Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Aboooosen nasıl konusuyosun böyle her nasip vaktine esirdir biliyorsun böylekonuşmak hiç olmuyor 22 çok erken bi yaş kaç yıllık evliyim bebeğim sen 😘
Evet yaşım 22 okurken evlendim 2.5 yıllık evliyim 1.evlilik yıldönümünden 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 3 haftalıktı 5haftalıkken düşük yaptım o zaman bebek istemiyorduk okul var diye ama doğru düzgün korunmöuyorduk da şimdi ise 10 aydır istiyoruz henüz bir sonuç alamadık 😔😔

22sinde kbb e randevum var 25.de disciye 31 inde yine disciye gecen sene hamilelikten kalma agzimin icine yerlesen agrilar ve cekimlerim var ya kizlar bisey dicem eger hamilelik varsa nasil olucak 2 tane yirmilik dis cekimim 2 tanede kanal tedavim var ?

22sinde kbb e randevum var 25.de disciye 31 inde yine disciye gecen sene hamilelikten kalma agzimin icine yerlesen agrilar ve cekimlerim var ya kizlar bisey dicem eger hamilelik varsa nasil olucak 2 tane yirmilik dis cekimim 2 tanede kanal tedavim var ?
İptal olacak kuzu başka ne olacak

Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤

Topik kuralları
  • Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
  • Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
  • Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
  • Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!

İsimyaşşehirkiloaldığın kilocinsiyetsatkaçıncı gebelikTahmini doğum tarihi
@MoonfacedMom26bursa7022 eylülHamiş adayı
@meltembusra97
@Gonulmeyvesi
22İstanbul63
@Amine2323Bursa5820 EylülAday
@Cgdm2537
@Cikilop1
25
23
İzmir
İstanbul
58
60
Aday
@AliAgah47
@Kertemeyenkelebek
@icecreamm
@Fasulye annesi26Antalya100Hamiş
@SekerPortakaliMMM

Kuzum beni unutmamışsın teşekkür ederim bursa benim de 52 kiloyum 😉

Evet yaşım 22 okurken evlendim 2.5 yıllık evliyim 1.evlilik yıldönümünden 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 3 haftalıktı 5haftalıkken düşük yaptım o zaman bebek istemiyorduk okul var diye ama doğru düzgün korunmöuyorduk da şimdi ise 10 aydır istiyoruz henüz bir sonuç alamadık 😔😔
Tatlım bir problem yok değil mi doktora gittin

X