- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
AA ben kan sandım kim kan verecekti yarn biri vardıCanım adet bu gündü yarın test yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA ben kan sandım kim kan verecekti yarn biri vardıCanım adet bu gündü yarın test yapicam
Oo hamilelikte olur o ağrı. Ve bişey de yapamazsınBi dis agrim eksiktiiiii
Ben değilim kim ooAA ben kan sandım kim kan verecekti yarn biri vardı
Bu iyidi. acaba kimBen değilim kim oo
Ben 3 tane 20 lik dis cektirdim valla. 2 si 6. Hafta biri ve en zoruu 19. HaftaOo hamilelikte olur o ağrı. Ve bişey de yapamazsın
Dis fircasiyla gezicem sanirimOo hamilelikte olur o ağrı. Ve bişey de yapamazsın
Evet yaşım 22 okurken evlendim 2.5 yıllık evliyim 1.evlilik yıldönümünden 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 3 haftalıktı 5haftalıkken düşük yaptım o zaman bebek istemiyorduk okul var diye ama doğru düzgün korunmöuyorduk da şimdi ise 10 aydır istiyoruz henüz bir sonuç alamadıkAboooosen nasıl konusuyosun böyle her nasip vaktine esirdir biliyorsun böylekonuşmak hiç olmuyor 22 çok erken bi yaş kaç yıllık evliyim bebeğim sen
20 EkimKızlar son adet tarihlerinizide alaym onları unutmuşum
Oo senin durumun baya kötüymüşBen 3 tane 20 lik dis cektirdim valla. 2 si 6. Hafta biri ve en zoruu 19. Hafta
İptal olacak kuzu başka ne olacak22sinde kbb e randevum var 25.de disciye 31 inde yine disciye gecen sene hamilelikten kalma agzimin icine yerlesen agrilar ve cekimlerim var ya kizlar bisey dicem eger hamilelik varsa nasil olucak 2 tane yirmilik dis cekimim 2 tanede kanal tedavim var ?
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom 26 bursa 70 22 eylül Hamiş adayı @meltembusra97
@Gonulmeyvesi22 İstanbul 63 @Amine23 23 Bursa 58 20 Eylül Aday @Cgdm2537
@Cikilop125
23İzmir
İstanbul58
60Aday @AliAgah47 @Kertemeyenkelebek @icecreamm @Fasulye annesi 26 Antalya 100 Hamiş @SekerPortakaliMMM
Unutur muyum hiç kuzum yaş 23 müydü bide sat ı yaz kuzumKuzum beni unutmamışsın teşekkür ederim bursa benim de 52 kiloyum
Beni zonglatio o agrilar kuzu eylul 19 satİptal olacak kuzu başka ne olacak
Tatlım bir problem yok değil mi doktora gittinEvet yaşım 22 okurken evlendim 2.5 yıllık evliyim 1.evlilik yıldönümünden 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 3 haftalıktı 5haftalıkken düşük yaptım o zaman bebek istemiyorduk okul var diye ama doğru düzgün korunmöuyorduk da şimdi ise 10 aydır istiyoruz henüz bir sonuç alamadık
32 kuzum bat ımda 11 kasımUnutur muyum hiç kuzum yaş 23 müydü bide sat ı yaz kuzum
Keşke bebiş olmadan tedavini olsaydın kuzum,Beni zonglatio o agrilar kuzu eylul 19 sat
Canım sat mi bat mi hangisiUnutur muyum hiç kuzum yaş 23 müydü bide sat ı yaz kuzum
Cok sukur simdi iyiyim kurtuldum dislerdenOo senin durumun baya kötüymüş