmı ondan
Ben baktırdım canım Amh: 1.96 Progesteron: 7.9 Fsh: 8.38 çıktı doktorum herşey normal sol tüp açık hamile kalmaman için hiç bi sebep yok şuanda dedi 6 ay önce bekliyoruz bakalım

Yumurtlamada peki akıntın agrın oldu mu
evet yumurtlamada akıntı oldu ağrı ve kramp zaten bende oluyor çünkü iki kere laporoskopi yapıldı bana o yüzden yapışıklık oluşmuş yumurtalıklarda biyerde onlar kramp yapıyor. hatta dün gece çok şiddetliydi tuvalete gittim çıkarken oldu kramp doğrulamadım eşim geldi çıkardı tuvaletten

İnşşallah güzel haber alırsın canım bu ayyyyy

Kesinlesmedi mı daha kuzu en azından ılac alırdın dıger ay devam ederdın canım ya
Ahh benden şanssızım yok galiba bu test konusunda eczane de sadece albi test kalmış yine bozuk çıkmaz umuduyla aldm ve bozuk ilk çizgi bile çıkmadı bembeyaz Bi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…