- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Beni de alın beni de alınHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom 26 bursa 70 @Gonulmeyvesi @Amine23 23 Bursa 58 @Cgdm2537
@Cikilop125
İzmir
58
@AliAgah47 @Kertemeyenkelebek @icecreamm @Fasulye annesi 26 Antalya 100 @SekerPortakaliMMM
Kuralları okudun mu bacımBeni de alın beni de alın
Ben bu sabah adet oldumHoşgeldiniz millet ne durumdasınız bakalım adeti bekleyenler yazsın bakalım günlerini hamisler hamile olduğunu yeni öğrenenler Rabbim sağ-salim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah
Okudum bacımKuralları okudun mu bacım
Yaz kuzum şehir yaş kilo
Olacak canm ama bu ay hayırlı zaman değilmiş demekki rabbim den her zaman hayırlı zamanda hayırlı evlatlar iste kuzumBen bu sabah adet oldumher ay yeniden başa dönüyoruz ve ağlamaktan mahvoluyorum içim daralıyor hiç bir zaman anne olmayacakmışım gibi geliyor
Öyle istiyorum zaten canım ama işte nefse ağır geliyorOlacak canm ama bu ay hayırlı zaman değilmiş demekki rabbim den her zaman hayırlı zamanda hayırlı evlatlar iste kuzum
Aboooosen nasıl konusuyosun böyle her nasip vaktine esirdir biliyorsun böylekonuşmak hiç olmuyor 22 çok erken bi yaş kaç yıllık evliyim bebeğim senBen bu sabah adet oldumher ay yeniden başa dönüyoruz ve ağlamaktan mahvoluyorum içim daralıyor hiç bir zaman anne olmayacakmışım gibi geliyor
Ekledim kuzumOkudum bacımİstanbul 22 kilo da 63
Olacak olacak duanı hiçbir zaman eksik etme kuzumÖyle istiyorum zaten canım ama işte nefse ağır geliyor
Yazdim kuzum istanbul 23, 60Kuzum sen bilgileri yaz ben doldurucam ❤❤
20 eylül yaz bacım yazzzzKızlar son adet tarihlerinizide alaym onları unutmuşum
Idrar yapicam bebeğim ben yarın ❤
Canım adet bu gündü yarın test yapicamKimler yarin test yapicak bide kimlerin bat yaklasti